- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Една од моите омилени личности на форумов.
(не скокај сеа одма од среќа,аманнн)
Форумов го користи за да убие досада..да побегне малце од реалноста и да ги пренасочи мислите на некорисни работи.
Се замара со кантер,кисне у играчница и нема асални постови за анализа
Ама ајде ќе откопаме нешо,секако како шо ветив огромна анализа..
Сакаш адреналин,сакаш да осетиш нешто повеќе освен она секојдневното чувство на мир и спокој.
Ти пријаат интензивни емоции кои ќе те раздрмаат од секојдневието..
Највероватно кога имаш вакви емоции се самоанализираш
Изненадуваш за своите години,кои ти ги знам ама еве нема да ги кажам јавно,нека ти бидат 13
Сакаш да си поигруваш со мислите на луѓето,да видиш како реагираат кога се наоѓаат во необични ситуации..
Сакаш да манипулираш со нив ,да ги буниш и сл.
Интересно е-знам
Собираш некои податоци и заклучоци од твоите мали невини игри,which is a good thing...
Знаеш многу работи за форумџииве,што ме изненадува зашто не те гледам многу во темиве за препуцавање,изглеа само си пукаш сеир,huh
Ме имаш збунето многу пати..Се имам пронајдено у некој твој пост ама онака тоа е пишано суптилно и збунувачки..и бледо зеам у постовите најчесто,ама се тешам дека,не бе,везе нема малово
Што ми е некако контрадикторно со твојот тајтл..
Се праиш некад со сила на Тошо за да одбегнеш некоја непријатна ситуација,за да не се замараш..
Боље спречити-него лечити,нАли?!
За себе сметаш дека си опасен,дека можеш лесно да повредиш..but,be careful..не знаеш за што е способна една девојка кога ќе ја повредиш..
Чудни ми се некои твои постови..еднаш си загреан максимално-еднаш си ладен ко антартик..послем пак си заљубен...Највероватно тоа се околностите под кои си подлежан..
ПМС!?..
Љубов..
Ептееен романтичен човек(освен коа си во пмс
),знаеш да ја цениш љубовта,знаеш да ја цениш девојкати..
Предпоставувам дека се осеќа како најсаканата личност на планетава,верувам дека и го покажуваш и докажуваш тоа секој ден.
Се трудам да ги следам твоите постови во “Во врска со љубовта..’’ зашто навистина те бива да напишеш нешто срцепарателно,да ме остаиш без зборови,да ми ја вратиш за миг вербата у машките и како треба да се понашаат..
Слабо покажуваш чувства,страв ти е дека ќе бидеш повреден,дека ќе ја изгубиш заради тоа што си дозволил да ти влезе под кожа премногу,но знај дека ако не дозволиш-никогаш нема да дознаеш како е-wich sucks..
Ми се свиѓа што знаеш да се каеш,да се извиниш за работите што си ги рекол или направил кога ќе видиш дека си ја заебал работта..Имаш осет,ама не и го кажуваш изглеа на осбата на која си и згрешил,...добро..битно си знаеш
Ај пак нешо за тебе..
Те ијам приметено дека имаш прилично виско мислење за себе но од друга страна сакаш некој да ти потврди дека е така..
Користиш антоними на она што сакаш да го кажеш,за соговорникот(сопишувачот) да ти го потврди спротивното.
Немаш некоја црвста самодоверба,но на добар пат си да ја имаш.
Знаеш да чуваш тајни зашто размислуваш пред да кажеш нешто..значи да те ијам во план за моите најдлабоки тајни,huh:zlo:
Сарказмот :wub:
Ѕвер си коа ќе истресеш нешо саркастично,затоа и си ми омилен..
Плус ќе откопаш нешто на англиски..Плус смешано со хуморот кој го имашп...
Фантристично
jea:
Едино..видов у муабетот наш..сум ти смрчела да се држиш до своите ставови,и сеуште го мислам тоа..
Ако некој ти смрчи за твоето размислување,биди упорен и докажи му дека е така..не се предавај во името на мирот...
Бори се до крај
Си го сакаш градот од каде си..само ти фали мекдоналс
Штом се појавиш на темата за Струмица,одма мењаш дијалект
Доста ти беше..
Километарска е ич не ми е гајле..
Требаше да ја напраам со фонт седум муахахахха
Кул си ко аватарот,слатко мало
суштесво...
Оу јеааааа
Бацкии :back:
(не скокај сеа одма од среќа,аманнн)

Форумов го користи за да убие досада..да побегне малце од реалноста и да ги пренасочи мислите на некорисни работи.
Се замара со кантер,кисне у играчница и нема асални постови за анализа
Ама ајде ќе откопаме нешо,секако како шо ветив огромна анализа..

Најјјс..ова од тебе ме изненади,баш те замислував како некое плашливо суштество..But..ете го од тебе вистинското до израз...болница. Го обожавам присуството на одредено ниво на морбидност таму.
Сакаш адреналин,сакаш да осетиш нешто повеќе освен она секојдневното чувство на мир и спокој.
Ти пријаат интензивни емоции кои ќе те раздрмаат од секојдневието..
Највероватно кога имаш вакви емоции се самоанализираш

Изненадуваш за своите години,кои ти ги знам ама еве нема да ги кажам јавно,нека ти бидат 13

Сакаш да си поигруваш со мислите на луѓето,да видиш како реагираат кога се наоѓаат во необични ситуации..
Сакаш да манипулираш со нив ,да ги буниш и сл.
Интересно е-знам

Собираш некои податоци и заклучоци од твоите мали невини игри,which is a good thing...
Знаеш многу работи за форумџииве,што ме изненадува зашто не те гледам многу во темиве за препуцавање,изглеа само си пукаш сеир,huh

Ме имаш збунето многу пати..Се имам пронајдено у некој твој пост ама онака тоа е пишано суптилно и збунувачки..и бледо зеам у постовите најчесто,ама се тешам дека,не бе,везе нема малово

Што ми е некако контрадикторно со твојот тајтл..
Се праиш некад со сила на Тошо за да одбегнеш некоја непријатна ситуација,за да не се замараш..
Боље спречити-него лечити,нАли?!
За себе сметаш дека си опасен,дека можеш лесно да повредиш..but,be careful..не знаеш за што е способна една девојка кога ќе ја повредиш..
Чудни ми се некои твои постови..еднаш си загреан максимално-еднаш си ладен ко антартик..послем пак си заљубен...Највероватно тоа се околностите под кои си подлежан..
ПМС!?..

Љубов..
Ептееен романтичен човек(освен коа си во пмс
),знаеш да ја цениш љубовта,знаеш да ја цениш девојкати..Предпоставувам дека се осеќа како најсаканата личност на планетава,верувам дека и го покажуваш и докажуваш тоа секој ден.
Се трудам да ги следам твоите постови во “Во врска со љубовта..’’ зашто навистина те бива да напишеш нешто срцепарателно,да ме остаиш без зборови,да ми ја вратиш за миг вербата у машките и како треба да се понашаат..
Слабо покажуваш чувства,страв ти е дека ќе бидеш повреден,дека ќе ја изгубиш заради тоа што си дозволил да ти влезе под кожа премногу,но знај дека ако не дозволиш-никогаш нема да дознаеш како е-wich sucks..
Ми се свиѓа што знаеш да се каеш,да се извиниш за работите што си ги рекол или направил кога ќе видиш дека си ја заебал работта..Имаш осет,ама не и го кажуваш изглеа на осбата на која си и згрешил,...добро..битно си знаеш

Ај пак нешо за тебе..
Те ијам приметено дека имаш прилично виско мислење за себе но од друга страна сакаш некој да ти потврди дека е така..
Користиш антоними на она што сакаш да го кажеш,за соговорникот(сопишувачот) да ти го потврди спротивното.
Немаш некоја црвста самодоверба,но на добар пат си да ја имаш.
Знаеш да чуваш тајни зашто размислуваш пред да кажеш нешто..значи да те ијам во план за моите најдлабоки тајни,huh:zlo:
Сарказмот :wub:
Ѕвер си коа ќе истресеш нешо саркастично,затоа и си ми омилен..
Плус ќе откопаш нешто на англиски..Плус смешано со хуморот кој го имашп...
Фантристично
jea:Едино..видов у муабетот наш..сум ти смрчела да се држиш до своите ставови,и сеуште го мислам тоа..
Ако некој ти смрчи за твоето размислување,биди упорен и докажи му дека е така..не се предавај во името на мирот...
Бори се до крај

Си го сакаш градот од каде си..само ти фали мекдоналс

Штом се појавиш на темата за Струмица,одма мењаш дијалект

Доста ти беше..
Километарска е ич не ми е гајле..
Требаше да ја напраам со фонт седум муахахахха
Кул си ко аватарот,слатко мало
емо
Емо без шишка
Бацкии :back: