Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Мене мислам Фокси Батерфлај требаше да ми напрај :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ај ако може на мене една Психоанализа кој ќе се нафати , ми се чита нешто досадно ми е деновиве....

Фала однапред... :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ај ако може на мене една Психоанализа кој ќе се нафати , ми се чита нешто досадно ми е деновиве....

Фала однапред... :)
Јас ветувам ќе се нафатам утре изутрина, ако денес добијам една од тебе :pipi:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
и јас мислам така..во право си..ај ќе и речам..
бтв папрат станала, може затоа
и ти прајш анализи мор???
Под итно и за мене една(бидејќи магде скроз ме откачи/забораи) :toe:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Има одреден број на членови на кои и јас можам да им направам анализа. Ако сака некој, нека пиши, само да ви кажам дека не е класична анализа, дека во никој случај не ги читам сите мислења, туку едноставно в сурат ви кажувам јас како сум ве сфатил =)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Нема проблем.
Како шо напоменав погоре, не ме бива за стандардна анализа како шо прават другиве, еве една на мој начин. Апокалипто, ко се зачленив на форумов и ти беше тука, ама не беше толку активен иако знаеше да ме изненадиш со некое прекрасно мислење. Очигледно за мене, е тоа дека си интелегентен, без разлика дали си образован или не, си го знајш своето. Убава работа шо ја забележав е дека ја сакаш Македонија, доволно патриот за твоите 22 години. Изгорен си да реметиш некој, одоколу, ама да си го дупчиш ко шо си сакаш :). Навивач на Манчестер, не се нервираш многу ко че ти јади некој за клубов, оти си знајш дека таквите се претежно малце закочени. Пола од муабетиве шо ги прајш, ти се онака, од ракав ама стварно поголем дел од нив ги тераш на заебанција, шо многу добро проаѓа кај мене. Стварно ме засмеј со еден пост:
Бетке бе.... хахах знаев дека ќе пишеш хихи, како ми си ти :)
Епа да... стварно погоди и за овој, туку да не си вработена во МВР ти?
Не дека е нешто екстремно смешно, ама сепак начинов на кој се изразуваш е - Daddy, daddy cool.. =) Будно око имаш, ретко грешаваш ко че имаш лошо мислење за некого, имам забележано кориснициве шо ги одбегнуваш и шо ги толчиш со муабети, стварно за одбегнување се :) Те загледувам понекогаш и по мистерии, се интересираш ама не ти е вербата голема колку интересот. Исто, че кажам дека го осудуваш насилството и дека преку к** ти е дојдено од се шо се случува во државава. Толку е мојата моќ, си пишав то шо јас мислам. Почит =)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Well done, Браво Марко.
Се надевам се најде негде, барем малце, ама кога би се запознале во живо.. смртоносна комбинација би биле, верувај. Иначе, нема проблем, енитајм.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Analiza na Shmekerot...??...aj da ve vidam..:)
Shmekerot .
Шмекарска фаца со шмекарски навики која води шмекарски живот. Од неговите постови можеме да забележиме дека шмека се живо и диво па и мајките на другарите , на најшмекерски можен начин . Неговото мото сигурно е : Шмекај за Живот !

И то .. :) Од толку постови повеќе неможе за шмекерот ..
Ајт среќно шмекање:)

И ада ќе ми треба време мене за психоанализа малце... :) ама ќе ја направам деновиве :)

Kajgana Shop

На врв Bottom