Криминалци и криминални групи во МК

Член од
21 јануари 2024
Мислења
21
Поени од реакции
9
Pod 40 iladi evra e kilo belo
Автоматски споено мислење:

Imam eden skolski od sredno pred 5-6 godini ednas zema 100ka belo za 4500 evra so znaci kilo bi trebalo da bide poeftino od 40 iladi 30-35 neznam sega odprilika e muabetot, a kolku mu bil uleran martin kaj rade neli znaete? Sigurno stanuvalo zbor za 100tina iladi evra za da se ispotepat

Член од
24 август 2017
Мислења
572
Поени од реакции
1.308

Imam eden skolski od sredno pred 5-6 godini ednas zema 100ka belo za 4500 evra so znaci kilo bi trebalo da bide poeftino od 40 iladi 30-35 neznam sega odprilika e muabetot, a kolku mu bil uleran martin kaj rade neli znaete? Sigurno stanuvalo zbor za 100tina iladi evra za da se ispotepat
Инфлација брат, гарант сеа 50к е :)

Член од
23 јануари 2023
Мислења
11
Поени од реакции
17

Zavisi od beloto imas cisto mesano od bolivia od columbija sve zavisi i si ja pravi cenata

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Член од
5 март 2018
Мислења
16.599
Поени од реакции
18.833

Васко дома е ?!

време е да се напише нешто на темата за еден од најголемите криминали кои се случиле на државата
Виена е, на божиќен пазар пие греано вино :D

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.594
Поени од реакции
3.852
Виена е, на божиќен пазар пие греано вино :D
Имаше пред некој ден информации дека купил и стан таму во Виена, а сега па пишуваат и дека се откажал од мк државјанство

Член од
5 март 2018
Мислења
16.599
Поени од реакции
18.833
Имаше пред некој ден информации дека купил и стан таму во Виена, а сега па пишуваат и дека се откажал од мк државјанство
Да се надеваме дека ќе го вратат назад, не е некоја голема риба како Груевски па да добие политички азил.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
209
Поени од реакции
339
Да се надеваме дека ќе го вратат назад, не е некоја голема риба како Груевски па да добие политички азил.
Ако е Виена нека ужива, нема меѓународна потерница сеуште.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.453
Поени од реакции
9.151
значи ниеден уапсен досега од Дуи и другите шарпланинци
од овие 6 што се спомнати со име, има еден од ДУИ, а штом има еден сигурно има повеќе, сигурно сам не правел срања.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.478
Поени од реакции
2.480
од овие 6 што се спомнати со име, има еден од ДУИ, а штом има еден сигурно има повеќе, сигурно сам не правел срања.
затоа и прашав сигурно се фифти фифти кражбите...само не е доволно да се влечкаат по судови и сите таму да делат ....затворски казни, све конфисковање и плус со камата враќање

Член од
5 март 2018
Мислења
16.599
Поени од реакции
18.833
Ако е Виена нека ужива, нема меѓународна потерница сеуште.
Кој ќе ти кажи, прво рекоа Виена потоа Србија, наводно Српско државјанство имал. Не ме чуди, ровареше Белград цело време дури беше на функција.

Член од
3 јануари 2020
Мислења
125
Поени од реакции
295
Makedonskite sluzbi urgentno treba da napravat shtab, koj ke operira vo lociranje na site begalci koi se na listata na barani. Neshto slicno kako Operation Finale. Barem ovie begalcite koi shto se u Srbija, Bugaria, Kosovo, Albania moze za 2-3 dena da se soberat site. Togash ke veruvam vo drzava! Inaku ovoj goltar Kovacevski treba za um, 20 godini da se zatvore, i da se odzeme celiot negov imot, pa i na familija... Ne moze ja da plakam skapa struja, za on da ebe kurvi! Respekt za kriminalcite koi si ja brkaat nivnata rabota bez da kradat narodni pari, no ovie shto go pljackaat narodot i nashite pari... Nanen!

Член од
5 март 2018
Мислења
16.599
Поени од реакции
18.833
Makedonskite sluzbi urgentno treba da napravat shtab, koj ke operira vo lociranje na site begalci koi se na listata na barani. Neshto slicno kako Operation Finale. Barem ovie begalcite koi shto se u Srbija, Bugaria, Kosovo, Albania moze za 2-3 dena da se soberat site. Togash ke veruvam vo drzava! Inaku ovoj goltar Kovacevski treba za um, 20 godini da se zatvore, i da se odzeme celiot negov imot, pa i na familija... Ne moze ja da plakam skapa struja, za on da ebe kurvi! Respekt za kriminalcite koi si ja brkaat nivnata rabota bez da kradat narodni pari, no ovie shto go pljackaat narodot i nashite pari... Nanen!
Не функционира така тоа во нашата корумпирана држава. Не за џабе народот нема доверба во судството, све е корумпирано до даска.
Па јас не се сеќавам во некоја друга држава секој ден да е некој функционер под лупа и гонет за некое кривично дело, буквално секој ден на вести кажуваат дека некој е од тие кои се на власт е вмешан во арамилок и криминал, и најпростите се научија да крадат.

Ковачевски иако е голтар го има некој подучено како треба, скоро цела имовина му е препишана на тие курвештините околу него, е сега да бевме нормална држава и тие ќе беа под претрес од кај му толку имот ама пошто не сме ќе си тераат така па утре другиден ќе дојди некој друг колбас и ќе не пљачка а ние ќе му шлукаме на митинзи.

Kajgana Shop

На врв Bottom