Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    739

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
Ваљда со крајстајците сите тенкови им ги уништиле па останале со тротинетите. Видиш овие со тротинети другиве со цело животинско царство од Нато и пак до Токмак неможат да стигнат.
Да да другар, се е така. Со тротинет нуклеарки по цел свет. Се си у право

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.134
Поени од реакции
83.767
Да да другар, се е така. Со тротинет нуклеарки по цел свет. Се си у право
И?

ако Русите со тротинети вака освојуваат, кој е заљклучокот за Украинците?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.802
Поени од реакции
42.433
тротинетите бркаат работа. Многу се брзи и заземаат еден куп територија на 2 тркала. Артилерија нема, а ни дронови како порано. Процесот би требало да се убрза.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
И?

Дека имаме луѓе со илузии што сметаат дека ние треба стратешки да се врземе со светата руска тротинетска армија, оти сарми имале многу. Најмоќната армија што го брани Православието со кадировци и казакстанци од сатанистите и трансџендер воините.

Другар не знам што да ти кажам. Ако ти сам не влечеш заклучок од ова, џабе е јас што и да ти речам.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.414
Поени од реакции
13.420
Дека имаме луѓе со илузии што сметаат дека ние треба стратешки да се врземе со светата руска тротинетска армија, оти сарми имале многу. Најмоќната армија што го брани Православието со кадировци и казакстанци од сатанистите и трансџендер воините.

Другар не знам што да ти кажам. Ако ти сам не влечеш заклучок од ова, џабе е јас што и да ти речам.
Ние веќе сме врзани со Косово, благодарение на НАТО, ЕУ, САД. Нас ни господ не не спасуе.
Ама би ми било ќеиф западот истите лајна да ги дочека, па да си ги стаат у собрание.
Автоматски споено мислење:

Со други зборови, секој политички/економски/воен пораз на тие западни фашистички лајна ми праи убаво да се чуствувам :)

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.994
Поени од реакции
13.199

Незнам тоа со кого да се врземе. Ние врзани сме со Нато. Православието дома ни го негува Нато. Така да ти можеш да си бидеш лабав.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.846
Поени од реакции
4.542
Ние веќе сме врзани со Косово, благодарение на НАТО, ЕУ, САД. Нас ни господ не не спасуе.
Ама би ми било ќеиф западот истите лајна да ги дочека, па да си ги стаат у собрание.
Автоматски споено мислење:

Со други зборови, секој политички/економски/воен пораз на тие западни фашистички лајна ми праи убаво да се чуствувам :)
Ти си ведар човек, се глеа
Незнам тоа со кого да се врземе. Ние врзани сме со Нато. Православието дома ни го негува Нато. Така да ти можеш да си бидеш лабав.
Врзи се некој што разбира сарказам, гледам тебе не ти оди

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.854
Поени од реакции
36.888
И?

Шо освојуваат Русите? Стратешки битните места што до вчера не знаевте дека постојат?

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.994
Поени од реакции
13.199
Ти си ведар човек, се глеа

Врзи се некој што разбира сарказам, гледам тебе не ти оди
Незнаеш кј тераш Клинтончеее. Сарказам беше и моето, може не толку глуп како твојот. Ама тука некаде е. Од мојов може серка да добиеш, од твојов прскајнца :icon_lol:

Видиш едно две и неможеш да продолжиш со нормална дискусија. Одма на лично плукање се префрлаш, ваков си бил онаков си бил. Абе види се бе до вчера фејковачи оставаше на темава со иконите од Путин и Шојгу. Најде да солиш памет на темава.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
русите спремаат 300 чамци за скорешната офанзива на херсон,овие се запнале за тротинети:facepalm:

Член од
6 февруари 2022
Мислења
991
Поени од реакции
3.867
Додека сме сведоци на објективни и непристрасни мастурбатори на нуклеарки, светите руси со најнова боева генијална идеја....
Лејдис анд џентлмен, електрични тротинети на фронт
#дедоларизација
#ЗаТриДенаДоКиев
#нафо
#сеЕПоПлан
#когнитивнаДисонанца
#УкраинаГуби
На тротинети го плеснат НАТО :D
Туку Шеќеринска неможе ли да те пикне таму во некоја НАТО база да лупиш компир? Навистина штета ти вака надалеку прочуен генерал и борец за западните демократски вредности.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.994
Поени од реакции
13.199
Паднала Француска влада. Тибам и санкции, и се'...
Неможат да се договорат за буџетот. Премногу кратење треба а и добро се задолжени. Мали Напалеон паметно изигра, во политичка криза ја турна Франција после изборите на кои изгуби.

Kajgana Shop

На врв Bottom