Пури во Македонија

Член од
11 мај 2024
Мислења
72
Поени од реакции
206
Прва лига квалитет, ти препорачувам Cohiba Siglo 2 ако има, не се лоши и Romeo y Julietta, исто Bolivar да не ги заборавам и MonteCristo.
Цените не се како пури од тобако, да не се лажеме. Cohibata со последните покачувања можно е да е над 2.000 денари.
Тие ти се рачно правени кубански пури. За секој квалитет треба да се плати, едноставно е, мада малце и претераа искрено кубанците, речиси 3-4 пати ги качија цените во последните 2-3 години, ама вреди. Јас се острам да земам кутија со 25, ама додека да средам со хјумидор, ништо не пипам ако не е за конзумација веднаш.

Еве контакти слушни се и види каде работат.
Прегледај го приврзокот 438815
Ќе видам и Солун и на фри шоп, може да се најде по доста поповолна цена. Пред неколку години имав земено Давидоф, многу добра пура, а и цената беше одлична.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.802
Поени од реакции
2.370
Ќе видам и Солун и на фри шоп, може да се најде по доста поповолна цена. Пред неколку години имав земено Давидоф, многу добра пура, а и цената беше одлична.
Na freeshop se poevtini od Sk, ama zavisi kakva e sostojbata so zalihata. Nekogas znae da e full, nekogas siromastija.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.783
Поени од реакции
26.796
Имам пријатели што пушат backwoods и toscanelo. Има повеќе ароми.
Ја пушам Handelsgold и Neos. Ги имам пробано и Moods ама многу ми се јаки особено тие без филтер. Така што само со филтер.
А овие првиве 2 и без филтер се таман. И секако без ароми затоа што класика си е најдобро. Тие со ароми ме асоцираат на оние говнана ајкос.
Иначе овие Backwoods каде ги има кај нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom