Криминалци и криминални групи во МК

Горан Ангелов, началник на Секторот за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи при ОКП

:pos:

Inace na vakvite treba da im se davaat po 40 godini robija i da vidis dali drug pat nekoj ke rizikuva da gi bushi instituciite od vnatre.

Горан Ангелов, началник на Секторот за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи при ОКП

:pos:

Inace na vakvite treba da im se davaat po 40 godini robija i da vidis dali drug pat nekoj ke rizikuva da gi bushi instituciite od vnatre.

Во Скопје и Албанските градови низ Македонија не знам кој ја држи дрогата, ама во другите доминантно Македонски градови главната врска со наркоклановите и дилерите ја имаат баш од мвр односни инспекторски полициски службеници. Така да Тошковски да ја среди комплетно работава ќе треба 100+ луѓе да уапси од негови редови, во спротивно вака само ќе ја контролира да нема убиства дивеење

Ама МВР пуштено на најјако, со политичка воља на ВМРО-ДПМНЕ.

Вака се чисти со криминалот, ама и во мвр, забележително е како со секоја акција, се апсат и службеници за оддавање на информации. Ретко видено порано.

Ама МВР пуштено на најјако, со политичка воља на ВМРО-ДПМНЕ.

Вака се чисти со криминалот, ама и во мвр, забележително е како со секоја акција, се апсат и службеници за оддавање на информации. Ретко видено порано.
Партиски луѓе на ВМРО кажуваат дека калето им дал подршка за гонење на криминалците само ако покажат резултати, и тоа неселективно. Ако се докажи и за некој нивни, нема да има помош , ќе го јади и тој.

Иначе ќе им секни подршката, а тоа знаеме каде води

обобобо

обобобо

cisto sumljam za verodostojnosta na ovoa
5 digitalni vagi za sho kur ke mu se ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom