Најекономично греење и ладење

Член од
29 август 2019
Мислења
1.246
Поени од реакции
2.970
@zlatko_ti412
tojata klima koja energetska klasa ima na -20 ? :D :D :D
Мојата клима под мишки ги зема и ги носи сите овие вашите :P
Очигледно Clivia-ва и Charmo-то под една мишка се носат :D:D:D
Автоматски споено мислење:

I sto ke objasnis? Kolku kw dava klimava na -15? Dali za Vivax ima takov test molim pred trolanje da se dostavi test i za Vivax,da ne vi e sram da kazete deka nemate Vivax test
А да, молимте објасни и што е разликата меѓу овие 2 документа?
Ко шо гледам за истиот модел на CLIVIA се двата... ама едниот вика 2.2kw Бекап греч за Ладна зона а другиот вика 0kw Бекап греч за Ладна зона

Product fiche Delegated Regulation (EU) 626/2011 Supplier name or trademark GREE Model identifier GWH12AUCXB-K6DNA1A

Product fiche Delegated Regulation (EU) 626/2011 Supplier name or trademark GREE Model identifier GWH12AUCXB-K6DNA1A

Последно уредено:
Член од
9 февруари 2023
Мислења
152
Поени од реакции
316
///// Posto definitivno vrlo tesko vise kod naroda prolaze pohvale za neki uredjaj samo na prici, ima li sanse da nam Gree ovde omoguci malo bolji uvid u uredjaje koje nude ? ...... Evo recimo kao sto ovi Rusi rasklapaju modele, pokazuju sta je unutra....... A vecina uredjaja koja se prodaje ovde, nigde se vise ne prodaje, pa ne mozemo sem prazne price i vecinom laznih spacifikacija, nista vise da vidimo pre kupovine....... Takodje .... obzirom da Gree ovde ima ipak i vecu prodajnu infrastrukturu od ostalih kineskih proizvodjaca, da li mogu da nam za svaki novi uredjaj prezentuju njegovu efikasnost (neki test od makar 30 min), ......da kupac pre kupivine ipak ima malo detaljniji uvid....... Mislim da na ovaj nacin Gree moze i treba da se odvoji od ostalih Kineza ovde. A uz malu organizaciju, sa dva coveka, bukvalno za sat vremena ce biti gotov mini test ... i onda nema ko sta da ne veruje. Cak ce i prodaja da im skoci nenormalno, a i manje ce energije da trose za marketing, pisuci godinama neistine ili poluistine po forumima ... :)
.......... U protivnom ja stvarno ne znam kako onda da ne kazem da su Vivax klime prosecno bolje od ovdasnjih Gree modela.... Manje brate kostaju, dovoljno je samo to i nista vise :) ////

Член од
11 јули 2019
Мислења
293
Поени од реакции
426
///// Posto definitivno vrlo tesko vise kod naroda prolaze pohvale za neki uredjaj samo na prici, ima li sanse da nam Gree ovde omoguci malo bolji uvid u uredjaje koje nude ? ...... Evo recimo kao sto ovi Rusi rasklapaju modele, pokazuju sta je unutra....... A vecina uredjaja koja se prodaje ovde, nigde se vise ne prodaje, pa ne mozemo sem prazne price i vecinom laznih spacifikacija, nista vise da vidimo pre kupovine....... Takodje .... obzirom da Gree ovde ima ipak i vecu prodajnu infrastrukturu od ostalih kineskih proizvodjaca, da li mogu da nam za svaki novi uredjaj prezentuju njegovu efikasnost (neki test od makar 30 min), ......da kupac pre kupivine ipak ima malo detaljniji uvid....... Mislim da na ovaj nacin Gree moze i treba da se odvoji od ostalih Kineza ovde. A uz malu organizaciju, sa dva coveka, bukvalno za sat vremena ce biti gotov mini test ... i onda nema ko sta da ne veruje. Cak ce i prodaja da im skoci nenormalno, a i manje ce energije da trose za marketing, pisuci godinama neistine ili poluistine po forumima ... :)
.......... U protivnom ja stvarno ne znam kako onda da ne kazem da su Vivax klime prosecno bolje od ovdasnjih Gree modela.... Manje brate kostaju, dovoljno je samo to i nista vise :) ////
Zoka jesi ti to s fujitsua prešao na vivax ? Šta bi , nema leba od japanaca !

Член од
9 февруари 2023
Мислења
152
Поени од реакции
316
// Vivax ovde na Balkanu bolje singl splitove dovlaci iz Kine nego Gree-ovci i to po nizoj ceni..... Nema tu mnogo filozofije....... Sve uvek ujednaceno, dobro odmereno, bez tenzija i "ugurivanja" polulaznih ili laznih specifikacija silom kupcima svakog meseca za po 5 novih modela....po skupljim cenama ///
Uostalom, najbolje moze po forumima da se vidi kolicina zaljenja i reklamacija za oba brenda ... ispade da je Vivax kao podbrend bolji i isplativiji od Gree ovde na Blakanu . ///

@Alen123
Batali ti Japance :) ... vise je to matematika za tebe, lozi drva, citaj net sto vise, ucestvuj u raspravama, gledaj sto vise klime po prodavncima, pisi po forumima sve i svasta, te se nadaj da ce se smilovati da ti jednom godisnje gratis urade fajtalicom servis te jedne klime koju imas :). Nijedan cirkus i ne postoji bez klovna i djaka pesaka-tzv potrčka ... Aj pozz :)

Последно уредено:
Член од
11 јули 2019
Мислења
293
Поени од реакции
426
// Vivax ovde na Balkanu bolje singl splitove dovlaci iz Kine nego Gree-ovci i to po nizoj ceni..... Nema tu mnogo filozofije....... Sve uvek ujednaceno, dobro odmereno, bez tenzija i "ugurivanja" polulaznih ili laznih specifikacija silom kupcima svakog meseca za po 5 novih modela....po skupljim cenama ///
Uostalom, najbolje moze po forumima da se vidi kolicina zaljenja i reklamacija za oba brenda ... ispade da je Vivax kao podbrend bolji i isplativiji od Gree ovde na Blakanu . ///

@Alen123
Batali ti Japance :) ... vise je to matematika za tebe, lozi drva, citaj net sto vise, ucestvuj u raspravama, gledaj sto vise klime po prodavncima, pisi po forumima sve i svasta, te se nadaj da ce se smilovati da ti jednom godisnje gratis urade fajtalicom servis te jedne klime koju imas :). Nijedan cirkus i ne postoji bez klovna i djaka pesaka-tzv potrčka ... Aj pozz :)
Daj mi service /technical manual od jednog tog vivax-a pa onda da pričamo..

PS , vivax nije brend , to je naljepnica..

Zaboravih , i eurovent certifikat ako može...Hvala...

Последно уредено:
Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.521
Поени од реакции
2.809

@Alen123
Mislim da je vreme da dobijes krila…”Red Bull mi nosi krilja”…..hahahaa

Член од
9 февруари 2023
Мислења
152
Поени од реакции
316
^^
Kada bi samo jedan promil vremena koje ste proveli na forumu svadjajuci se sa ostatkom clanstva, upotrebili za ono sto sam vam predlozio, bili bi ste carevi. Znaci, bar povremeno da se izbaci neki test nekog novog uredjaja. Niko od nas i ne trazi da svaki uredjaj mora da ima Eurovent. Ne drzimo se bre Euroventa kao pijan za plot. Uz malo znanja, komfora i uslova koje imate, stvarno je strasno nelogicno da do sada apsolutno nista prihvatljivo niste takvo izbacili. Niko ne trazi laboratorijske uslove za test, sve moze da se vrlo lako u 16m2 sa nekoliko sondi izvede.

Pa ja bi bre crko da imam takve uslove, da se bavim time, imam komplet sve od robe, modela, lager, da znam kakva bi to bila ekskluziva u ovom poslu na ovim prostorima, koliko bi povecala prodaju, koliko bi se razlikovali od drugih .... a da ne sprovedem sopstvene testove i prezentujem ih, kakvi god da su. Ako nista drugo, dobijete probni primerak iz Kine, uradite test, ne valja, ne prezentuje se. Ali se i ne porucuje kolicina. Dodje drugi model, istestirate, prihvatljivo je, posteno prezentujete, naruci se kolicina.

Non stop se vrsi sa vase strane neko poredjenje sa jap.proizvodjacima, totalno neargumentovano. Zasto ... zato sto 95% njihovih klima ima tu "rak ranu" zvanu Eurovent, i njih i nema ko da Bog zna kako i reklamira. Kod vas 95% nema Eurovent. Pa bre, brate, potrudite se da dobiju "domaci" prirucni Eurovent, i niko onda nece da baca bespotrebno pare na skuplje klime.

A umesto toga, vi sedite i gubite vreme na forumu, i ubedjujete ljude da manje ili vise Deda Mraz postoji. Godinama. Ne valja vam takva rabota.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom