The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.132
- Поени од реакции
- 9.805
Коринтјаните 13:5
Attachments
-
159,9 KB Прегледи: 7
На долнава слика до човековото тело кои се овие структури и каде се наоѓаат ?
Еве ти ја книгата па сам толкувај си... Пошто не ти го разбирам прашањето.На долнава слика до човековото тело кои се овие структури и каде се наоѓаат ?
Спејс е увек сфугде надвор од нашу атмосферу,тоес погоре од наше плаво небо.тКуде се наваѓа Спејс горе или доле?
Не може да биде погоре затоа што според Хелиоцентризам не постои горе и долу дали си у Спејс или не без разлика. Ако земјата се врти сосе атмосфера и се тоа ти си знаеш тогаш не е возможно дождовите да летаат нагоре у Австралија а тука ќе паѓаат надолу ме разбираш сега?погоре од наше плаво небо.т
Ај сеа не зезај...И да,упрао си дека еве например путоказ накуде Месечину еве например,може да биде у исто време горе или доле,у зависнот од коју страну од планету на планету стоиш.
И јас се молам за тебе...Нема везе,небитно.И да се изгубиш негде не е страшно,битно е да знаеш куде тераш сс памет.
Брееееј.Пропаст.Не може да биде погоре затоа што според Хелиоцентризам не постои горе и долу дали си у Спејс или не без разлика. Ако земјата се врти сосе атмосфера и се тоа ти си знаеш тогаш не е возможно дождовите да летаат нагоре у Австралија а тука ќе паѓаат надолу ме разбираш сега?
Автоматски споено мислење:
Ај сеа не зезај...
Такоѓе...Лаку ноќ и остани си така.
Да беше вашево уметнички правец..
Да беше вашево уметнички правец..
Вие ќе бевте "буквалисти"
Штета само што немате манифест!
Дарлинг срце мене ми се обраќаш?Овој трола така?