Да де, јас им пишувам дека пред само 5 дена семејството вика дека не е најдена, они продолжија со муабет за кумот.Луѓе, а на де се резилиме ние, да почекаме некаква офоцијална потврда дека е најдена.
Антонија Гиговска иначе нека стои тука во името на гугл срч дека идеше со оној Иван пејачон од Либеро Бенд. Тој па раскина 5 годишна врска со една типка што беше памук и отиде за оваа. За да на крајот оваа додека се у сериозна врска мислам 2 ипол години го извара со на Боби Спасенцовски синот, а тој каков што го дал горниот ја затруднил по грешка и така уствари се земаа и имаат дете.Ми излезе рилс вчера од онаа умренана Aнтонија Гиговска, каде за некој умрен подкаст на некоја типка, плус еден педер, вика дека секое машко треба да се засрами ако девојката го извара, негов личен срам и вина било тоа, не нејзина, едноставно не и покажувал како се сака и сите остали пропратни ствари
Е таков мајндсет проповеда низ подкастиве наши, и во конкрентиов случај според дотичната, жената нема што да е крива, мажот треба да се засрами ради ова што се десило, тоа е таа логика. Како стварно оваа не се удави у Вардар, прилично сум убеден дека од сегашна перспектива бар 1 член од нејзиното семејство вака мисли, боље да се удавеше отколку овој срам што им го приреди.
Искрено и ја не верувам на рекла казала муабетиве, не ми е верна причава.Луѓе, а на де се резилиме ние, да почекаме некаква офоцијална потврда дека е најдена.
Тој гарант ја барал со овие и се враќал дома растревожен со влажни марамици под мишка.Абе госпоѓава секоја чест, ама никој не го пофали кумот, шо алат ќе беше бе мајсторе, да ти се позлати
Na @newcastle rodnina rabotel u MVR i taka mu kazal, kaj kumot bila. Nase e da mu veruvame.Од кај вие инфото бе луѓе, нигде не прочитав официјално
Господ да чува, јас реков ја најдоа жената и на вести кажаа.Na @newcastle rodnina rabotel u MVR i taka mu kazal, kaj kumot bila. Nase e da mu veruvame.
И задње време никој ништо не пишува за женава, последната објава на ќерка и за неа е од 9ти Ноември, скоро месец дена се поминати од тогаш.Господ да чува, јас реков ја најдоа жената и на вести кажаа.
Тоа за кумот е шпекулација од порано, не дека не можи да биди вистина ама досега ќе објавеа.
Па уште тука му го најдоа чарето, одма се јавија алфа мажјаците,цц шо сорта од народ ќе бевме.
Ќути сега, Чолизмо ќе ја бара уште, гледаш насекирана колку е.Kaj kumot e sto posto, zatoa ne ja bara nikoj i si teraat so zivotot sekoj na svoja strana.
Ќерка и пред 20 саати искоментирала дека не е вратена ама и не е најдена. Али сакам твојата верзија да е точна, бар жива и здрава е у истата.Kaj kumot e sto posto, zatoa ne ja bara nikoj i si teraat so zivotot sekoj na svoja strana.