Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.508
Поени од реакции
9.763
Испукана пушка е и тој му е максимумот, не е играч шо можи да го носи на грб тимот, дури и треба да е благодарен што го "трпат" олку.
Од сите големи клубови само нашиот е доволно наивен да носи на грб вечни недокажани таленти, мрзи,принцези и гилиптери.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
895
Поени од реакции
1.187
За клубот не ми се зборува, испадна Фергусон бог и батина. Не дека не беше, ама сеа е апла евидентно. Ќе видиме во иднина шо ќе се случува, ми се допаѓа засеа како се вложува и труди овој новиов, ама дали ќе има резултати..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.623
Поени од реакции
66.484
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.447
Поени од реакции
7.854

Сериозен проблем е ова и чудно ми е што ништо не се презема. Скоро секој тим на Аморим беше ликнат до сега. Па уште пари прави лигушон.

Клубов се сведе на замислени примадони, медиумски (војни) профитери и еден куп паразити. Не знам што толку има Гарначо дознаено, па ги уценува толку и ништо не преземаат.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.826
Поени од реакции
2.660
Нека го провери некој @Hellz Guardian, да не пресекол вени...
Ако не напраил пакост до сега, со бонус инфово сигурно.

#mufc are said to be concerned about Rashford’s lifestyle off the pitch and there are fears he is no longer as focused on his football as he could be. Sources have said he is dealing with a number of off-field distractions that are affecting his performances. [@LukeEdwardsTele ]

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.508
Поени од реакции
9.763

Сериозен проблем е ова и чудно ми е што ништо не се презема. Скоро секој тим на Аморим беше ликнат до сега. Па уште пари прави лигушон.

Клубов се сведе на замислени примадони, медиумски (војни) профитери и еден куп паразити. Не знам што толку има Гарначо дознаено, па ги уценува толку и ништо не преземаат.
Клоцање и овој со другар му Раши.
Автоматски споено мислење:

:pijani:

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.508
Поени од реакции
9.763

ИНЕОС луѓе го ако продолжат вака ќе ни ја уништат и историјата и иднината. :tapp:

Член од
13 август 2023
Мислења
952
Поени од реакции
2.340
Manchester United have replaced their annual £100 bonus for employees with a £40 M&S gift voucher.
"It’s worse now," one staff member said. Another added: "At least the Glazers prioritised families."

[@MailSport]

Ептен ѓупското го прават овие. Што се вели на трошките штедат.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.826
Поени од реакции
2.660
Удираат на сите полиња само онаму каде што терба не. Да видиме јануари.
Бетер евреи од евреите се.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.766
Поени од реакции
22.792
А некој ги величеа Инеос демек се ке средат а они како запнале се што допрат уништуваат. Имаше еден навивач од Ница каде објасни многу јасно што и кој се Инеос,само профитери не им е гајле за фудбалот битни им се парите, све околу Олд Трафорд е нимно ќе си праат милионски зделки а обичниот навивач ке плака 66 фунти за да гледа еден натпревар на Јунајтед ( ако има што да види ) ќе го сонуваме Катар. Серот локално момче што израснал во близина на Олд Трафорд наводен фан на Јунајтед а има годишна членска карта од Челзи и сакаше да го купи. Како и да е за 30 години можеби ќе се оправиме.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.815
Поени од реакции
5.604
100% сум сигурен дека се ова шо излезе денес за ИНЕОС и се друго шо допрва ќе излага се "масло на платно" од Dan Ashworth... му требаа 2-3 дена да се соземе и сеа ќе удри јако

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Рашфорд - 30 мил
Гарначо - 50 мил
Онана - 20 мил
Ентони - 20 мил
Шо - 5 мил
Далот - 30 мил
Каземиро - 20 мил
‐------------------------
Вкупно - 175 милиони

Ова е јадрото со кое треба да се раскрсти за доброто на сите. Бруно ваков таков ама барем дава секогаш 100%. Маласија би го оставил уште една сезона како замена за новиот лев бек кој треба да се купи. За 180ина мил има доволно да се купат нови играчи, дел поискусни, дел млади таленти и да се надеваме дека Аморим ќе не направи да личиме на тим кој би се борел за топ 4. Нема време за чекање, што побрзо се направи резот тоа подобро.

Член од
13 август 2023
Мислења
952
Поени од реакции
2.340
Млад е Гарначо, сигурен сум дека не би се откажале во блиска иднина од него. Сигурно не во следните 2-3 прелазни.

Kajgana Shop

На врв Bottom