Исчезнати лица

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.104
Поени од реакции
1.609
Decki aj vaka poshto ovaj "Ubiecov" nitu sum go sledel na toa podkastite, nitu sum go videl vo zhivotot objasnete mi dali
stvarno tolku jak mozok ima da osmisli vakvo scenario kako shto go pishuvate?
Освен Бијонс, никој друг не може да ти објасни

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.158
Поени од реакции
7.845
Abe jas od tebe i drugarchinata tvoi, Ovaj kelaviov, Mesijata i ushte dva trojca sakam mislenje da slushnam!
Isto i zlate poshto stava na site moi postovi tazhni smajli mozhi da si ja otvori dushata i kazhi shto misli za nivoto na Intelegencija na Ubiecov
Eve jas vaka salam glup mozhebi i ce se prosvetlam posle vashive komentari

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
...па нормално, демантирај ме и објасни, а не вака со личност, прочитај што вели Злате да се држиме на темата, не на форумски личности!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.158
Поени од реакции
7.845
...ако некој „ќе бега“ и тоа за убиство сигурно ќе зема адвокат да го вози и ќе бега во Белград, па потоа пак ќе помине уште две три граници кон Турција зошто нели тој „бега“, мене не ми држи вода дека тоа е начинот и местото за бегање во целиот свет се знае каде се бега од нешто посебно кога се работи за монструозно убиство за кои ако се докаже следи јавно линчување, а тоа дека нема изнесено ниедна потврда за лекување, колку што гледам нема ни судски демант со доказ дека немало таква поврзаност со лекување, туку само се „бегало“, а бе дајте цврсти докази и затворете го убиецот, ваква логика толку е лабава што не држи вода, заклучок дека „бегал“ тоа е баш субјективно, никаде нема докажано дека се бегало, да се бега треба да биде осуден да се бара некој за престап, па да настане активноста бегање, а тоа никој не го бара, тој ќе бегал во Белград, наместо во Мексико или што ја знам во Африка некаде во прашума!
Nemoj taka sega che te linchuva veselovo drushtvo!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
Nemoj taka sega che te linchuva veselovo drushtvo!
...ако со тоа ќе помогне за некоја идеја за судскиот процес некој да не читне, ќе се жртвувам во име на двајцата невини души кои лутаат не наоѓајќи мир во другиот имагинарен свет!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.945
Поени од реакции
37.184
...ако некој „ќе бега“ и тоа за убиство ќе зема адвокат да го вози и ќе бега во Белград, па потоа пак ќе помине уште две три граници кон Турција зошто нели тој „бега“, мене не ми држи вода дека тоа е начинот и местото за бегање во целиот свет се знае каде се бега од нешто посебно кога се работи за монструозно убиство за кои ако се докаже следи јавно линчување, а тоа дека нема изнесено ниедна потврда за лекување, коллку што гледам нема ни судски демант со доказ дека немало таква поврзаност со лекување, туку само се „бегало“, а бе дајте цврсти докази и затворете го убиецот, ваква логика толку е лабава што не држи вода, заклучок дека „бегал“ тоа е баш субјективно, никаде нема докажано дека се бегало, да се бега треба да биде осуден да се бара некој за престап, па да настане активноста бегање, а тоса никој не го бара, тој ќе бегал во Белград, наместо во Мексико или што ја знам во Африка некаде во прашума!
@bijons , имаш два моменти тука:
1. Не постои, или барем јас не сум видел никаде, доказ дека Палчо имал закажано било какво лекување во било каква здравствена установа, ни во Србија, ни во Турција. Ако одел да се лекува, каде се доказите дека се лекувал?
2. Сведокот Ламбе Бучков, инаку познаник и пријател на Палчо повеќе од 20 години сведочеше дека Палчо му се јавил од Турција и му кажал дека е отиден таму по работа. Никакво лекување не спомнал.

Значи имаме сведочење дека не одел на лекување и од друга страна отсуство на докази дека одел на лекување. На тој што го превезувал до Белград му кажал дека треба да оди во Турција „под нож“. Е па ако одел под нож, каде му е резервацијата за операцијата, такво нешто ни видовме, ни чувме. Од друга страна ти викаш дека не бегал. ОК, тогаш што правел? И зошто лажел?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Decki aj vaka poshto ovaj "Ubiecov" nitu sum go sledel na toa podkastite, nitu sum go videl vo zhivotot objasnete mi dali
stvarno tolku jak mozok ima da osmisli vakvo scenario kako shto go pishuvate?
Нема он никаков мозок, затоа е и таму каде што е. Човек со малку мозок, нема да оди во криминал со кола на убиен човек што го бара полицијата а уште помалку ке земе во екипата некој како Кешишев. Палчо е ретард на ниво на тој Кешишев, со таа разлика што во даден момент во животот имал среќа да служи на некои вистински моќни луѓе и вишол малку урда на курот, за да кога е шутнат од сите тие на кои им служел дојде на дереџе лично да сервисира парни котли. Нема никаков мозок во таа глава.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
...за многуте нелегални активности и прекршоци на Плачо „СЈО отвори предистражна постапка но таа никогаш не беше завршена“, така да тоа многу покажува дека „заштитена мечка“ која играла во нивниот двор не можат да ја осудат!

200w.gif

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
...ако некој „ќе бега“ и тоа за убиство сигурно ќе зема адвокат да го вози и ќе бега во Белград, па потоа пак ќе помине уште две три граници кон Турција зошто нели тој „бега“, мене не ми држи вода дека тоа е начинот и местото за бегање во целиот свет се знае каде се бега од нешто посебно кога се работи за монструозно убиство за кои ако се докаже следи јавно линчување, а тоа дека нема изнесено ниедна потврда за лекување, колку што гледам нема ни судски демант со доказ дека немало таква поврзаност со лекување, туку само се „бегало“, а бе дајте цврсти докази и затворете го убиецот, ваква логика толку е лабава што не држи вода, заклучок дека „бегал“ тоа е баш субјективно, никаде нема докажано дека се бегало, да се бега треба да биде осуден да се бара некој за престап, па да настане активноста бегање, а тоа никој не го бара, тој ќе бегал во Белград, наместо во Мексико или што ја знам во Африка некаде во прашума!
А на кој што оди на лекување во Турција му текнува во сабота да бара нотар да му завери полномоштво за возило? Или на кој што од на лекување му текнува во сабота за во сабота да бара некој да го вози за Турција? Нели ти е тоа доказ дека бегал? Човек што навистина закажал во Турција, со превоз се организира уште денови пред да треба да оди, ке завери полномоштво за туѓо возило или ке побара некој да го вози денови пред да се тргнува, не е тоа ,,еј пеер нешто ми излезе ај мавни ме до Драчево,,, Турција е тоа, човек треба да се организира, дали е слободен, дали возило му е исправно... Па неќел касапот да лета у авион... Па не знаел дека го бараат...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.158
Поени од реакции
7.845
Нема он никаков мозок, затоа е и таму каде што е. Човек со малку мозок, нема да оди во криминал со кола на убиен човек што го бара полицијата а уште помалку ке земе во екипата некој како Кешишев. Палчо е ретард на ниво на тој Кешишев, со таа разлика што во даден момент во животот имал среќа да служи на некои вистински моќни луѓе и вишол малку урда на курот, за да кога е шутнат од сите тие на кои им служел дојде на дереџе лично да сервисира парни котли. Нема никаков мозок во таа глава.
Da be druzhe toa i go chekav za odgovor ama ne od tebe!

Tebe te rachunam za salam intelEgenten (UFFF cekaj IntelIgenten) Covek i zatoa se prashuvam kako mozhi deckive takov dibek ovde na poslednive 250 strani nesakajchi da go velichaat kakov genijalen um imal i uspeal se da smisli i organizira pa duri i drugi trojca (pogotovo toj karatistot koj e prilichno inteligenten) da gi ubedi da izvrshat dvojno ubisvo?
Ej se raboti za dve ubistva i ako nekoj e salam glup ne e tolku glup da si ja stavi glavata v torba pogotovo ne koga e vo Kelija i kazhano mu e jasno i glasno od advokatot deka Dozhivoten zatvor ili edno 30 godini ne mu begaat!

Ama aj che po cekame do kraj da gi vidime tie materijali dokazi i da se izraduvame deka pravdata che bidi zadovolena i site nie ovde shto si go gubime vremeto che mozhime zadovolni da goltnime po edna vo ime na pravdata!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
1. Не постои, или барем јас не сум видел никаде, доказ дека Палчо имал закажано било какво лекување во било каква здравствена установа, ни во Србија, ни во Турција. Ако одел да се лекува, каде се доказите дека се лекувал?
...се сложувам апсолутно, ама не постои ниту доказ дека се проверило во тие здравствени институции и немало закажано никакво лекување под такво име, си слушнал, прочитал дека некој побарал такви податоци и се добило информација дека нема пријавено таков пациент?
2. Сведокот Ламбе Бучков, инаку познаник и пријател на Палчо повеќе од 20 години сведочеше дека Палчо му се јавил од Турција и му кажал дека е отиден таму по работа. Никакво лекување не спомнал.
... тоа не докажува ништо, на пријател може да се каже или не мора да се каже, по што е отиден во Турција, тоа не држи вода како цврст доказ, тоа евентуално се кажува на сопруга или што ја знам ќерка/син да речеме, а и не мора, ама било кој и колку да се пријатели дури логички е да не се каже дека се иде поради болест, туку ете се имало работа, лично мое мислење е дека без веза го водат процесот или го тегнат намерно или слаби обвинители се!
Значи имаме сведочење дека не одел на лекување и од друга страна отсуство на докази дека одел на лекување. На тој што го превезувал до Белград му кажал дека треба да оди во Турција „под нож“. Е па ако одел под нож, каде му е резервацијата за операцијата, такво нешто ни видовме, ни чувме. Од друга страна ти викаш дека не бегал. ОК, тогаш што правел? И зошто лажел?
...види, се додека не идат со писмени аргументи, документи, ова рекла казала усно сведочење, чиј исказ може „по потреба“ да се смени и видоизмени ништо не ја бива! За мене судство е со факти пишани каде бил во Белград, идеме таму каде бил во Турција...идеме таму, реконструкција на настанот на негово патување на лице место посета на тоа што овој, оној кажува, тоа се докази...а не јас реков, тој рекол, ние слушаме!

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Da be druzhe toa i go chekav za odgovor ama ne od tebe!

Tebe te rachunam za salam intelEgenten (UFFF cekaj IntelIgenten) Covek i zatoa se prashuvam kako mozhi deckive takov dibek ovde na poslednive 250 strani nesakajchi da go velichaat kakov genijalen um imal i uspeal se da smisli i organizira pa duri i drugi trojca (pogotovo toj karatistot koj e prilichno inteligenten) da gi ubedi da izvrshat dvojno ubisvo?
Ej se raboti za dve ubistva i ako nekoj e salam glup ne e tolku glup da si ja stavi glavata v torba pogotovo ne koga e vo Kelija i kazhano mu e jasno i glasno od advokatot deka Dozhivoten zatvor ili edno 30 godini ne mu begaat!

Ama aj che po cekame do kraj da gi vidime tie materijali dokazi i da se izraduvame deka pravdata che bidi zadovolena i site nie ovde shto si go gubime vremeto che mozhime zadovolni da goltnime po edna vo ime na pravdata!
Сите се они исти шупаци само што палчо им се наметнал како лидер и ги ставил под своја команда. Тој не е попаметен од другите, само е поголем манипулатор.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.626
Поени од реакции
7.607
Палчо е стара удбашка творевина за потребите на тогаш градската организација на СДС. Уигран со Верушевски сигурно имал доволно време да ги научи најгадните местенки. Тој ништо нормално не правел у животот освен превара, те со станови те со тоа котлите, и којзнае со што се друго. И те како е способен да осмисли ваква работа. Претставник на она најлошо политичко подземје. И да не се случеше настанов, таквите како него во нормалните земји во Европа се одамна лустрирани, шиканирани, и обележани. Класичен соработник на службите, тетка што ги знае сите трачеви за бизнисмени и политичари и ги користи. Нешто налик она гомноно кумановско Буревесник кој да повторам, за чудо, не е заинтересиран за овој случај и нигде го нема.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Палчо е стара удбашка творевина за потребите на тогаш градската организација на СДС. Уигран со Верушевски сигурно имал доволно време да ги научи најгадните местенки. Тој ништо нормално не правел у животот освен превара, те со станови те со тоа котлите, и којзнае со што се друго. И те како е способен да осмисли ваква работа. Претставник на она најлошо политичко подземје. И да не се случеше настанов, таквите како него во нормалните земји во Европа се одамна лустрирани, шиканирани, и обележани. Класичен соработник на службите, тетка што ги знае сите трачеви за бизнисмени и политичари и ги користи. Нешто налик она гомноно кумановско Буревесник кој да повторам, за чудо, не е заинтересиран за овој случај и нигде го нема.
Ги има објавено писмата од палчо.
Автоматски споено мислење:

Буревесник

Kajgana Shop

На врв Bottom