Исчезнати лица

Член од
23 август 2010
Мислења
39.551
Поени од реакции
114.841
Некој те излажал дебело.
Не, него јас сум разбрал грешно. Се мислело на тоа дека не е од напред пукано, туку од позади во глава, а јас сфатив дека не е во глава... Не се секирај одма запцув вчера кај што требаше ама ми објасни што и како личноста. :D

Во секој случај језиво е само кога ќе прочита човек, егзекутирана е како најголем мафијаш и криминалец, на колена и во глава од позади. :( Се прашувам колку треба да си пореметен за да го направиш тоа на дете... И се слагам со некои членови дека не му е прво убиство ована Палчо.

Бај д веј, Војаџер, во ред е сега со материјални докази, задоволен си?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.844
Поени од реакции
40.426
Да има некој да ги тепа у затвор. Рацете да му се позлатат. Главата од ѕид!!
Има сигурно. Лежат таму и луѓе со фамилии со деца кои не верувам дека би им простиле на овие куртониве. Дека ќе имаат ужасен престој таму во тоа сум сигурен.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
35
Поени од реакции
37
Има сигурно. Лежат таму и луѓе со фамилии со деца кои не верувам дека би им простиле на овие куртониве. Дека ќе имаат ужасен престој таму во тоа сум сигурен.
Дај Боже. За овие смртна казна е спас! Само ќутек и малтретирање. Иди мери муда со маж, не со дете, скапаници едни

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Не, него јас сум разбрал грешно. Се мислело на тоа дека не е од напред пукано, туку од позади во глава, а јас сфатив дека не е во глава... Не се секирај одма запцув вчера кај што требаше ама ми објасни што и како личноста. :D

Во секој случај језиво е само кога ќе прочита човек, егзекутирана е како најголем мафијаш и криминалец, на колена и во глава од позади. :( Се прашувам колку треба да си пореметен за да го направиш тоа на дете... И се слагам со некои членови дека не му е прво убиство ована Палчо.

Бај д веј, Војаџер, во ред е сега со материјални докази, задоволен си?
Сега ќе ти реплицира ама за Палчо нема конкретни докази, и ќе се манам со телефонот в око

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.718
Поени од реакции
6.094
Шпанска серија, дефинитивно...
Го влечат судењето со месеци, и допрва ќе се одлучува дали ќе почне отпочеток..

Triadis

splinter in your mind
Член од
10 јануари 2024
Мислења
44
Поени од реакции
117

99157b2be64ec71efecb0dd3df20f7fb.jpg

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.341
Поени од реакции
10.210

I ja velam taka, no ima nekoi tuka sto mi se potsmevaat...ajde, ke vidime sto ke izleze na kraj.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
306
Поени од реакции
493
Судења за убиства нормално траат со години. Барање за изземање е дел од стандардните правни механизми. Ова судење е едно од најбрзите.
Судијава го судеше „Монструм“. Жими онакво што ќе го изземат од случајов.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Ептен језив е случајот со малата Данка.
Зошто овие обвинетите би признале дело кое не го извршиле, ќе скапат во затвор доживотно.
Плус гледајќи го профилот нивни тешко дека биле спремни да ги прикријат сите днк докази.
Зошто совозачот би го криел телото кога ако е вистина дека не управувал тој со возилото немаше да одговара за ударот.
Ако се земи и фактот дека била жива кога ја удриле, зошто побогу би ја убиле подоцна.
За 90 секунди да измислат како да го скријат телото, и сите тие работи немааа никаква шанса, па секој нормален човек ако удри некој ќе се врти во место од паника и шок, сигурно нема во минута и пол да смислат план и да заминат како ништо да не се десило. Прво шо ќе му дојдеше на памет ќе избегаа со возилото во паника.
Цел случај е нелогичен, почнувајќи и од родителите, и тие се во најмала рака сумливи, поготово мајката

Kajgana Shop

На врв Bottom