Не му е погрешна. Х=0.
Pogreshna ti e ravenkava!
40xX=Y e ispravno
40х0=0
Не му е погрешна. Х=0.
Pogreshna ti e ravenkava!
40xX=Y e ispravno
Инфлација брат, гарант сеа 50к еPod 40 iladi evra e kilo belo
Автоматски споено мислење:
Imam eden skolski od sredno pred 5-6 godini ednas zema 100ka belo za 4500 evra so znaci kilo bi trebalo da bide poeftino od 40 iladi 30-35 neznam sega odprilika e muabetot, a kolku mu bil uleran martin kaj rade neli znaete? Sigurno stanuvalo zbor za 100tina iladi evra za da se ispotepat
Zavisi od beloto imas cisto mesano od bolivia od columbija sve zavisi i si ja pravi cenataPod 40 iladi evra e kilo belo
Автоматски споено мислење:
Imam eden skolski od sredno pred 5-6 godini ednas zema 100ka belo za 4500 evra so znaci kilo bi trebalo da bide poeftino od 40 iladi 30-35 neznam sega odprilika e muabetot, a kolku mu bil uleran martin kaj rade neli znaete? Sigurno stanuvalo zbor za 100tina iladi evra za da se ispotepat
Виена е, на божиќен пазар пие греано вино
Васко дома е ?!
време е да се напише нешто на темата за еден од најголемите криминали кои се случиле на државата
Имаше пред некој ден информации дека купил и стан таму во Виена, а сега па пишуваат и дека се откажал од мк државјанствоВиена е, на божиќен пазар пие греано вино
Да се надеваме дека ќе го вратат назад, не е некоја голема риба како Груевски па да добие политички азил.Имаше пред некој ден информации дека купил и стан таму во Виена, а сега па пишуваат и дека се откажал од мк државјанство
Ако е Виена нека ужива, нема меѓународна потерница сеуште.Да се надеваме дека ќе го вратат назад, не е некоја голема риба како Груевски па да добие политички азил.
од овие 6 што се спомнати со име, има еден од ДУИ, а штом има еден сигурно има повеќе, сигурно сам не правел срања.значи ниеден уапсен досега од Дуи и другите шарпланинци
затоа и прашав сигурно се фифти фифти кражбите...само не е доволно да се влечкаат по судови и сите таму да делат ....затворски казни, све конфисковање и плус со камата враќањеод овие 6 што се спомнати со име, има еден од ДУИ, а штом има еден сигурно има повеќе, сигурно сам не правел срања.
Кој ќе ти кажи, прво рекоа Виена потоа Србија, наводно Српско државјанство имал. Не ме чуди, ровареше Белград цело време дури беше на функција.Ако е Виена нека ужива, нема меѓународна потерница сеуште.
Не функционира така тоа во нашата корумпирана држава. Не за џабе народот нема доверба во судството, све е корумпирано до даска.Makedonskite sluzbi urgentno treba da napravat shtab, koj ke operira vo lociranje na site begalci koi se na listata na barani. Neshto slicno kako Operation Finale. Barem ovie begalcite koi shto se u Srbija, Bugaria, Kosovo, Albania moze za 2-3 dena da se soberat site. Togash ke veruvam vo drzava! Inaku ovoj goltar Kovacevski treba za um, 20 godini da se zatvore, i da se odzeme celiot negov imot, pa i na familija... Ne moze ja da plakam skapa struja, za on da ebe kurvi! Respekt za kriminalcite koi si ja brkaat nivnata rabota bez da kradat narodni pari, no ovie shto go pljackaat narodot i nashite pari... Nanen!