ТИФОМАНИЈА!

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.989
Поени од реакции
2.974
Ne propustaat oni vakov moment da ne izbrukaat kako drzava, ne se budali
Токму ради вакви работи треба да бидат дисквалификувани. И онака државава нема никаква финансиска или било каква корист од нив. Исфрли ги одма да видиш како ќе молат да бидат вратени назад и како лесно може да се спречат вакви работи. Нека идат во комшии и играат. Одржуваат коефициент за Европа? Жими стојко ништо не добива државава од нив кои и кога играат квалификации се горди шошони, а не екипа која ја претставува Македонија во европско натпреварување. Дај му ги тие 200.000-300.000 евра на Тиквеш па и да испадне во прво коло барем ќе има буџет за котизација и одржување во Прва Лига.
Јас пре би Тетекс, Кожув, Победа и други Македонски фудбалски клубови да ги гледам отколку шошониве што не ти почитуваат ништо во државава.

Член од
5 ноември 2024
Мислења
29
Поени од реакции
143
Токму ради вакви работи треба да бидат дисквалификувани. И онака државава нема никаква финансиска или било каква корист од нив. Исфрли ги одма да видиш како ќе молат да бидат вратени назад и како лесно може да се спречат вакви работи. Нека идат во комшии и играат. Одржуваат коефициент за Европа? Жими стојко ништо не добива државава од нив кои и кога играат квалификации се горди шошони, а не екипа која ја претставува Македонија во европско натпреварување. Дај му ги тие 200.000-300.000 евра на Тиквеш па и да испадне во прво коло барем ќе има буџет за котизација и одржување во Прва Лига.
Јас пре би Тетекс, Кожув, Победа и други Македонски фудбалски клубови да ги гледам отколку шошониве што не ти почитуваат ништо во државава.
Знаеме сите како треба ама џабе...

Член од
8 август 2013
Мислења
1.249
Поени од реакции
1.842
Знаеме сите како треба ама џабе...
Nishto ne znaetr vie.. da znaevte neshto ke imavte... pred 3 dena se pevashe gasna komora, na nikoj ne mu cueshe... deneska se palite za organizacija na eden natprevar.. pa plus saiber vika deka i zhdrepkata e namestena za da igrat na 27... zamisli kakvi filozofi ste..

Член од
5 ноември 2024
Мислења
29
Поени од реакции
143
Nishto ne znaetr vie.. da znaevte neshto ke imavte... pred 3 dena se pevashe gasna komora, na nikoj ne mu cueshe... deneska se palite za organizacija na eden natprevar.. pa plus saiber vika deka i zhdrepkata e namestena za da igrat na 27... zamisli kakvi filozofi ste..
Ne znam ti sto ocekuvase da se pee posle vaseto skandiranje kon dete stoe ubieno pred poveke od 6 godini. Uste tolku ke se pee, novite generacii mora da znaat koi ste i sto se.

Член од
20 август 2022
Мислења
62
Поени од реакции
264
Мислам дека комити со каменување добро се извежбаа на нас, утре околу 4 сатот очекувам да има некоја дешавка

Член од
11 април 2023
Мислења
2.087
Поени од реакции
6.857
Мислам дека комити со каменување добро се извежбаа на нас, утре околу 4 сатот очекувам да има некоја дешавка
Има дешавки само не си во тек што е нормално,прашај си ја понежната половина од кај вас ако имаат лице ќе ви кажат.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
7
Поени од реакции
14
Има дешавки само не си во тек што е нормално,прашај си ја понежната половина од кај вас ако имаат лице ќе ви кажат.
кажи бе какви дешавки има сподели и ние другите да знаеме

Член од
20 август 2022
Мислења
62
Поени од реакции
264
Градските автобуси да не ги каменувате кај шо имате дојави дека има Албанци? Дај биди реален малце

Член од
30 август 2024
Мислења
61
Поени од реакции
276
Градските автобуси да не ги каменувате кај шо имате дојави дека има Албанци? Дај биди реален малце
Тешко провокаторче си :D

Не ви се мешам во препукувањава, али ти другар (или дете) да дојдеш една недела да се прошеташ од прва до последна 19ка или 2ка, ќе се преселиш назад после прво возење :)

Не ми треба одговор, се кладам дека е така.

Член од
15 октомври 2022
Мислења
20
Поени од реакции
82
НЕМА ИГРАЊЕ СО ВАРДАР НЕМА НИ СО НАС!

ЛОЈАЛ ФАНС МЛАДА ЕКИПА е спремна за прославата, затоа биди и ти. Покрај големиот број нацртани графити направени дружби и најава, екипата од Капиштец и Млечен е спремна за најголемиот спектакл оваа полусезона - 25 ГОДИНИ ЛОЈАЛ ФАНС.

КАДЕ ИГРА ВАРДАР ТАМУ СЕ И ЛОЈАЛ ФАНС!

ФК Вардар - ФК Тиквеш
01.12.2024 IMG_2044.jpeg

Член од
11 април 2023
Мислења
2.087
Поени од реакции
6.857

Не ви се мешам во препукувањава, али ти другар (или дете) да дојдеш една недела да се прошеташ од прва до последна 19ка или 2ка, ќе се преселиш назад после прво возење :)

Што му даваш на значење гледаш шиповите ги подржуваше поназад во темава,тури му к_р на детето тешка фалинка е.

Член од
20 август 2022
Мислења
62
Поени од реакции
264
Што му даваш на значење гледаш шиповите ги подржуваше поназад во темава,тури му к_р на детето тешка фалинка е.
Дај ајде кај ги поддржвам, или од газо ќе си вадите стално.

Не мојш да знајш кај имам учено факултет, и кај сум имал престој дури сум учел, така да...

Kajgana Shop

На врв Bottom