Исчезнати лица

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.025
Поени од реакции
7.682
Извини Блаже Конески, генератору на писменоста на кајгана. Можеби дијалектот е забранет, ама не е он единствен што не пишува чисто литературно, еве ти на пример пишуваш прилепски, ама никој не ти замера. Не ти замераме ниту што си глуп што не разбираш разлика која ти ја посочуваат во зборче, ама тоа е.

Друга работа, обавезно е да се користи латиница, ама ти си еден од ретките што пишува, па што да правиме? Да ти замериме.

Трето и јас пратев дека контрираш многу и влечеше накај Палчо и не се прави како француска собарица наивен.

И четврто и мене ми сметаат ставовите на ред зурла, ама право на пристап помеѓу другото имаат и рамноземјашите. Човекот иако вергла едно исто мислење, барем има став и не прекршува било кое правило затоа што е рамноземјаш.
Kako toa ne ti zameruvame i se pravdash deka i ti ne si idealen vo edna rechenica a vo narednata me nareduvash so GLUP?

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.333
Поени од реакции
6.350
Како стојат работите согласно досегашната истрага и докази 99.99999% овие се извршителите. Исто така 99.99999% има нарачател или уште некој вмешан.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.353
Поени од реакции
4.149
Како стојат работите согласно досегашната истрага и докази 99.99999% овие се извршителите. Исто така 99.99999% има нарачател или уште некој вмешан.
Само за таткото не е јасно, дали имал некоја улога.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.025
Поени од реакции
7.682
Soglasno deneshnite dokazi po moe ubeduvanje toj Genghis Khan - Keshishev Plashliviot vcerashnata izjava ja ima dadeno posle koordinacija/naredba na toj narachatelot.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.333
Поени од реакции
6.350
Soglasno deneshnite dokazi po moe ubeduvanje toj Genghis Khan - Keshishev Plashliviot vcerashnata izjava ja ima dadeno posle koordinacija/naredba na toj narachatelot.
Сакаш да кажеш дека Палчо со цела удбашка историја, со цела шизофренија, дозволува најблиските соработници да го наместат за вакво нешто? Скоро па невозможно.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.052
Поени од реакции
9.414
Овие четворица психопати мирисаат на земја уште одамна, неколку други работи треба да расветли судов а тоа е вмешаноста на таткото ако постои и дали има нарачател како и мотивот. Мора да се расчисти комплетно случајов и сите што учествувале у ова да се казнат.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.353
Поени од реакции
4.149
Според мене по неговото однесување до сега, во висок процент е веројатноста дека имал.
А пак од друга страна, го пуштија во домашен притвор, што во најмала рака сугерира дека против него и немаат некои докази. Инаку за вмешаност во вакво дело нема теорија да ти дадат домашен притвор.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.025
Поени од реакции
7.682
Сакаш да кажеш дека Палчо со цела удбашка историја, со цела шизофренија, дозволува најблиските соработници да го наместат за вакво нешто? Скоро па невозможно.
Zavisi koj e toj narachatelot i kolkav e vlogot

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.353
Поени од реакции
4.149
Zavisi koj e toj narachatelot i kolkav e vlogot
Ако има нарачател само палчо може да го знае, другите шупци сигурно немаат информација за него, тие ја имаат приказната што палчо им ја има кажано а тоа е ваљда тоа што стои во обвинението, дека Панче го убиле за долг од 500 евра и за да му ја земат колата а Вања ја киднапирале за да бараат пари од мајката и дека таткото му кажал на палчо кога детето ке оди на школо.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.376
Поени од реакции
113.783
Pa ako imaat takvi cvrsti i nepobitni dokazi koj kur teraat so denovi vo matno. Daj iznesi gi i cao. ne se potrebni iskazi od ovaj od onaj.
АУуффффффффффффффффффффффффффф мајко милааааааа ауууффффф :yid::yid:

Не знам како да ти објасни човек дека не може еден ваков сложен случај да се заврши така брзо. Не знам како не сфаќаш дека обвинетите имаат право да се бранат и да оспоруваат се живо и диво. Не знам како не сфаќаш дека си многу глуп човек.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.656
Поени од реакции
42.207
Не верувам да има некаков нарачател. Да би имало би испливало името. Едино тој што ги барал коливе и избегава сведочење е екстра сумлив.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.333
Поени од реакции
6.350
Преголем ризик е да нарачаш вакво нешто кај оние тројца телетабиси со два грама памет што немаат. Едноставно ако некој е спремен на вакво нешто а Палчо му сметал, попрво Палчо ќе го смести у ендек и никад нема да го најдат а не да влечат опашки со две убиства.

Нарачател-> Палчо -> тројцава, во тој редослед е ако има нарачател. Јас мислам дека ако има нарачател, ќе се најде во текот на процесот и без Палчо да го откуца. Останува да се види однесувањето на обвинителите и дали ќе продолжат да се држат до килавово обвинение.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.353
Поени од реакции
4.149
Не верувам да има некаков нарачател. Да би имало би испливало името. Едино тој што ги барал коливе и избегава сведочење е екстра сумлив.
Ако тој е нарачател, зошто би ги открил извршителите а со тоа се става во ризик и тој да биде откриен? По логично е да гледа да ги сокрие извршителите.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.656
Поени од реакции
42.207
Ако тој е нарачател, зошто би ги открил извршителите а со тоа се става во ризик и тој да биде откриен? По логично е да гледа да ги сокрие извршителите.
не викам дека тој што гледал снимки е нарачател. Таткото кој е умешан и им давал инструкции на овие каде да чекаат за да ја киднапираат. Така да он мислам дека е највиновен у целава работа. А овој што барал снимки треба да сведочи за да се видат работите појасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom