Tako je admine a imate vi vipa hahaaaaTo je politika nista licno.A i nevidim sta toliko se brines za ovi crveni kartoni prosto progutas i guras dalje.
Kafic,art,konekcije.comzna li neko neki server ali da je ovakav /playlist?type=m3u&deviceUser=xxxxxxxx&devicePass=xxxxx
Hvala, ali ja ne znam servereTako je admine a imate vi vipa hahaaaa
Автоматски споено мислење:
Kafic,art
Nazive mislis tocne sa portomHvala, ali ja ne znam servere
Ako neko zna, moze i na PP da mi posalje, unapred zahvalan!
ne, ono da probam da ih skeniramNazive mislis tocne sa portom
konekcije.com:82ne, ono da probam da ih skeniram
da, havala ti. Probacu, pa ako uspem, super, ako ne nistakonekcije.com:82
smart.link-tv.net(art)
portugal.bestibz.com:80
Tako ti idu serveri,nisu to vise ono device da preko mac gledas ko nekad,moras nac user pass
Pa ima nekoliko al nemozes to vise nac na nekadasnji nacin.da, havala ti. Probacu, pa ako uspem, super, ako ne nista
Mada sigurno ima jos tih servera sem ova tri?
,,meni nije nit mi ista dao samo mi unistio ,,ne kapiram ovo,predpostavljam da imas ili si imao IPTV Panel( server )ili neka drugaMozda je vama bio kralj meni nije nit mi ista dao samo mi unistio pa sam morao vuc konce da se to ponovo poslozi.
A sta se tice mene ja sam ovdje prisutan od 2016,i pteko 4000 postova i preko 6000 lajkova.Jednom sam bio pocrvenio u tom vremenu i dobio 26 zutih kartona.
Pa unistio je exploit,unistio je net,itd itd,doveo je sve clanove u opasnost jer je prodavao ilegalan iptv na svom forumu.Doveo je grupu tj sve ljude tamo u problem to se smatra zlocinacka organizacija.Mozda je on zivio svoju fikciju,decko se malo previse zaigrao.Nema tu ljubomore Nemam ti ja nikakak panel nit sam u zivotu ista prodavao,nit sam ikad liste javno postovljao,nikakve stvari oko iptv.,,meni nije nit mi ista dao samo mi unistio ,,ne kapiram ovo,predpostavljam da imas ili si imao IPTV Panel( server )ili neka druga
igra bila ali nije bitno,zivi i zdravi bili svi uz ove Bozicjne praznike.
ti si obicna seoska varalica, smutljivac i totalno nepouzdana i poremecena osoba to kazu cak i ljudi koji te poznaju privatno. Lazes i bacas kost na koji god forum dodjes pokusavajuci da zavadis ljude. Kazu ovi koji te znaju da si takav i privatno i da nisi vrijedan ni da te covjek posjeti jer se onda sakrijes u trecem selu jer se bojis. Ratni profiter i poznati covjek odredjene stranke. Sto se tice kako tebi sve ovo nista ne znaci svi znaju da lazes koliko si tezak. Nije mi jasno sta administracija ceka jer si prije neki dan priznao da imas vise naloga tu, to bi trebalo sankcionisati. Ip ban pa se pusi. Eto uzivaj sad dalje u svom paralelnom bolesnom univerzumu.Pa unistio je exploit,unistio je net,itd itd,doveo je sve clanove u opasnost jer je prodavao ilegalan iptv na svom forumu.Doveo je grupu tj sve ljude tamo u problem to se smatra zlocinacka organizacija.Mozda je on zivio svoju fikciju,decko se malo previse zaigrao.Nema tu ljubomore Nemam ti ja nikakak panel nit sam u zivotu ista prodavao,nit sam ikad liste javno postovljao,nikakve stvari oko iptv.
Cak da budem iskren taj ilegalni iptv nit ne gledam imam placeni max tv na 5 uredaja,i netflix na 5 uredaja.Ponekad kad mi zauzeti tv pogledam utakmicu na laptopu preko mog poznanika luc luca to je sve.Ja ovo iz hobija pratim ove sta prodaju,,uz salu zajebanciju.
Meni je ovo cista spdracina,a najbolje mi kad pocinju uletat razni padobranci ovdje i pokusavaju sa uvredama.Ova tema bi zamrla i nebi bila zanimljiva da nema malo dojam glamura ovdje
Mislis da ne prate ovu temu puno ljudi iznenadio bi se koji broj ulazi svaki dan hahaaa,malo prati ako znas gdje.
Nemam ja forum samo sam otvoril tamo iptv tema admini sa drugi .A i nista nemozes da ukrades zasto taj IPTV koj imam samo VIP clanove imat.I sa traktor da dodzjes nista nema da uradis.Komacno malo akcije na forumu ajmo hahahaa.Ovakve volim koji iskacu od muke prave nalog i pisu.Svasta nablebetao a nije se predstavio.Idemo dalje a ti Pizorko cuvaj svoj forum da ti ga ne ukradem onda vise neces bit admin .