Kajgana Song Contest #318 - Најкурвинска песна

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656
Значи како што кажува самиот наслов на темата, се бара најкурвинската, најоросписката, најкучка во душа песна испеана од женско . Не ве ограничувам на групи, жанр, јазик, годиште, се е во игра се додека вокалот е женски.
Нека игрите почнат и нека победи најкурвинската :sneaky:
@Sussaro во тебе полагам големи надежи тука, немој да ме разочараш.
Госпожи не си ја стегајте душата, тоа е само песна така да не ми изигравајте многу многу жени мајки кралици :D .
Јас ке одам со оваа, баш и за пример ке имате што се бара во случај да не ви јасно.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656
Отворачот на темава требаше во воведниот дел да даде подетална дефиниција што всушност преставува „курвинска песна“

Zatoa priloziv pesna vo prilog, pod toa mislev na najkurvinska. Ona crko majci da bog da pesna :D
Ali ok, nema problem i vaka e taman, da ne si go tupime mozokot kako prethodnata tema ;)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.428
Па сега вака на прва што ми текнува се стиховите што викаат дека таа ноќ ја фатила криза и не му памти ни име туку само како бројка, за после во втора строфа да додаде дека го посакувала и она него ама откако го прошла сега веќе оди на следниот. Во вториот дел од рефренот кажува дека уопште не го ни запамтила оти лошо се покажал, просечен кур во низата. Одиме со нешто полурамковно (Bajrami was born in Tuzla, Bosnia and Herzegovina, at the time part of SFR Yugoslavia to a Bosniak mother and Albanian father )и нешто што со задоволство ме враќа во цутот на младоста во кафичот Кавали во ГТЦ каде ентериерот беше цел црн во ланци и во садо-мазо стил и каде што се играше токму на оваа песна со згодни жени. Скроз на скроз промискуитетна песна 10/10.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.162
Поени од реакции
23.656

Kajgana Shop

На врв Bottom