Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.926
Поени од реакции
1.370
Полека не се пали, смири ги страстите :)
Ke vi kazat timovite so normalna odbrana i pogruba igra koj se pali. Ako ne zemete igrac so ke moze da finisira ne znam do kaj ke terate. Ziv primer se utakmicite so Newcastle, Utd pa i Brighton, a bogami i vo sabota Aston Villa, ako ne se neso sezonava ke imate dosta golem problem so realizacija.

Член од
28 мај 2023
Мислења
177
Поени од реакции
174
Добро е сепак имаат шанси за опстанок. Ќе беше премногу во иста сезона да ги изгубиме и Merseyside derby и најголемото англиско дерби.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Коментаторот ја има чекано 1 в кладилница, нема друго објаснување за делириумот во студио :pos:
Какви фрази, Калински да му позавиди :D

Член од
14 август 2022
Мислења
1.525
Поени од реакции
1.912
Коментаторот ја има чекано 1 в кладилница, нема друго објаснување за делириумот во студио :pos:
Стално овој вака урла го немаш заприметено??? Еднаш Серије А коментираше Лече-Монца ја задремав он кога заурла од памет ме извади.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Стално овој вака урла го немаш заприметено??? Еднаш Серије А коментираше Лече-Монца ја задремав он кога заурла од памет ме извади.
Аргентинско дерби кога коментира го имам фатено, лудница е

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.926
Поени од реакции
1.370
Plus navivac e na Utd, ama interesno komentira.
Imaat podcast so Sreten(rakomet so komentira), epten im e dobar(het-trik)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Ke vi kazat timovite so normalna odbrana i pogruba igra koj se pali. Ako ne zemete igrac so ke moze da finisira ne znam do kaj ke terate. Ziv primer se utakmicite so Newcastle, Utd pa i Brighton, a bogami i vo sabota Aston Villa, ako ne se neso sezonava ke imate dosta golem problem so realizacija.
Кој да ни каже ДЕГЕН ни еден, 630 дена нема Арсенал пораз во лигата од топ 6 екипа. Почни да гледаш фудбал не да јадиш трици.

• Хаха
Reactions: S.L

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.926
Поени од реакции
1.370
Кој да ни каже ДЕГЕН ни еден, 630 дена нема Арсенал пораз во лигата од топ 6 екипа. Почни да гледаш фудбал не да јадиш трици.
Smiri strasti stari. Ne se problem golemite ekipi, problem e realizacijata. Lani ne ja izgubivte titulata so Pool i City tuku protiv Aston Villa i nekoi takvi slicni ekipi. Ne se udiraj u grudi so takvi statistiki. Svaka cast za uspehot, ama ne gledam deka toa znacese neso proslive dve sozoni u trka za titula protiv City. Za godinava nema da zboram rano e, ama ne kazav nisto sto ne e realno. Imate realen problem u napad.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Smiri strasti stari. Ne se problem golemite ekipi, problem e realizacijata. Lani ne ja izgubivte titulata so Pool i City tuku protiv Aston Villa i nekoi takvi slicni ekipi. Ne se udiraj u grudi so takvi statistiki. Svaka cast za uspehot, ama ne gledam deka toa znacese neso proslive dve sozoni u trka za titula protiv City. Za godinava nema da zboram rano e, ama ne kazav nisto sto ne e realno. Imate realen problem u napad.
Лани Арсенал а изгуби титулата оти останатите екипи во лигата беа отепани, освен Арсенал што му извади реми на Сити останатите екипи му дозволиа на Сити да направе серија од 17 победи во низа. Ако си гледал фудбал подолго време ќе ти биде јасно дека такво нешто немало на времето.

Kajgana Shop

На врв Bottom