Пророкот
Ќе ме биде...
Не те разбрав, sorry![]()
Еве го скечот:

K-15 - Mile reporter, intervju so Djon Krokodilov

а „комунистите лажат„ на 3.26.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не те разбрав, sorry![]()
Мене ми се гледаат два моменти во вска со скечов кој си го искористил на дадена тема во дадена ситуација а тие се:Еве го скечот:
![]()
K-15 - Mile reporter, intervju so Djon Krokodilov
www.youtube.com
а „комунистите лажат„ на 3.26.
Ова е сказна за масонеријата, демек таму само адвокати и богати и кралеви и војводи.Дали е точно дека во телемити не се примале сиромашни лица? Нели е тоа форма на дискриминација која потекнува уште од Кроули? Зошто тежаци, пољоделци и сточари им биле испод части? Дали телемитизмот е филозофија за средната буржоазија, аристократи и богаташи?
Ова е сказна за масонеријата, демек таму само адвокати и богати и кралеви и војводи.
Треба да читаш што рекол Кроули. Не досадувај на темава со рекла казала муабети. Оди прочитај што рекол Кроули токму за ова. Има книги на македонски јазик.
Кои се тие првите генерации на Телемити и се богати? Знаеме за Кроули кој што му измислија дека на смртна постела бил ептен сиромашен, беден, без никој покрај него, што нормално е лага и сега кога се имаат информациите тие весници што креваа врева исчезнаа во неповрат, прохристијански бедни центри на информации...Многу важно е да се знае од какви социоекономски услови се појавуваат одредени движења. Тоа што првата генерација на телемити биле богати не е случајно. Има и практични причини зошто било така во тие Едвардијански времиња.
Кои се тие првите генерации на Телемити и се богати? Знаеме за Кроули кој што му измислија дека на смртна постела бил ептен сиромашен, беден, без никој покрај него, што нормално е лага и сега кога се имаат информациите тие весници што креваа врева исчезнаа во неповрат, прохристијански бедни центри на информации...
Повели кажи ми кои се Телемитите од прва генерација и што богатство имаат и зошто да не сме богати? И со пари и злато и духовно? Има некој што може да не ограничи? Христос? Ха ...
Се на Земјата е за нас да играме и имаме искуство и да надминуваме. Ако сакаш да си сиромашен, оди во манастир и „душата ќе ти е богата“, но не ти се оди нели... нема нет и нема да може да читаш весници![]()
За каква дволгава змија зборуваш?@Хептаграм XI чекам уште одговор за двоглавата змија.
На сликата погоре, обесена на мечот....уствари, извини, сега видов убаво дека биле две, бела и црна.За каква дволгава змија зборуваш?
Сега не знам како да ти кажам, ама ајде изброј полека колку змии има. Почни од главата па надолу...На сликата погоре, обесена на мечот.