Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.307
Поени од реакции
14.658
Pa ne bi rekol, so ogled deka igra 433, a nema sansa da igra 343 samo so dvajca u sreden red, toa vide i samiot deka ne go biva, a za 352 nema uste eden poasalen u napad, poveketo mu se krila.
Poveke mislam deka ke izgubat tuka Napoli, baska sto Kvaratskelija e mlad i mozat da gradat tim okolu nego, Lukaku napred u prva prilika ke si ide koga ke go fatat budalite, u paket so Konte koj sekako ne im e dolgorocno resenie.

Vakvi kombinacii se pravat letno vreme, i posle se bara nesto i za napad, ne sega, sto se odnesuva do mene daj boze ova da go napravat, ubeden sum deka ke oslabnat i ke im se odrazi toa vo vtoriot del od sezonata.

Наполи сигурно ќе биде најголемиот губитник. Малку и форсирав со муабетот на сметка на Конте, но без разлика на формација, Грузиецот сигурно не е фудбалер по негов мерак и не би имал проблем тие 80 милиони или колку и да се, да ги потроши по негов мерак.

Овој не сака да продолжи договор, но доколку има простор за работа помеѓу него и Конте, до сега не видовме дека тоа е невозможно, не гледам ни јас логика сега да го продадат, а не во јуни, сигурно нема премногу да му падне цената, всушност не ни знам колку нуди ПСЖ, а ќе направат големи промени во тимот додека сериозно се во игра за титула.
Автоматски споено мислење:

Доколку отиде Кварацкелија во ПСЖ, а се повеќе се пишува за тоа, се отвара простор за Рашворд, кој бара најдобро решение за него.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.759
Поени од реакции
19.069
Сеа коа ќе полетаме на табела кај ќе ни биди крајот :icon_lol:

Мајтап на страна одлично напредува клубот на финансиски план, ова со Редбул е само најава, ќе има оваа сезона и други поголеми договори.

Не знам дали пишал некој, Андреа Берта не е повеќе спортски директор, имав порано низ темиве прочитано дека Јунајтед се заинтересирани за негов ангажман.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.500
Поени од реакции
1.885
Требаше Баерн да реагира или само на Дортмунд играчи купуваат?:toe:

Сеа коа ќе полетаме на табела кај ќе ни биди крајот :icon_lol:

Мајтап на страна одлично напредува клубот на финансиски план, ова со Редбул е само најава, ќе има оваа сезона и други поголеми договори.

Не знам дали пишал некој, Андреа Берта не е повеќе спортски директор, имав порано низ темиве прочитано дека Јунајтед се заинтересирани за негов ангажман.
Крајот ќе ви биди Март месец кога ќе испаднете од ЛШ, Куп и во Примера ќе заостанувате 10 бода од првиот

Член од
5 март 2018
Мислења
16.759
Поени од реакции
19.069
Требаше Баерн да реагира или само на Дортмунд играчи купуваат?:toe:

Крајот ќе ви биди Март месец кога ќе испаднете од ЛШ, Куп и во Примера ќе заостанувате 10 бода од првиот
Ние барем до Март ќе играме, вас уште непочната сезона ве отпишаа од секаде :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom