Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Екипа сс 2 играча може до крај да иде. На почетак на сезону почнасмо млитаво очекувано ако се земе у обзир дека екипа се состави 2 недеље пред почетак.
ТФТ не знам како су први, прво коло без центра ги се држесмо док не се уморисва.
Тадиќ и Волер улазав у форму од коло у коло.

Екипа сс 2 играча може до крај да иде. На почетак на сезону почнасмо млитаво очекувано ако се земе у обзир дека екипа се состави 2 недеље пред почетак.
ТФТ не знам како су први, прво коло без центра ги се држесмо док не се уморисва.
Тадиќ и Волер улазав у форму од коло у коло.
Додај на тој дека у 4-5 кола имасва га Мекиќа у тим кој за нашу лигу у овј момент е лично Пол Џорџ.. мислу дека може да падне ТФТ пред домашну публику само штета што па ќе се игра у економску

1734392689085.png

Тешко ќе биде овој сс 5.5 играча игра Марин сваку утакмицу, што е работа сс Мачкита? Повреда ли е некоја?

Јутре у 1 играмо.. много лош термин мада свакако нема да може да има публика.. сас тфт би требало у среду на 25ти да се игра.. сигурно ќе е економска.
Резултати од овој коло за викенд ќе ги дадев противници за куп..

Јутре у 1 играмо.. много лош термин мада свакако нема да може да има публика.. сас тфт би требало у среду на 25ти да се игра.. сигурно ќе е економска.
Резултати од овој коло за викенд ќе ги дадев противници за куп..

Чаир да ни дојде мада и Мзт се распадав моментално, ако се игра у Ку ќе ги тепамо мислу у Куп. Економска ќе се игра сигурно на 25 сс ТФТ, до 2.1.2025 е краен рок за поставување на камере.

Па не знам тој за крајан рок колко е битно куде нас се тој пробива често.

Следи малко период сс потешки утакмице и затој би било убаво да гу завршимо сс победу годину.
Топ 8 е загарантиран,здравје Јануари некое појачање и може свашта да биде .

Следи малко период сс потешки утакмице и затој би било убаво да гу завршимо сс победу годину.
Топ 8 е загарантиран,здравје Јануари некое појачање и може свашта да биде .
Утакмице веќином што су тешки ќе бидев на домашан терен.. мзт, чаир, пелистер, тфт, кожув.. само сас работнички ќе биде гости..

Чаир да ни дојде мада и Мзт се распадав моментално, ако се игра у Ку ќе ги тепамо мислу у Куп. Економска ќе се игра сигурно на 25 сс ТФТ, до 2.1.2025 е краен рок за поставување на камере.
Ја мислу дека сс МЗТ домс ке гу играмо у спортску салу.

Ја мислу дека сс МЗТ домс ке гу играмо у спортску салу.
Сас победу на кожува.. моментално смо пред њима и пред работнички.. ако мзт и чаир јутре победив ќе смо 5ти..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom