- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 11.887
Ремек дело!
За "Витамини"-те (mixed CDs) зборуваш?Дечки, некој случајно да не ги има миксовите на DJ Babura од времето негово во 2006-2007-2008 кога пушташе насекаде низ МК.
ПС. Вадеа ЦД изданија од тие миксови и беа предобри... некој ако има да ги сподели (ги нема никаде.)
Да (не знам колку дела се, ја vol.2 го имам), ама пример ја имам и некое цд од 2007 Охрид Градиште Summer Beach Club Audio Cd и доле со Техномаркет (најв спонзори у тоа време биле)За "Витамини"-те (mixed CDs) зборуваш?
Да (не знам колку дела се, ја vol.2 го имам), ама пример ја имам и некое цд од 2007 Охрид Градиште Summer Beach Club Audio Cd и доле со Техномаркет (најв спонзори у тоа време биле)За "Витамини"-те (mixed CDs) зборуваш?
Se soglasuvam so kolegata, ako gi ima nekoj miksovite od Babura, Dj Bobi od Ohrid kako i od DJ Viktor ako ne gresam sto imase audio studio The Power i pustase muzika vo diskoteka Musandra bi bilo dobro da gi uploadira na nekoj sajt ili You Tube.Дечки, некој случајно да не ги има миксовите на DJ Babura од времето негово во 2006-2007-2008 кога пушташе насекаде низ МК.
ПС. Вадеа ЦД изданија од тие миксови и беа предобри... некој ако има да ги сподели (ги нема никаде.)
Еве започнав јас со моето документирање, го RIP-нав цд-то и го споив во Nero WaveEditor како микс (бидејќи се раздвоени како 11 песни).Se soglasuvam so kolegata, ako gi ima nekoj miksovite od Babura, Dj Bobi od Ohrid kako i od DJ Viktor ako ne gresam sto imase audio studio The Power i pustase muzika vo diskoteka Musandra bi bilo dobro da gi uploadira na nekoj sajt ili You Tube.