Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ако добро памту беше пред крај на полувреме можда грешу..

Не ми се веруе куде ги се прекина стрим, слика и прилика на мак кошарку

Иначе гледа тфт - мзт навивачи на мзт нешто скандирасва и изгледа фрљисва нешто у терен и судија сакаше прекин и да гу празни трибину ама улегна свемогуќи Перо и му кажа на судију да гу продужи утакницу
На овуј утакмицу се повреди и Димчевски

Официјално ли е суспензија за 2 утакнице без публику?

Ќе биде на свети никад :D
Максо днс вика дека не се отвара док нњ се постави видео опрема за да не се крши ама сви знаемо дека не е заради тој него не е готово и нема да бидне у наредни месец - два.
Онј пут се пентересва горе па сто посто кс врнеше па е протекло негде а немав појма од куде.
3.5 милиона евра реновација,нова ќе се направеше сс поубави трибине и повише капацитет.

Три ипол милиони за реновирање? :shook:
Па уште некој милион и нова модерна сала ќе се направеше.
Сто пати е правен овој муабет за стадиони и сали, косата ми се крева кога гледам како безвеза ги трошат парите и праат само глупости. Да ми дадат власт како Сталин, сите овие задолжени за градење и реновирање ќе одат во некој гулаг до крај на животот

Ќе биде на свети никад :D
Максо днс вика дека не се отвара док нњ се постави видео опрема за да не се крши ама сви знаемо дека не е заради тој него не е готово и нема да бидне у наредни месец - два.
Онј пут се пентересва горе па сто посто кс врнеше па е протекло негде а немав појма од куде.
3.5 милиона евра реновација,нова ќе се направеше сс поубави трибине и повише капацитет.
Бш сга га тој слуша куде вика дека су потрошени од 3,3 до 3,5 милиона евра до сга за реновирање.. за тој се и пушти да пишу ама гледам пред мене си пишаја..

Што е много, много е

победа у гости и тој у Чаир куде важесмо за аутсајдери, очигледно тим се уигруе

5 победе у низу, 5 сс Вардар пиши гу одма на домашан терен, тешко ќе биде сс ТФТ мада сс поддршку од публику све е можно.

Нема теорија да не го добиете ТФТ на домашен терен , остај скорот 9-1 ништо не значи. Само 1 играч имат Говенс другото е тешка боранија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom