elmu986
BALKAN IPTV CLUB
- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 1.997
Nakon svih ovih godina, prepunih tvoje nepresušne zavisti, otrovnih komentara i hejta kakav nijedan forum nije doživio, došao si konačno do svog "trijumfa". Bravo! Tvoje pravo lice sada je kristalno jasno – mali, jadan, ogorčen čovjek, čije se postojanje svodi na pljuvanje tuđih uspjeha i zadovoljstvo u tuđim "padovima". Tvoj životni vrhunac, zar ne?Radi radi mozes sad strikat na njemu hahaaa
Sta jos gazda na slobodi.
Od sad ce objavljivat recepte za kolace ovaj drugi forum zatvorili,ovaj sta jos radi preobratili se u vjernike hahaaaa
Joj koji amaterisam.
Ja sam LIČNO odlučio da zabranim postavljanje bilo kakvih IPTV linkova i sadržaja koji nisu u skladu sa zakonom. Da razjasnim odmah – ne zato što me neko jurio, kucao na vrata ili prijetio. Da hoću, sutra bih taj isti forum podigao, kao i bezbroj puta prije. Ali više mi nije stalo. I znaš li zašto? Jer više ne vidim smisao ulagati trud za "ljude" poput tebe – parazite koji samo čekaju priliku za mržnju i kritiku.
Godinama si pljuvao po forumu, a u isto vrijeme imao po deset računa i visio na njemu više nego iko drugi. Licemjerstvo na vrhuncu!
A za koga sve ovo? Za takve poput tebe? Za one koji su koristili forum samo da pokradu liste i servere, a onda nestanu? Ili za treću kategoriju – prave članove, one koji su nesebično doprinosili, širili znanje i ulagali trud? Njih mi je zaista žao, jer su oni jedini pravi gubitnici u ovoj priči.
Ne smijem zaboraviti ni ljude koji su nesebično donirali, pomagali da se pokriju troškovi servera i domena – dok si ti, naravno, samo sjedio, čekao i pisao jadne komentare. Njima dugujem zahvalnost. Tebi? Ništa.
Na kraju, moram spomenuti admin tim, moderatore i sve one koji su bili stub ovog foruma. Tvoj hejt nije bio usmjeren samo na mene – ti si pljunuo i na njihov trud i doprinos. Čestitam ti na toj "pobjedi".
Da zaključim: ovo je bila isključivo moja odluka. Niko me nije natjerao, niti mi je iko mogao narediti. Ti i tvoji "hejterski saveznici" ste možda uspjeli doći na svoje, ali neka ti to bude jedina radost u životu. Nadam se da ćeš uživati u svom bijednom, praznom svijetu, ispunjenom mržnjom i zavišću, jer bolje i ne zaslužuješ.
Ovo je moj posljednji post, ne samo na ovom forumu već na bilo kojem drugom.
Svim poštenim i iskrenim članovima, kako ovog tako i svih ex-YU foruma, želim svu sreću i sve najbolje u životu. Vi ste razlog zašto je ovo trajalo toliko dugo. Hvala vam!