- Член од
- 28 јуни 2018
- Мислења
- 804
- Поени од реакции
- 969
Pisi javno stoДечки не знам дали за тука е али еве за сите љубители на виски продавам разни видови на виски со лимитирана количина. Слободно во ДМ може да ви испратам листа со залиха.
Pisi javno stoДечки не знам дали за тука е али еве за сите љубители на виски продавам разни видови на виски со лимитирана количина. Слободно во ДМ може да ви испратам листа со залиха.
Конемарата врв, Талискеро е единствено шише виски што ми има стоено 2 месеци дома, и еве вчера дојде еден другар и го допи.Да го поминеме денот.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Да има силен вкус со многу јака нота на чад. И поради високиот степен алкохол малце пецка, на граница. Ама препознатлив е.Конемарата врв, Талискеро е единствено шише виски што ми има стоено 2 месеци дома, и еве вчера дојде еден другар и го допи.
Премногу, ама ептен премногу Smokey вкус ми има, ко пушено бадеми некој вкус/мирис. Плус 46% алкохол е мислам.
dobro e, pitko... lizga. u sporedba so skotskite ova ne se oseka koga go pies. ke mu se dopadne.Дечки ај малце хелп?
Ја не пијам виски, и врска си немам… (по пивото сум си )
Ама ми треба за поклон, и тоа за човек кој стварно разбира и пие ссмо виски..
Па да бидам малце “оригинален”, дали е добро ова јапонсково?
Прегледај го приврзокот 411016
Фала ви
Ова еднаш го земав и никад више.За празнициве.
Gesendet von meinem SM-S926B mit Tapatalk
Што беше проблемот? И ја сакам смоки ама овој свесно го зедов знаеќи за блажината. Ќе видиме.Ова еднаш го земав и никад више.
Ама она Laphroaig quater qask 48%
Е закон. Ептен Smokey, "држи ланец" и ниту лути, нити пецка и право уживање од виски без мраз.
Не можев да направам разлика меѓу ардмор и виски од лидлШто беше проблемот? И ја сакам смоки ама овој свесно го зедов знаеќи за блажината. Ќе видиме.
Па и нема тајна тука..Вака од тепка, случајно се вклучувам.Тајна која ми ја "откри" производител на бренд на вотка ,со инсталација т.е.
погон за тоа да паднеш на теме. Се што се продава комерцијално во свет е 90 и нешто проценти етил алкохол од житарици, индустриски дестилиран, разблажен со вода и смучкан со ароми,адитиви итн.И ВИСКИ И СЕ ДРУГО!!! Не да нема и вистински производ, има, туку толку е редок,прескапо скап и недостапен па го добиваат ретки и по канали кои не се ....оди во дуќан, фри шоп ..што ли и купи.Заклучок,,,вака така уште овде добра ракија пиеме.