Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.717
Руски псајтранс у рани двеиљадити.

Крај на девеести, почетак на двеиљадити искочи псај,претходно сфе беше гоа, најзаскужни за тој бесфа изреалски и руски артисти.
Parasense, најјака руска група икада, пионири у нешто што трае над 25-30 године и се вика псај.

Олдскул мастерпис.

Член од
10 декември 2024
Мислења
18
Поени од реакции
12
Дечки, некој случајно да не ги има миксовите на DJ Babura од времето негово во 2006-2007-2008 кога пушташе насекаде низ МК.
ПС. Вадеа ЦД изданија од тие миксови и беа предобри... некој ако има да ги сподели (ги нема никаде.)

Член од
28 јуни 2015
Мислења
905
Поени од реакции
563
Дечки, некој случајно да не ги има миксовите на DJ Babura од времето негово во 2006-2007-2008 кога пушташе насекаде низ МК.
ПС. Вадеа ЦД изданија од тие миксови и беа предобри... некој ако има да ги сподели (ги нема никаде.)
За "Витамини"-те (mixed CDs) зборуваш?

Член од
10 декември 2024
Мислења
18
Поени од реакции
12
Да (не знам колку дела се, ја vol.2 го имам), ама пример ја имам и некое цд од 2007 Охрид Градиште Summer Beach Club Audio Cd и доле со Техномаркет (најв спонзори у тоа време биле)
Автоматски споено мислење:

Да (не знам колку дела се, ја vol.2 го имам), ама пример ја имам и некое цд од 2007 Охрид Градиште Summer Beach Club Audio Cd и доле со Техномаркет (најв спонзори у тоа време биле)

Член од
24 септември 2016
Мислења
555
Поени од реакции
744
Se soglasuvam so kolegata, ako gi ima nekoj miksovite od Babura, Dj Bobi od Ohrid kako i od DJ Viktor ako ne gresam sto imase audio studio The Power i pustase muzika vo diskoteka Musandra bi bilo dobro da gi uploadira na nekoj sajt ili You Tube.

Член од
10 декември 2024
Мислења
18
Поени од реакции
12
Se soglasuvam so kolegata, ako gi ima nekoj miksovite od Babura, Dj Bobi od Ohrid kako i od DJ Viktor ako ne gresam sto imase audio studio The Power i pustase muzika vo diskoteka Musandra bi bilo dobro da gi uploadira na nekoj sajt ili You Tube.
Еве започнав јас со моето документирање, го RIP-нав цд-то и го споив во Nero WaveEditor како микс (бидејќи се раздвоени како 11 песни).

DJ Babura 2007 - Ohrid Gradishte Summer Beach Club

Kajgana Shop

На врв Bottom