Тактики за заведување

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.162
Поени од реакции
9.851
Ne sumljam brt. Tuku, zosto gi citas knigite i si opsednat so ova?
Едноставно тоа ме влече по читањето сум претежно темна психологија ме интересира. Изнакупив еден куп книги од порано и кога имам време читам и вака по нешто споделувам. Ништо страшно нели? А со што си опседнат ти?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.502
Поени од реакции
18.255
Едноставно тоа ме влече по читањето сум претежно темна психологија ме интересира. Изнакупив еден куп книги од порано и кога имам време читам и вака по нешто споделувам. Ништо страшно нели?
Nisto strasno bro, taman rabota. Jas ne bi idel so temna psihologija, poveke bi odel nesto konvencionalno i poopiplivo, kako Karl Jung i slicno, za da gi razberes kolku tolku lugeto, ama ti sakas i da manipuliras, toa ne mi e poznato pole epten i mi e klizav teren od tipot na motivacioni knigi koi spored mene se gubenje vreme bidejki sve ni e toa poznato samo reciklirano vo druga forma.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.162
Поени од реакции
9.851
Nisto strasno bro, taman rabota. Jas ne bi idel so temna psihologija, poveke bi odel nesto konvencionalno i poopiplivo, kako Karl Jung i slicno, za da gi razberes kolku tolku lugeto, ama ti sakas i da manipuliras, toa ne mi e poznato pole epten i mi e klizav teren od tipot na motivacioni knigi koi spored mene se gubenje vreme bidejki sve ni e toa poznato samo reciklirano vo druga forma.
Добро. Ќе го сфатам ова како совет од тебе. Немам прочитано ништо од К.Јунг ама би можел да побарам нешто низ нашиве книжарници. Имаш некој предлог книги од Јунг?
Автоматски споено мислење:

ti sakas i da manipuliras
Меч со две острици бидејќи во исто време и учиш како да се заштитиш од манипулација...

Pa malku e fejk it til ju mejk it ova lekciite namesto da si priroden i svoj... ako nekoja ne trza na tebe ne ti ni treba....
Moze sum greshka.. imash li uspeh?
Не можеш цело време да тераш низ животот "фејк ит тил ју мејк ит" пошто негде ќе се лизнеш и ќе паднеш на тестот за искуство...

Само ако сметаш дека на некое поле во животот се чувствуваш како "мајстор"...Зависи во што сакаш да успееш.

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.628
Поени од реакции
14.128
Избричи jа Мицкоски брадичката и ќе имаш успех. Остави ги филозофските книги, почни од Географија за 4то.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.162
Поени од реакции
9.851
Избричи jа Мицкоски брадичката и ќе имаш успех. Остави ги филозофските книги, почни од Географија за 4то.
Не бе ќе облакам зелени чорапи за да изгледам ко Лепрекон...Ебати теглата.

Член од
12 март 2024
Мислења
264
Поени од реакции
474
Вака у Тин Шема советуваа кога " Јас Трајанка ,15 годишна сакам да го освојам Трајче од трета година 17 годишен. Што да правам ? Ве молам за совет" .
Возрасни луѓе со малце искуство, со копирање на гестови и зборови не се удвараат .
МС СМС пушташ пораче и нарачуваш песничка за симпатијата, кој памти памти :icon_lol:

аа да и нека трепка

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.429
Поени од реакции
5.872
Добро. Ќе го сфатам ова како совет од тебе. Немам прочитано ништо од К.Јунг ама би можел да побарам нешто низ нашиве книжарници. Имаш некој предлог книги од Јунг?
Пред некое време ја имаше на промоција книгата ,,Сеќавања, соништа, мисли" од Јунг...таа е мислам добар почеток за Јунг.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.960
Поени од реакции
11.235
Едноставно тоа ме влече по читањето сум претежно темна психологија ме интересира. Изнакупив еден куп книги од порано и кога имам време читам и вака по нешто споделувам. Ништо страшно нели? А со што си опседнат ти?
Зурла, остај тоа со Јунг што те лажат.. и такви темни психологии!
Тоа се книги за самопомош, нешто као "Сам свој мајстор"...

со таа разлика што ако нешто расипеш, ако измајсторишеш нешто што не треба таму горе (у глаата :rolleyes: ),цела тајфа професионалци не можат да поправат!

Туку ја да ти препорачам една темна, вештерска дури книга за тебе?
Ако пажљиво ја читаш, и ако ја разбереш.. небото е граница (ама не ти како што замислуваш!)

Thank me latter ;)

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.162
Поени од реакции
9.851
Зурла, остај тоа со Јунг што те лажат.. и такви темни психологии!
Тоа се книги за самопомош, нешто као "Сам свој мајстор"...

со таа разлика што ако нешто расипеш, ако измајсторишеш нешто што не треба таму горе (у глаата :rolleyes: ),цела тајфа професионалци не можат да поправат!

Туку ја да ти препорачам една темна, вештерска дури книга за тебе?
Ако пажљиво ја читаш, и ако ја разбереш.. небото е граница (ама не ти како што замислуваш!)

Thank me latter ;)

Топла препорака

Attachments

Последно уредено:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.162
Поени од реакции
9.851
Понатаму... После запознавањето следи многу битна техника во заведувањето а тоа е MIRRORING или ПРЕСЛИКУВАЊЕ НА ГЕСТОВИ со личноста која ви се допаѓа. Наизглед е едноставна техника но бара доста труд и вежбање за да изгледате природно а не чудно или забегано. Личноста која го прави тоа пред вас значи дека и се допаѓате и тоа е сосема нормална реакција.
Понатаму... Поголем индикатор односно поголем показател од пресликување на гестови е ПРЕСЛИКУВАЊЕ НА ИСКАЖАНИ ЗБОРОВИ односно враќање на вашите искажани зборови од личноста на која и се допаѓате...
Пресликувањето на гестови и зборови е корисно во секојдневниот живот за да успеете да заведете и привлечете нечие интересирање за вас...
#Rapport building

Attachments

Член од
24 август 2017
Мислења
590
Поени од реакции
1.344
@The Savior :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Бралее не пробиваш во теорија на заговор, рамни земји, пирамиди и остали илуминати. Жени се во прашање, идеш и викаш " Зраво јас сум Зурла, а ти си како земја. Ќе ти кажев дека си рамна, но длабоко во себе знам дека имаш неверојатни облини" и ете ти ја техниката шо сакаш прај на крај е 50/50 или шамар или happy face

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.879
Поени од реакции
17.686
@The Savior :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Бралее не пробиваш во теорија на заговор, рамни земји, пирамиди и остали илуминати. Жени се во прашање, идеш и викаш " Зраво јас сум Зурла, а ти си како земја. Ќе ти кажев дека си рамна, но длабоко во себе знам дека имаш неверојатни облини" и ете ти ја техниката шо сакаш прај на крај е 50/50 или шамар или happy face
Дали си нормален? Како е луд, би зел ваљак и би ја газел се додека не биде рамна како даска.

Kajgana Shop

На врв Bottom