А1 Македонија (VIP)

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
https://www.a1.mk/a1-combo
Новогодишна промоција: 6 месеци бесплатно Netflix и Мах на А1 Combo L пакетот.
Поскапени можеби се понудите, ама сега имате неограничен интернет 150Gb, опција за размена во Ultra М тарифата, покачени брзини од лани, интерактивна телевизија и нова 5G мрежа.
Таа е луѓе новогодишната промоција, сега можи пополека да си легнуваме, тоа е тоа, кој сака нека продолжи договор со новата понуда, кој не нека му остани на неопределено време, бидете здрави и живи.
Tolku od novogodisno.??

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Tolku od novogodisno.??
Jas pak cekam nesto novo/podobreno/podobra cena itn.....ama izgleda nisto od toa ...
Ne sum Mk, ama sinot doma vika od vcera 01 brzinata od 50/3 na 100/5 e iako dogovorot e od pred 8 god(od prvite kokbo M), se prodozuva bez nikakvi izmeni a tekovno e do 13.12 ....me zacudija malce,me iznenadija osvem ako ne pobaraat povejke pari sega ako prodolzuvam ....
Ima nekoj tuka od prvitee kombo M 50/3 da spodeli kako e kaj nego ...??

Attachments

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.524
Поени од реакции
875
Јас ги шутнав комплет пред 2 месеца и сега сум на Неотел.Договорот ми беше одамна истечен и останав месец на месец на недредено време.Кога ја враќав опремата во салон ми дадоа потврда дека опремата е комплет вратена и е во исправна состојба за после една надела наместо да платам 800 и нешто денари колку што беше последната сметка тие ми пуштија 12800 денари сметка во која ми ги ставиле за наплата двата ресивера и рутерот кои претходно сум ги раздолжил во салон.Нормално отидов во салон за да им ја покажам потврдата ради приговор и дури после 3 недели ми се јавија дека ја корегирале сметката и дека можам да ја платам.Затоа совет од мене внимавајте кога раздолжувате опрема не само во А1 туку и во Телеком отворете 16 очи затоа што по секоја цена гледаат да наплатат нешто противзаконско.
Пазете со А1, мамелеџии се....

Член од
6 август 2024
Мислења
87
Поени од реакции
47
Jas se cudam zosto poveke go kritikuvate A1 bidejki, iskreno jas sum prezadovolen so ultra M tarifata neogranicen internet so politika na fer koristenje 150gb a ja uvek do 52 stigam u mesec, razgovori neograniceno , so a1 net sef moes da prefrlas potocno da napravis zamena na internet za paket vo roaming so toa sto mnogu e odlicna opcija vo tarifata imam 7 giga blus uste 10gb dobivam zamena fakticki 17gb roaming za besplatno sto svarno navistina ova e golema pozitivna rabota, treta rabota imam a1 net m neogranicen domasen internet so politika na fer koristenje 1TB i brzinata e so 100/100 a sekogas na speed test vagja 120/98.45 taka da iskreno sum prezadovolen isto i a1 xplore e super

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.121
Поени од реакции
339
Мизерно! Па jас не паметам од кога немаат пуштено некоја промоција само за постпејд. Сѐ само Комбо, Комбо, Комбо…

Член од
12 јуни 2017
Мислења
396
Поени од реакции
262
Мизерно! Па jас не паметам од кога немаат пуштено некоја промоција само за постпејд. Сѐ само Комбо, Комбо, Комбо…
Или само за домашен интернет и ТВ се мора да им е споено со постпејд тарифа

Член од
9 јануари 2021
Мислења
969
Поени од реакции
994
Или само за домашен интернет и ТВ се мора да им е споено со постпејд тарифа
Ама затоа па припејд - от не им е споен никогаш за промоција на социјалниве мрежи, активирав денеска за 299 денари пак од тој пакетот, супер е интернетот, лета, нема подобра понуда во припејд од неа буквално и повеќе интернет има сега 10Gb>5GB што беа дури беше 249 денари и целосно го оправдува тоа мало поскапување од 50 денари.
Не мора ништо чоек да комбинира се да има, можиш само интернет и 1 мобилна линија, со што ќе имаш 6 месеци без претплата на интернетот ако си на жичана технологија. Јас сум задоволен дома од интернетот, има 24/7 мрежа и нема снемано интернет, освен ко ќе нема струја.
Луѓе, останувајте на постоечките договори ако плаќате помалку од сега, ако можат да ви дадат буџет на постоечки тарифи земете и потпишете нов договор или нешто минимално да ви накачат и да ви дадат некој бенефит, значи што сакате можете да правите.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Ама затоа па припејд - от не им е споен никогаш за промоција на социјалниве мрежи, активирав денеска за 299 денари пак од тој пакетот, супер е интернетот, лета, нема подобра понуда во припејд од неа буквално и повеќе интернет има сега 10Gb>5GB што беа дури беше 249 денари и целосно го оправдува тоа мало поскапување од 50 денари.
Не мора ништо чоек да комбинира се да има, можиш само интернет и 1 мобилна линија, со што ќе имаш 6 месеци без претплата на интернетот ако си на жичана технологија. Јас сум задоволен дома од интернетот, има 24/7 мрежа и нема снемано интернет, освен ко ќе нема струја.
Луѓе, останувајте на постоечките договори ако плаќате помалку од сега, ако можат да ви дадат буџет на постоечки тарифи земете и потпишете нов договор или нешто минимално да ви накачат и да ви дадат некој бенефит, значи што сакате можете да правите.
Imam 2 brojcinanvo kombo odamna eden ultra xs, drugiot a1 novaM, nee tarifa od one ili Vip od pred xx godini, sega vikaat mora na ultraM +100ka, od nova godina site star tarifi kobajagi +100ke odele,a komboM fix doma da si ostane isto...
ama mi se cini deka ni go potpiknuvaat poleka-podaleku i ic ne im e gajle....
A pak domasniot komboM docsis od 50/3 na 100/5 od 1 ovoj mesec krenale nikoj nema nisto soopsteno/javeno sms/email/povik,mozi i za nego ke baraat +100ka na lan e 99.5 /4.95mbps

Attachments

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
969
Поени од реакции
994
Imam 2 brojcinanvo kombo odamna eden ultra xs, drugiot a1 novaM, nee tarifa od one ili Vip od pred xx godini, sega vikaat mora na ultraM +100ka, od nova godina site star tarifi kobajagi +100ke odele,a komboM fix doma da si ostane isto...
ama mi se cini deka ni go potpiknuvaat poleka-podaleku i ic ne im e gajle....
A pak domasniot komboM docsis od 50/3 na 100/5 od 1 ovoj mesec krenale nikoj nema nisto soopsteno/javeno sms/email/povik,mozi i za nego ke baraat +100ka na lan e 99.5 /4.95mbps
Интернетот е зголемен и кај други корисници на DOCSIS 3.0, заради новите пакети што ги имаат сега. Јави се во контакт центарот и најубо таму се распрашај се за се што те интересира.
Инаку, 15% данок ќе плаќаат сега А1 и Телеком, така да од тие пари што им ги даваме ќе има некој бенефит и државниот буџет кој што е празен, па белким ќе имаме некој бенефит и од тоа.
Не ми се верува да ти бараат +100 денари за интернетот.
Фати, префрли ги броевите на Сим опција во A1 nova/ultra sim и терај си без субвенции за уред, што ќе те фати пак поефтино. Гледај задржи си ја претплата за интернет и телевизија што ја имаш.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Интернетот е зголемен и кај други корисници на DOCSIS 3.0, заради новите пакети што ги имаат сега. Јави се во контакт центарот и најубо таму се распрашај се за се што те интересира.
Инаку, 15% данок ќе плаќаат сега А1 и Телеком, така да од тие пари што им ги даваме ќе има некој бенефит и државниот буџет кој што е празен, па белким ќе имаме некој бенефит и од тоа.
Фати, префрли ги броевите на Сим опција во A1 nova/ultra sim и терај си без субвенции за уред, што ќе те фати пак поефтино. Гледај задржи си ја претплата за интернет и телевизија што ја имаш.
Ke se obidam .... Combo M fix, mie na povlastena cena ...
inaku novi paketi ne gledam odamna e 50/5 ,100/10 i200/20 za docsis.
Pred se me zalazuva duo paketot na Tk, 1800+300 za 170gb net za 2 broevi ama pak optika 150/150mbps i 4tv.
istata suma ja plajkam i sega, hendikep e sto nema sms, a mi trebaat 200 mesecno

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
969
Поени од реакции
994
Ke se obidam .... Combo M fix, mie na povlastena cena ...
inaku novi paketi ne gledam odamna e 50/5 ,100/10 i200/20 za docsis.
Pred se me zalazuva duo paketot na Tk, 1800+300 za 170gb net za 2 broevi ama pak optika 150/150mbps i 4tv.
istata suma ja plajkam i sega, hendikep e sto nema sms, a mi trebaat 200 mesecno
Прашај во Телекабел колку е доплата за СМС да имаш вклучено во пакетот ако има таква опција, оти на самата страна стои буквално дека има доплата за СМС по желба на корисникот.
Ако нема таква опција, ти останува А1 како опција. А1 се најдобри, тука нема што да правиме муабет, нудат супер интернет за сите домаќинства во Македонија, особено на местата со оптичка и кабелска мрежна инфраструктура.
КДС Кабелнет и тие можи да ти се во опција, имаат и тие да комбинираш линија со кабловска. Ако имаат покривање кај тебе со оптика, 1450 денари 100/100Mbps, 2 ТВ приклучоци и бесплатно хбо пакетот и за мобилните линии ќе си прашаш што оди и како оди директно во Кабелнет. Или 1130 денари 30/15 Mbps и 2тв приклучоци.
Одбери си на крајот најдобра опција за тебе, најсигурна си е А1, сепак на крајот твоја е одлуката.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Прашај во Телекабел колку е доплата за СМС да имаш вклучено во пакетот ако има таква опција, оти на самата страна стои буквално дека има доплата за СМС по желба на корисникот.
Ако нема таква опција, ти останува А1 како опција. А1 се најдобри, тука нема што да правиме муабет, нудат супер интернет за сите домаќинства во Македонија, особено на местата со оптичка и кабелска мрежна инфраструктура.
КДС Кабелнет и тие можи да ти се во опција, имаат и тие да комбинираш линија со кабловска. Ако имаат покривање кај тебе со оптика, 1450 денари 100/100Mbps, 2 ТВ приклучоци и бесплатно хбо пакетот и за мобилните линии ќе си прашаш што оди и како оди директно во Кабелнет. Или 1130 денари 30/15 Mbps и 2тв приклучоци.
Одбери си на крајот најдобра опција за тебе, најсигурна си е А1, сепак на крајот твоја е одлуката.
Da so a1 sum odamna, nemase golemi problemi fix doma uslugi so mobilnta da ima oscilacii, ama ne znam dali da menuvam bidejki e 50/50 ili ke se pogodi ili ke se kaam bidejki 8god,imavme dobra sorabotka, Kds uste nema optika kaj mene, vikaat do leto toa e daleku,inaku dobra im e optikata proveriv kaj drugar,i tv nese na koaksijalen tuku od optickiot modem izleguva coaksijalen s kabel,se odi preku optika i net i tv ifix tel. za tv toa e odlicno, i ostanuva samo Tk, kako opcija bez dogovor,ama nemaat paket so sms vkluceni 3mkd po sms.

Btw, da ne znae nekoj kontakt od agent od Prilep/Bitola sto pravi dogovori ...?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Majmuni se vo posledno vreme..Mene od 30mb na 50 mi ja pokacija brzinata ama i 100den plus i koga gi prasav zosto mi zgolemivte i se pravdaa demek eve brzina pogolema bla bla plus imate od starite paketi,ako sakate poeftino moze ama dogovor na dve godini.Fala ali ne fala.Gi otkaciv minatiot mesec samo radi ovie pederski raboti.Srekja najdov lokalen provajder koj mi nudi neogranicen domasen net 80/80 brzina opticki za 600den bez dogovor bez nisto.Dve iptv listi kupeni po 20 evra za godina dena za dva televizora i raat glava.Ovaka plakav 1300den na A1

Член од
29 август 2008
Мислења
5.724
Поени од реакции
4.110
Majmuni se vo posledno vreme..Mene od 30mb na 50 mi ja pokacija brzinata ama i 100den plus i koga gi prasav zosto mi zgolemivte i se pravdaa demek eve brzina pogolema bla bla plus imate od starite paketi,ako sakate poeftino moze ama dogovor na dve godini.Fala ali ne fala.Gi otkaciv minatiot mesec samo radi ovie pederski raboti.Srekja najdov lokalen provajder koj mi nudi neogranicen domasen net 80/80 brzina opticki za 600den bez dogovor bez nisto.Dve iptv listi kupeni po 20 evra za godina dena za dva televizora i raat glava.Ovaka plakav 1300den na A1
Mene seuste do 13 imam tekoven dogovor brzinata bese do pred 4 dena 8god, 50/3 ,sega e 100/5,ako baraat + pari i za ova izgleda i jas ke gi otkacuvam ja preteraja so site igri i zavrzlami ....
Na tk duo za 1800+300 za 20+150gb na optika 150/150 i 4tv, nemam drug izbor Telekom e na adsl kaj mene, Kds ke se ceka za optika uste najmalce 6m.
Na lan lepi 99,5 celo vreme a bese 49,5 so 2.95

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom