Во сабота цело Скопје без вода

• Креатор на темата Креатор на темата BigМас
  • Време на започнување Време на започнување
Центарското граџанство остана еден ден небањато. Дали сега се претворија у вмровци небањати ?
137588651_5076800382362627_9022407636118772913_n.jpg

Интересно искуство,немаше притисок едно можеби 4 саата и после се среди полека.
Секој добар збор за Водовод што рекоа брзо и испадна брзо за средување на проблемот кај Стара Телевизија.
Дома имавме проблеми со притисокот на вода,сега супер е.
Со недели стоеше и течеше вода кај Специјал,уште Арсовска излегла да се слика и да се фали како нејзиното водење давало резултати за брзо поправање:LOL: Водовод вработените се одлични,брзо средено и дури помалку од 15часа

Последно уредено:
Ова е psyops невиден... Падна само притисокот денеска и се врати, не ни снема. Се изнакупувавме флаширана вода за ништо. Па барем некоја тешка хаварија да се случеше...

И јас би сакал да бидам како другите скопјани изненаџен и увреџен со немањево вода, но за жал живеам во населба во која нон-стоп нешто се гради и у задња деценија многу често ни снемува вода по неколку саати, особено у лето коа повише се гради.

И јас би сакал да бидам како другите скопјани изненаџен и увреџен со немањево вода, но за жал живеам во населба во која нон-стоп нешто се гради и у задња деценија многу често ни снемува вода по неколку саати, особено у лето коа повише се гради.
Коа го папаш стандард и постојано не ти пречи.

Глуп народ јака држава и така за век и векови.

1734818539403.png

Ова е psyops невиден... Падна само притисокот денеска и се врати, не ни снема. Се изнакупувавме флаширана вода за ништо. Па барем некоја тешка хаварија да се случеше...

Се надевам се шалиш со муабетов.

Брзо и ефикасно ја завршија работата итоа во тиња временски услови,не очекував,браво.
Останаа легените вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom