Фан Клуб: Вардар

Член од
1 август 2015
Мислења
1.096
Поени од реакции
2.360
Реално подобар трансфер период од летото.
Некој и има укажано.
Него што праиме со вишокот играчи?
Освен Ким, не знам за друг што си заминува... А има еден куп такви.

Напред со Дианеси, Спахиу, Закариќ и Босанчиќ ќе треба да има голови...за опстанок и се надевам Куп.

Член од
27 април 2020
Мислења
57
Поени од реакции
156
Со последниве два нови играчи добивме на квалитет. Ќе има и доста откази, али потребно ни беше проветрување на соблекувалната. Штета што Спахиу и Маневски имаат картони и ќе ги немаме за со Шкендија

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
487
Поени од реакции
388
Da vi dovedam jas eden igrac vo sredinata kazete na svinjaro raat da ste.

Член од
11 ноември 2023
Мислења
2
Поени од реакции
1
[QUOTE, post: , member: 16463"]
Го украдоа од просториите под северна трибина таму се чуваа тогаш знамињата, и Комити Ѓорче исто.
Ден пред да го направат тоа играа Вардар Пелистер и беа тепани како маѓариња,од тогашни Комити Асови страшна екипа,им беше земен и запален трансартен на западната трибина.
Од таму е и насловот комитска чкембе чорба :)
Ќе ја најдам и сликата со трансот нивни како гори ќе ја постирам во текот на денот.
Прегледај го приврзокот 438292
[/QUOTE]

Attachments

• 20 KB Прегледи: 26
Член од
10 мај 2022
Мислења
883
Поени од реакции
2.602

Член од
19 август 2010
Мислења
4.041
Поени од реакции
9.936
Kakva bruka imaše vo periodov dur ne raboteše forumov. Kozarot igra tolku detski igrici, ednostavno ne e realno kolku e otiden. Po oficijalnata objava za potpisot na Spahiu, od strana na sajtovite koi gi rakovodat Komiti, likov izlaga so soopštenie deka Spahiu ne potpišal i deka ima klauzula ušte da si najde angažman vo stranstvo. Pritoa očigledna e namerata da gi minira i da se sprda so tie sajtovi naveduvajki gi kao nelegitimni. E do tamo ide pametov na ovoj, do takvi sramovi ni go nosi klubot, bez ič kur da go zaboli.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Секој ден пробува да ги минира дечките кои видат соц медиа. Вчера објавува дека се раскинати договори со 9 луѓе, чиста среќа што тие што го водат фб/инста се професионалци, па побараа изјави од ,,бившите" вардарци. Испадна дека само двајца имаат раскинат договор, а дел од останатите не што немаат намера да го раскинат, туку си планираат да се појават на прв тренинг бидејќи и самите дознале од веб страната дека договорите им се раскинати. Може да јадеме сериозни тужби ради козарот што мисли дека ова се договори со козарите со кои досега соработува.
Ќе се прелее чашата, некој ќе го нокаутира на крај и ништо чудно тоа да биде искористено за репресија врз групата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.331
Намерно го имаше пишано тоа за да ги девалвира дечките од Комити, а Спахиу веќе официјално беше потпишан.
Кловн невиден, ја реши ситуацијата со Вардар, па сега ќе решава дали Америка ќе го земела Гренланд од Данска :D

Додека беше паднат форумов, сто играчи сменивме.

Дојдоа:
Давор Тавелски (голман)
Мите Цикарски (лев бек)
Михаил Маневски (лев бек)
Михал Пинтер (централен дефанзивец)
Георгије Јанкулов (десен бек)
Димитар Тодоровски (централна средина)
Едис Спахиу (напад)

Си заминаа (според козарот):
Давид Велковски (десен бек)
Ѓорѓе Ќосиќ (лев бек)
Дрјан Ѓуриќ (централен бек)
Мартин Блажевски (централен бек/дефанзивна средина)
Рушту Јонуз (средина)
Корејанецот (лево крило)
И неколку помлади играчи како Здравковски х2 и Марио Костов.

Сите овие си одат заслужено, едино Ѓуриќ лани имаше добра полусезона, па можеше да се задржи на таа карта. Годинава очаен од старт.

Сме за нијанса подобри од минатава полусезона, ама фалат уште еден куп крила и напаѓачи.

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.332
Убаво е што се прави чистка, ама одбраната треба уште да се појача. Требаше прво појачувања, а после отпуштања. А не обратно. На лев бек со Маневски не е појачана доволно таа позиција, Цикарски не го ни вбројувам. Единствено Пинтер ако го планираат лево, затоа што и таму знае да покрие. Десно е Јанкулов, ама стопери уште треба да се донесат. Манев или Кауан би дошле добро. Минимум двајца стопери со оглед дека Мишко е во години и една негова повреда ќе влијае многу. За напред мислам дека треба уште еден напаѓач, Ивковиќ би бил идеално решение. Средината исто треба да се појача, така да очекувам уште минимум 5-6 нови играчи. Позитивно е што Гача има конкуренција, па сега може ќе го стави прстот на чело.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.713
Поени од реакции
4.497
Ѓуриќ вели се спремам за пат накај Скопје, читам ми раскинале договор.. аматеризам до даска. Денес објавата ја избришал.. се кладам дека на крај некој ќе ги тужи од што врска немаат. Панта ќе го праќале на позајмица. Мислиш Реал сме, ќе позајмуваме играчи..

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.332
Ѓуриќ вели се спремам за пат накај Скопје, читам ми раскинале договор.. аматеризам до даска. Денес објавата ја избришал.. се кладам дека на крај некој ќе ги тужи од што врска немаат. Панта ќе го праќале на позајмица. Мислиш Реал сме, ќе позајмуваме играчи..
Барем има ли најави за нови фудбалери?
Јонус веќе нашол клуб, потпишал за Тиквеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom