Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 декември 2018
Мислења
61
Поени од реакции
190
Bahrija daj se opameti vise gdje si mene ikad vidio da sam javno stavio te liste sta ti prodaju.Nikad nigdje jer si u istom kosu sa ovim sta prodaju.Stat ce ti neko na zulj imat ces probleme gdje netrebas a zasto da ti neka kljuka ovdje kaze da si legenda i jos se hvalis ovdje da si na vise foruma,grupa aktivaan.Gle iz moga si kraja prolazim kraj tvoje kuce mnogo puta,poznam te povrsno .
Fino ti dajem savjet.
A i ostalim opametite se reseceju naveliko
Автоматски споено мислење:

Oba postupka su ilegalna i mogu biti kažnjena, ali prodaja ilegalnog IPTV-a obično nosi veće kazne jer uključuje hakovanje i komercijalnu distribuciju neovlašćenog sadržaja. Međutim, distribucija besplatnih lista takođe može biti ozbiljno kažnjiva, posebno ako se radi o velikim količinama ili organizovanim grupama. Kazne mogu zavisiti od zakona u vašoj zemlji i praksi suda.

U Hrvatskoj, osobe koje su uhvaćene u prodaji ilegalnog IPTV-a ili distribuciji besplatnih lista ilegalnog sadržaja mogu biti kažnjene novčano i/ili zatvorskom kaznom, u skladu sa zakonima o autorskim pravima i kršenju digitalnih prava. Kazne se mogu razlikovati u zavisnosti od težine prekršaja i drugih okolnosti slučaja. Važno je poštovati zakone i izbegavati učešće u ilegalnim aktivnostima.

U Hrvatskoj, osobe koje krše zakone o autorskim pravima i distribuciji ilegalnog sadržaja mogu biti prijavljene nadležnim institucijama poput policije, Državnog inspektorata ili Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja. Prijave se mogu podnositi anonimno ili sa informacijama o počiniocu. Nadležne institucije će istražiti prijavu i preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom. Važno je poštovati zakone i raditi u skladu sa propisima.
Odakle ti znaš da ja neam veze na Policiji?Da namjerno obaram servere?Jesi baš zadrti Međimurec :lolzz:

Член од
21 јануари 2016
Мислења
6
Поени од реакции
24
Ovo mi je uvjek bio jedan od omiljenih foruma jer sve se ispreplice, komedija, drama, triler, podvojene licnosti itd a u zadnje vrijeme su se pojavili i filozofi i moralne vertikale i to odakle se najmanje nadas :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Ti si mnogo nervozna osoba.
Iskaces ko neki poadobranac, a od tebe nikakve koristi.

Член од
6 април 2017
Мислења
40
Поени од реакции
17
Ti si mnogo nervozna osoba.
Iskaces ko neki poadobranac, a od tebe nikakve koristi.
Тој влегува и постојано шири негативна енергија. Никогаш не му помогнал на никој на овој форум, само влегува за да се сваѓа.

Член од
28 септември 2018
Мислења
88
Поени од реакции
80
Велики поздрав за мог брата Сукија из далеке Аустралије.

Kajgana Shop

На врв Bottom