Исчезнати лица

Член од
28 март 2006
Мислења
17.765
Поени од реакции
12.232
Можи стварно е смешно ама си има вештини за да се онеспособи лице најтивко и најбезболно.
ова во филмовите со Џет Ли, нинџи и Џејсон Статам. И црната Лионес. Реално, каратето не те учи тоа, точка да го убиеш, точка да го успиеш. Башка дете бе од 50 кила, колку му треба на булдог како оној плочкарот или Палчо да ја врзат. Севоран, севофлуран итн

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.320
Поени од реакции
6.325
Кој ќе сведочи на 25ти има најава? Енап и лексилиум дали е обезбеден за претходните сведоци кои отсуствуваа?

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
447
Поени од реакции
337

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.799
Поени од реакции
21.380
Пронајден е.
Ск ми пишасфа другари у групу на вибер.
Дечко е стар наш познаник,иамо неколко кафане и журке заедно.Имаше заебану пијанку и не му е прф пут да забега негде сам.
Не сам га видеја сс године,а бш пред некој дн ми текна на њега и читам овде и не ми се веруеше.

Али како и да е,здраф и жиф дома е.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.373
Поени од реакции
113.766
Сеа фактички ако добро го контам законот на крај овој Кешишев може да го јаде и за давање на лажна изјава, така? Зборам ако се докаже дека Палчо е сторителот.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.685
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.320
Поени од реакции
6.325
Многу професионална и нашава полиција, на 2 пати заедно ги превезувале во комбе :facepalm:
Паднала една ручка по пат гарант. Кафекуваркава неможе да издржи да му го издудла на лидерот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.573
Адвокатот на Влатко Кешишев денеска побара појаснување за изјавата што обвинетиот Кешишев ја достави до судот на претходното рочиште. Денеска Кешишев рече дека првообвинетиот Љупчо Палевски му ја дал изјавата додека биле сами во полициско возило и му рекол да ја препише и да ја потпише.
– Изјавата не е моја, ми беше даден лист да препишам и да го потпишам – рече Кешишев.
– Кој ви го даде? – праша адвокатот.
– Палчо – рече Кешишев.
– Зошто напишавте? – праша адвокатот.
– Од страв од Палчо – рече Кешишев.
Тој објасни дека Палчо му го дал листот при транспортот од суд.
– Сами ве пренесуваа, заедно? – праша адвокатот.
– Два пати бевме заедно во комбето – рече Кешишев
.
Судијата Ивица Стефановски му рече на Кешишев дека ова ќе може да го каже подоцна при својата одбрана.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.320
Поени од реакции
6.325
Сега ко ќе пропее Палчо…леле леле пискотници по скопскиот а богами и белградскиот асфалт.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.573
Адвокатот на Влатко Кешишев денеска побара појаснување за изјавата што обвинетиот Кешишев ја достави до судот на претходното рочиште. Денеска Кешишев рече дека првообвинетиот Љупчо Палевски му ја дал изјавата додека биле сами во полициско возило и му рекол да ја препише и да ја потпише.
– Изјавата не е моја, ми беше даден лист да препишам и да го потпишам – рече Кешишев.
– Кој ви го даде? – праша адвокатот.
– Палчо – рече Кешишев.
– Зошто напишавте? – праша адвокатот.
– Од страв од Палчо – рече Кешишев.
Тој објасни дека Палчо му го дал листот при транспортот од суд.
– Сами ве пренесуваа, заедно? – праша адвокатот.
– Два пати бевме заедно во комбето – рече Кешишев
.
Судијата Ивица Стефановски му рече на Кешишев дека ова ќе може да го каже подоцна при својата одбрана.

Не сум експерт за областа, ама никако не ми е логично 2ца обвинети за вакви сериозни дела да ги возиш сами во транспортно комбе заедно.
Овие можат да си се договараат при секое возење, да си кројат заедничка одбрана.

Kajgana Shop

На врв Bottom