Ovo mi je uvjek bio jedan od omiljenih foruma jer sve se ispreplice, komedija, drama, triler, podvojene licnosti itd a u zadnje vrijeme su se pojavili i filozofi i moralne vertikale i to odakle se najmanje nadas
Bahrija daj se opameti vise gdje si mene ikad vidio da sam javno stavio te liste sta ti prodaju.Nikad nigdje jer si u istom kosu sa ovim sta prodaju.Stat ce ti neko na zulj imat ces probleme gdje netrebas a zasto da ti neka kljuka ovdje kaze da si legenda i jos se hvalis ovdje da si na vise foruma,grupa aktivaan.Gle iz moga si kraja prolazim kraj tvoje kuce mnogo puta,poznam te povrsno .
Fino ti dajem savjet.
A i ostalim opametite se reseceju naveliko
Автоматски споено мислење:
Oba postupka su ilegalna i mogu biti kažnjena, ali prodaja ilegalnog IPTV-a obično nosi veće kazne jer uključuje hakovanje i komercijalnu distribuciju neovlašćenog sadržaja. Međutim, distribucija besplatnih lista takođe može biti ozbiljno kažnjiva, posebno ako se radi o velikim količinama ili organizovanim grupama. Kazne mogu zavisiti od zakona u vašoj zemlji i praksi suda.
U Hrvatskoj, osobe koje su uhvaćene u prodaji ilegalnog IPTV-a ili distribuciji besplatnih lista ilegalnog sadržaja mogu biti kažnjene novčano i/ili zatvorskom kaznom, u skladu sa zakonima o autorskim pravima i kršenju digitalnih prava. Kazne se mogu razlikovati u zavisnosti od težine prekršaja i drugih okolnosti slučaja. Važno je poštovati zakone i izbegavati učešće u ilegalnim aktivnostima.
U Hrvatskoj, osobe koje krše zakone o autorskim pravima i distribuciji ilegalnog sadržaja mogu biti prijavljene nadležnim institucijama poput policije, Državnog inspektorata ili Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja. Prijave se mogu podnositi anonimno ili sa informacijama o počiniocu. Nadležne institucije će istražiti prijavu i preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom. Važno je poštovati zakone i raditi u skladu sa propisima.
Ovo mi je uvjek bio jedan od omiljenih foruma jer sve se ispreplice, komedija, drama, triler, podvojene licnosti itd a u zadnje vrijeme su se pojavili i filozofi i moralne vertikale i to odakle se najmanje nadas
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.