dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.652
- Поени од реакции
- 9.916
Ти ги имаш симптомите да бидеш новиот Костич, али биди малку оригинален пробај бело.данте ги има симптомите да биде фудбалскиот Мики80 од темата за Кам
Ти ги имаш симптомите да бидеш новиот Костич, али биди малку оригинален пробај бело.данте ги има симптомите да биде фудбалскиот Мики80 од темата за Кам
Костич беше сосема кул лик во минатото пред тревата да му го исуши мозокот.Ти ги имаш симптомите да бидеш новиот Костич, али биди малку оригинален пробај бело.
И зошто не се кладеше? За лајна јадење прв си.Ти бе стари уште се напињаш и влагаш во дискусии???? Беше спремен да се кладиш дека Хојлунд ќе е во топ 3 стрелци во ПЛ сезонава. Сиротиот нема ни 3 гола дадено до сега.
Мене ми е исушен без трева,али ти момче немаш.Костич беше сосема кул лик во минатото пред тревата да му го исуши мозокот.
Разликата е што тебе мозокот ти е исушен без трева и опијати, а тоа е сериозно загрижувачко нешто.
Ајде може .Мене ми е исушен без трева
Тешко дека си кадарен тоа да го тврдиш, особено после признание дека ти е исушен.Мене ми е исушен без трева,али ти момче немаш.
И што те прави поразличен од Мики80? И он за сите што имаа различно мислење од неговото ги правеше дека се без мозок, копи пејст како твојот наратив.Еве го и вториот замаратор без мозок кој само си црта.
Нема што да мислиш немаш капацитет момче немаш со што...Тешко дека си кадарен тоа да го тврдиш, особено после признание дека ти е исушен.
Автоматски споено мислење:
И што те прави поразличен од Мики80? И он за сите што имаа различно мислење од неговото ги правеше дека се без мозок, копи пејст како твојот наратив.
Среќа па ти имаш……Нема што да мислиш немаш капацитет момче немаш со што...
Со исушен сум 5 пати приспособен од тебе.Среќа па ти имаш……
А тек да не ти беше исушен, Илон Маск гомна ќе јадеше.Со исушен сум 5 пати приспособен од тебе.
Секако боље одколку некој со ич.А тек да не ти беше исушен, Илон Маск гомна ќе јадеше.
Секако боље одколку некој со ич.
Многу лично ја сфаќаш дискусијава каде 10 души те побија дека тресеш глупости на километар. Сите ли ние немаме мозок само ти си тој просветлениот месијата водичот кој знае се?Фала дупло повеќе за тебе цреп.
Барем знам да разликувам бројки и да користам гугал за разлика од тебе.
Нема потреба од цреп како тебе да добивам совети, ти реков еднаш ако не ти држи дупето не велгувај во бантер дискусија.Многу лично ја сфаќаш дискусијава каде 10 души те побија дека тресеш глупости на километар. Сите ли ние немаме мозок само ти си тој просветлениот месијата водичот кој знае се?
Дај покриј си ги ушите повлечи се и не тони подлабоко од што потона, а тоа беше респектирачки колку успеа да копаш по дното.
И почни да користиш ГУГАЛ (како што го пиша) попаметно и перцепирај ја целата слика не само тоа што тебе ти одговара. Спинуваш бетер од шиптaр и бањат сдсмовец.
Челзи не бил никад во Бантер глуп, 10 души тоа ти цртаат.Нема потреба од цреп како тебе да добивам совети, ти реков еднаш ако не ти држи дупето не велгувај во бантер дискусија.