- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.637
- Поени од реакции
- 18.901
Телеком мислев деПа за Телекабел збораме.
Иначе кај мене до пред некој ден беше се во ред. Сега почнаа да кочат.
Телеком мислев деПа за Телекабел збораме.
Иначе кај мене до пред некој ден беше се во ред. Сега почнаа да кочат.
И на Телеком кочат.Телеком мислев де
Кај мене не, на претходната адреса имав оптика, мрежата беше перфектна.И на Телеком кочат.
Мислиш последните дена или подолго? Јас само последните дена имам проблем, претходно си беа одлични.И на Телеком кочат.
Досега немав проблем, како шо гледам и другите канали се ок, ама Арените си ебаја мајката овој викенд, 2 минути утакмица не можиш да изгледаш, или се закочва цела слика се заматува или скроз нема сигнал па се враќа по 10 15 секунди. Како и да е во 2024 да се случува ова е срамно па да му ебам мајката еве цел викенд не можиш да седиш една утакмица рает да изгледаш.telekabel bitola raspad sistem e ova e sramno vekje za vikend osobeno, verojatno nemat luge skoro redovno se padnati ete ovaj vikend kochea celo vreme site kanali za sea momentalno skros da se izgubat polovina kanali, dali ima nekoj za ova nesto da prezemi nikakvi prava nemame ko potrosuvaci
dostapni se mnogu jazici, smeni jazik na televizorotDali nekoj znae dali ima yste angliski komentar na Eurosport, ili samo srpskata verzija e dostapna?
Дали се префли на телекабел или кај некого гледаш?Секоја чест за Телекабел имаат превод на Српски и Хрватски на сите канали за што Телеком можат да се замислат, дури можеш и на Спорт Клуб да смениш од Српски и Хрватски, Словенски, пуштив бундес лига, ме нервираше Ивковиќ и сменив на Вишко на српската СК3, одлично.
Да гледав кај пријател што е на Телекабел, имаат превод на се, MTV, DIVA, SciFi, Investigation Discovery, Food Network што кај Телеком немаат никаков превод, тука можеш да си бираш дури и аудио јазик можеш да си менуваш, а најтрагично е што кај Телеком се истите канали преведени, пошто програмската шема им е на Српски/Хрватски, а не оди превод. Е сега не видов како се детските канали кај Телекабел, дали има можност за промена на аудио на Nickelodeon/Disney каналите.Дали се префли на телекабел или кај некого гледаш?
Во однос на преводот, секој кабелски оператор кај што телевизијата му е директно кабел во телевизор ќе има таков превод, а кај ИПТВ бара од таму поднесување.