Исчезнати лица

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.108
Поени од реакции
42.808
ја задоволил кумот, за да не вара наоколу низ селото. Се жртвувал човекот за честа.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.076
Поени од реакции
37.478
Луѓе, а на де се резилиме ние, да почекаме некаква офоцијална потврда дека е најдена.
Да де, јас им пишувам дека пред само 5 дена семејството вика дека не е најдена, они продолжија со муабет за кумот.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
688
Поени од реакции
1.565
Ми излезе рилс вчера од онаа умренана Aнтонија Гиговска, каде за некој умрен подкаст на некоја типка, плус еден педер, вика дека секое машко треба да се засрами ако девојката го извара, негов личен срам и вина било тоа, не нејзина, едноставно не и покажувал како се сака и сите остали пропратни ствари

Е таков мајндсет проповеда низ подкастиве наши, и во конкрентиов случај според дотичната, жената нема што да е крива, мажот треба да се засрами ради ова што се десило, тоа е таа логика. Како стварно оваа не се удави у Вардар, прилично сум убеден дека од сегашна перспектива бар 1 член од нејзиното семејство вака мисли, боље да се удавеше отколку овој срам што им го приреди.
Антонија Гиговска иначе нека стои тука во името на гугл срч дека идеше со оној Иван пејачон од Либеро Бенд. Тој па раскина 5 годишна врска со една типка што беше памук и отиде за оваа. За да на крајот оваа додека се у сериозна врска мислам 2 ипол години го извара со на Боби Спасенцовски синот, а тој каков што го дал горниот ја затруднил по грешка и така уствари се земаа и имаат дете.

Таа ми нашла сеа да проповеда како требало да биде, мивка тешка.
Автоматски споено мислење:

Луѓе, а на де се резилиме ние, да почекаме некаква офоцијална потврда дека е најдена.
Искрено и ја не верувам на рекла казала муабетиве, не ми е верна причава.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.038
Поени од реакции
1.121
Мое мислење е дека се удавила во Вардар.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.891
Поени од реакции
50.484
Абе госпоѓава секоја чест, ама никој не го пофали кумот, шо алат ќе беше бе мајсторе, да ти се позлати
Тој гарант ја барал со овие и се враќал дома растревожен со влажни марамици под мишка.
Каскал позади нив оти нозете не му оделе од петтата ејакулација во денот. :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.955
Поени од реакции
19.312
Од кај вие инфото бе луѓе, нигде не прочитав официјално

• Хаха
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.146
Поени од реакции
46.185
Член од
5 март 2018
Мислења
16.955
Поени од реакции
19.312
Na @newcastle rodnina rabotel u MVR i taka mu kazal, kaj kumot bila. Nase e da mu veruvame. :kafence:
Господ да чува, јас реков ја најдоа жената и на вести кажаа.
Тоа за кумот е шпекулација од порано, не дека не можи да биди вистина ама досега ќе објавеа.
Па уште тука му го најдоа чарето, одма се јавија алфа мажјаците,цц шо сорта од народ ќе бевме.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.146
Поени од реакции
46.185
Господ да чува, јас реков ја најдоа жената и на вести кажаа.
Тоа за кумот е шпекулација од порано, не дека не можи да биди вистина ама досега ќе објавеа.
Па уште тука му го најдоа чарето, одма се јавија алфа мажјаците,цц шо сорта од народ ќе бевме.
И задње време никој ништо не пишува за женава, последната објава на ќерка и за неа е од 9ти Ноември, скоро месец дена се поминати од тогаш.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.891
Поени од реакции
50.484

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.146
Поени од реакции
46.185
Kaj kumot e sto posto, zatoa ne ja bara nikoj i si teraat so zivotot sekoj na svoja strana.
Ќерка и пред 20 саати искоментирала дека не е вратена ама и не е најдена. Али сакам твојата верзија да е точна, бар жива и здрава е у истата.

Kajgana Shop

На врв Bottom