wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.818
- Поени од реакции
- 34.525
Има кандидат некој мене да ми направи ?:kesa:
Оште 63 поста. Спам4е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има кандидат некој мене да ми направи ?:kesa:

Јас сакам!
. О на Пчелка и напраеле.

Супер е...Bobanmakedonija
Ке се обидам да склопам некоја анализа иако доста тешко ке биде , бидејки воопшто не те познавам, ама сепак ветено си е ветено.
Скромно момче Дебарчанче кое не сака многу да се наметнува па затоа досега не сум сватила и научила всушност што особини носи.Се свака на шала се му е смешно дури и кога не треба.Полн со самодоверба и оптимизам и верува во себе .На моменти доста мистериозен и е како затворена книга.Училштето за него не е нешто најсвето ама баш и не го интерсира што се случува во него, бидејки верува дека има многу други поважни работи во животот од него.Дружељубива особа која за многу кратко време успеја да се здружи со многу луге.Опасен шмекер и тоа се познава по шмекањето на многу девојчиња низ форум.Брзо се заљубува и сака да е заљубен.Кога е во прашање спортот е тука мислам дека е страшна мрза понекогаш дури го мрзи и кога руча од маса да стане.Прати политика а Албанците ги мрази од дното на душата па затоа многу постови се посветени на нив и на омразата кон нив.Голем мајтабџија кој многу сака да мами на тестови затоа што иначе книга не му се фака дома .Обожавател на фудбал а во срцето му е Баерн Минхен и изгледа за фудбалот дури и животот би го дал.Од постовите како што можев да зирнам се забележува дека скоро се го интерсира, сите теми нема нешто што му е одбивно .Иако многу малку пишува на форумот или барем мене така ми изгледа сеуште се сомнева во своите квалитети и нема храброст да искажува свое мислење го нема изградено својот борбен дух над неговото ЈАС има мали примеси од друго.Мегутоа се е во прашање искуство и време:Годините си ја носата зрелоста и размислувањата .Во некое идно време кога подобро ке те запознам ке следи продолжение на анализава .

:helou:Еј фала за препораката, туку дали има некој/а желба за psyho анализа да му праам до вечер...

Исклучително интелигентно девојче кое на денешницава ретко се наоѓа знае во кои ситуации да ја искористи интелегенцијата а каде тврдоглавоста, иако понекогаш ги меша.Вистината ти ја треснува влице па ако боли у п.м