More tebe te ima dumano!Не те прашавме..
Ноќеска кој го сонуваше? Пак те прогонуваше бившиот?
Veleshanec, vaka mlad i ubav, odma i se vrajchaat spomenite vo Veles a taa pusta jabana.....
More tebe te ima dumano!Не те прашавме..
Смејте се... ама у Штип стварно вампир имаа...Можеби умрел, се повампирил и сега и иди насон да ја мачи. Можи треба вампирџија да бара.
Ме заинтригира методава.и на пичкино влакно да и гледа.
Види ја ти неа краљица, двесте грама печеница Солета на изволте одма! Алал како си ја имаш наредено.Абе не е, не е ко ти велам, домче си седи до мене чајче и кафе му варам, се ми купува од маркет шо и да посакам, нигде не мрднал, шо е право право е, дека мисли на бившата тука и останува на мисла само..
Tebe zove kad je pijan, al zbog mene pije rabotataАбе не е, не е ко ти велам, домче си седи до мене чајче и кафе му варам, се ми купува од маркет шо и да посакам, нигде не мрднал, шо е право право е, дека мисли на бившата тука и останува на мисла само..
Не се сеќавам кога последно го сонував ама одамна беше пред многу години.Не те прашавме..
Ајде бе оди треси глупости на друго место? Аман, на пола форум на кур му се качи. Пролив досадна, на ГоспоТ бељата. Кој ти даде пристап до интернет крв да сери.Не се сеќавам кога последно го сонував ама одамна беше пред многу години.