Sega uste +100ka ke pokacat, 450+200+100Кабелските нема да платат,ќе платат самите граѓани преку покачената претплата од 45%,кабелските не се откажуваат од својот профит...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega uste +100ka ke pokacat, 450+200+100Кабелските нема да платат,ќе платат самите граѓани преку покачената претплата од 45%,кабелските не се откажуваат од својот профит...
Зар малце ли им се пари, па уште ли да прикачуваат? Треба да поработат Телекабел на сликата на каналите за да имаат корисници, но луѓето се жалат на проблеми со сигналот и со каналите.Sega uste +100ka ke pokacat, 450+200+100
Не им давај такви идеи молимте...хахахахSega uste +100ka ke pokacat, 450+200+100
Не им давај такви идеи молимте...хахахах
Во Охрид Телекабел купи локален оператор кој имаше 180 канали,претплата 450ден.
Од ко го купи Телекабел има 90 канали и претплатата 650ден...никаква логика нема, ама ако сакаш,ако не си менуваш оператор ...
Има логика, подобро е за корисниците.Епа навистина нема никаква логика за 180 канали да плаќаш 450 ден.
Точно,нема логика,ама уште помала логика за двојно помалку канали скоро дупло да плаќаш...Епа навистина нема никаква логика за 180 канали да плаќаш 450 ден.
Точно,нема логика,ама уште помала логика за двојно помалку канали скоро дупло да плаќаш...
Значи или ги оставаш каналите и качуваш претплата,или оставаш претплата иста а кратиш канали...
Легалноста не е спорна пошто сите канали беа регистрирани во пакетите во ААВМУ...а финансиски дали е исплатливо е друго прашање(иако и во тоа се сомневам)Тоа дека операторите крадат сите знаеме. Но операторов од Охрид кој нуди дури 180 од канали за така мала сума, тешко дека сите тие канали се легално купени.
Се покајаа изгледа,па гледам семејниот пакет пак го вратиле 2499 денари,сигурно имаа одлив од доста претплатници,па се решија да ја вратат старата цена...Чекаа да ја покачат претплатата од 1 јули па да стават нови канали...Супер е што им текна да стават нешто ново,ама гледам и семејниот пакет е покачен од 2500-2800...Нели само кабелската ќе поскапеше...ама 100денари плус кај биле кај не биле ....
Кај мене кочи цело време на дигиталната, сите канали не само Арени.Некој од Битола, и кај вас Арените се губат последните дена? Сликата кочи на секој 20 30 секунди, се губи скроз нема сигнал на 5-10 секунди па се враќа и т.н.?
Свртив по другите, не видов да има проблем кај другите. Единствено Арените се катастрофа вчера и денес.Кај мене кочи цело време на дигиталната, сите канали не само Арени.
Кај мене скоро секогаш има пречки, неколку пати интервенираа ама џабе.Свртив по другите, не видов да има проблем кај другите. Единствено Арените се катастрофа вчера и денес.
Па за Телекабел збораме.Кај мене скоро секогаш има пречки, неколку пати интервенираа ама џабе.
Јас деновиве се менувам на друг оператор оти нема смисла поќе.
Златен Телекабел
Телеком мислев деПа за Телекабел збораме.
Иначе кај мене до пред некој ден беше се во ред. Сега почнаа да кочат.