Нема проблем.
Како шо напоменав погоре, не ме бива за стандардна анализа како шо прават другиве, еве една на мој начин. Апокалипто, ко се зачленив на форумов и ти беше тука, ама не беше толку активен иако знаеше да ме изненадиш со некое прекрасно мислење. Очигледно за мене, е тоа дека си интелегентен, без разлика дали си образован или не, си го знајш своето. Убава работа шо ја забележав е дека ја сакаш Македонија, доволно патриот за твоите 22 години. Изгорен си да реметиш некој, одоколу, ама да си го дупчиш ко шо си сакаш
. Навивач на Манчестер, не се нервираш многу ко че ти јади некој за клубов, оти си знајш дека таквите се претежно малце закочени. Пола од муабетиве шо ги прајш, ти се онака, од ракав ама стварно поголем дел од нив ги тераш на заебанција, шо многу добро проаѓа кај мене. Стварно ме засмеј со еден пост:
Бетке бе.... хахах знаев дека ќе пишеш хихи, како ми си ти
Епа да... стварно погоди и за овој, туку да не си вработена во МВР ти?
Не дека е нешто екстремно смешно, ама сепак начинов на кој се изразуваш е - Daddy, daddy cool.. =) Будно око имаш, ретко грешаваш ко че имаш лошо мислење за некого, имам забележано кориснициве шо ги одбегнуваш и шо ги толчиш со муабети, стварно за одбегнување се
Те загледувам понекогаш и по мистерии, се интересираш ама не ти е вербата голема колку интересот. Исто, че кажам дека го осудуваш насилството и дека преку к** ти е дојдено од се шо се случува во државава. Толку е мојата моќ, си пишав то шо јас мислам. Почит =)