Тактики за заведување

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Ќе се упеца ако е сељанка некоја, не викам не...
Иначе знам дека тролаш
Па кога ќе видиш зависи и како ќе го изнесеш тоа. Можеш да идеш укочен и да акнеш мразот да летне на некој во око, па да се заддткаш и да те истепаат, а може онака фраерски да зачекориш, онака дискретно да го скршиш мразот и да и шепнеш и да си заминеш. Па може ќе дојде и некоја нормална. Шарм и харизма ако поседуваш, и ова со мразот ќе ти успее верувај. Не мора ни да си убав.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
мора да се обидуваш и од неколку неуспешни обиди 5-от или 6-от обид ќе бидат успешни. Па мужи ли сте пичка му материн или сукњи носите
Знаеш дека ова е кривично дело и едино тебе сукња можат да ти стават во затвор ако сталкаш и малтретираш некоја по 6ти пати НЕ што ти кажала ?

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.131
Поени од реакции
9.805
Знаеш дека ова е кривично дело и едино тебе сукња можат да ти стават во затвор ако сталкаш и малтретираш некоја по 6ти пати НЕ што ти кажала ?
Мислам на 6 различни обиди кај 6 девојки. Јас не сталкам и дури не сум ни упорен ниту замарам. Можам лесно да проценам...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Мислам на 6 различни обиди кај 6 девојки. Јас не сталкам и дури не сум ни упорен ниту замарам. Можам лесно да проценам...
Богами по ова што те гледам на секое со вреѓањава на бааги упорен ми изгледаш.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.131
Поени од реакции
9.805
Понатаму... После запознавањето следи многу битна техника во заведувањето а тоа е MIRRORING или ПРЕСЛИКУВАЊЕ НА ГЕСТОВИ со личноста која ви се допаѓа. Наизглед е едноставна техника но бара доста труд и вежбање за да изгледате природно а не чудно или забегано. Личноста која го прави тоа пред вас значи дека и се допаѓате и тоа е сосема нормална реакција.
Понатаму... Поголем индикатор односно поголем показател од пресликување на гестови е ПРЕСЛИКУВАЊЕ НА ИСКАЖАНИ ЗБОРОВИ односно враќање на вашите искажани зборови од личноста на која и се допаѓате...
Пресликувањето на гестови и зборови е корисно во секојдневниот живот за да успеете да заведете и привлечете нечие интересирање за вас...

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.755
Поени од реакции
26.759
Понатаму... После запознавањето следи многу битна техника во заведувањето а тоа е MIRRORING или ПРЕСЛИКУВАЊЕ НА ГЕСТОВИ со личноста која ви се допаѓа. Наизглед е едноставна техника но бара доста труд и вежбање за да изгледате природно а не чудно или забегано. Личноста која го прави тоа пред вас значи дека и се допаѓате и тоа е сосема нормална реакција.
Понатаму... Поголем индикатор односно поголем показател од пресликување на гестови е ПРЕСЛИКУВАЊЕ НА ИСКАЖАНИ ЗБОРОВИ односно враќање на вашите искажани зборови од личноста на која и се допаѓате...
Пресликувањето на гестови и зборови е корисно во секојдневниот живот за да успеете да заведете и привлечете нечие интересирање за вас...
Вака у Тин Шема советуваа кога " Јас Трајанка ,15 годишна сакам да го освојам Трајче од трета година 17 годишен. Што да правам ? Ве молам за совет" .
Возрасни луѓе со малце искуство, со копирање на гестови и зборови не се удвараат .

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.849
Поени од реакции
21.618
А како се удвараат според тебе? Нели веќе имаше твое лошо искуство ?
Сфако лошо искустфо,е подобро од тфое.
: P
Шалу се Зуки.
Цепај само напред,зшто нели горе и доле не постои на нашу планету.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.131
Поени од реакции
9.805
Ајде мала анкета за понежниот пол ... и гејојте.
Прегледај го приврзокот 407239
Зар ова твоево личи на сериозен разговор? Или ова е повозрасен тинејџер?
Автоматски споено мислење:

Цепај само напред,зшто нели горе и доле не постои на нашу планету.
Еве така Гугл ве учи:
Screenshot_2024-11-26-22-47-44-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.849
Поени од реакции
21.618
Па убао пишуе.Ин спејс.Знаеш ли што е спејс?
Боту низаеден.
Леле колко сакам да те виду у живо и да те удаву сс муабети у криглу пиво.
Ај да не терамо офтопик.

Да се наѓемо за 10 минута на соодветну тему хахаха

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.131
Поени од реакции
9.805
Леле колко сакам да те виду у живо и да те удаву сс муабети у криглу пиво.
Здравје ако идам накај Куманово ќе ти пишам пошто ти нема да дојдеш у Скопје може ќе се изгубиш што те знам :pos:
Се шалам здравје ќе биде...

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.481
Поени од реакции
18.084
А како се удвараат според тебе? Нели веќе имаше твое лошо искуство ?
Decko, ako si ubav, dobro graden i imas samodoverba, nema sto mnogu filozofiite da gi teras. Ako si kvaliteten materijal i donor na sperma po koi zenite mectaat nejzinite deca da licat na tebe, mozes direkt da i kazes vecer ke te ebam, vo tolku i tolku te sobiram bidi spremna. Ne se zenite nekoja apstraktna kategorija pa da mu ja mislis ti so nekakvi kao "tehniki na zaveduvanje", miror tehniki, neurolingvisticko programiranje i kur se trese. Na nekoj mu e dadeno, na nekoj ne, jebiga.

Stef Bachatero se baftase so vakvi knigi, tehniki ne znam sto, a Stef picka ne pomirisal od koga izlegol od dole kaj majka mu. Zatoa sea so bitcoini rastura.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.131
Поени од реакции
9.805
Па убао пишуе.Ин спејс.Знаеш ли што е спејс?
Куде се наваѓа Спејс горе или доле? Ако се разбуди Зорица и примети дека смо офтопик ќе не успие со по еден бан на две недеље :pos:
Автоматски споено мислење:

Decko, ako si ubav, dobro graden i imas samodoverba, nema sto mnogu filozofiite da gi teras. Ako si kvaliteten materijal i donor na sperma po koi zenite mectaat nejzinite deca da licat na tebe, mozes direkt da i kazes vecer ke te ebam, vo tolku i tolku te sobiram bidi spremna. Ne se zenite nekoja apstraktna kategorija pa da mu ja mislis ti so nekakvi kao "tehniki na zaveduvanje", miror tehniki, neurolingvisticko programiranje i kur se trese. Na nekoj mu e dadeno, na nekoj ne, jebiga.

Stef Bachatero se baftase so vakvi knigi, tehniki ne znam sto, a Stef picka ne pomirisal od koga izlegol od dole kaj majka mu. Zatoa sea so bitcoini rastura.
Во право си ова важи за згодните ко мене... ;)
Сепак си постои редослед на заведување кај одреден тип на жени а кај некои на чело им пишува дека се лесни... Така да секој со свој стил.

Последно уредено:
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.481
Поени од реакции
18.084
Во право си ова важи за згодните ко мене... ;)
Сепак си постои редослед на заведување кај одреден тип на жени а кај некои на чело им пишува дека се лесни... Така да секој со свој стил.
Ne sumljam brt. Tuku, zosto gi citas knigite i si opsednat so ova?

Kajgana Shop

На врв Bottom