Надреално.
Буквално 4 (со зборови: четири) точни зборови има напишано во текстов. Брзал куроглавиот да го оправда брачниот другар…
Какви црни местенки ,тие незнаат да одат во втора лига да настапуваме во долен дел од табела ќе бидеме.Дали некој ја примети поставеноста на Ѓуриќ кога ни го даваат голот, се закопа во земја не ни проба да пружи нога. Бламажа тешка, вакви местенки нема ни во Замбија.
Овој Спахиу од 5 гола за Тиквеш 4 дал.Го гледав распоредот прилично е тежок во следните 3 кола.Во недела со Силекс на гости па на пролет и да се земат засилувања ќе биде тешко со Шкендија и Струга,добро е што и екипите од долниот дел се тапа па мислам на крај Вардар би требало без проблем да обезбеди директен опстанокToa ljočeto od Tikveš nema natprevar da ne ni brcne golče.
Зар мислиш смее некој да изрази став во таа квази патриотска партија. Ќе го исклучат по брза постапка. Се знае сите размислуваат како лидерот и неговата е задња. Од такви приврзоци не бива Вардарци искрени, туку само по потреба се палат на дугме...Мене ме интересира оние градоначалници и што уште не, што беа на трибини и спонзорираа слики низ фејсбук како големи вардарци, дали сега исто така одат на трибина да го гледаат клубот, и дали им е ок ова што сега се случува со клубот, како и отворениот фронт на Миленко против најверните, со кои они делеа трибина и шернуваа слики дека Вардар се враќа онаму каде што им е местото.
Ќе гукнат нешто, ко големи вардарци? Или собираа поени за изборите што следат, и сега тотално кур ги боли и за Вардар и за навивачите.
Единствениот од нив што е прав Вардарец не смее да писне затоа што ќе му виси во септември и кандидатското место за градоначалник во општината каде што е сега, а кутриот циљаше и на град Скопје. Другите стандард како сите партиски паразити, на прво место е партијата, па лидерот, шефот од штаб, семејството и на крај - клубот.Мене ме интересира оние градоначалници и што уште не, што беа на трибини и спонзорираа слики низ фејсбук како големи вардарци, дали сега исто така одат на трибина да го гледаат клубот, и дали им е ок ова што сега се случува со клубот, како и отворениот фронт на Миленко против најверните, со кои они делеа трибина и шернуваа слики дека Вардар се враќа онаму каде што им е местото.
Ќе гукнат нешто, ко големи вардарци? Или собираа поени за изборите што следат, и сега тотално кур ги боли и за Вардар и за навивачите.