Lattafa Qahwa евентуално Kismet Magic, првиот е подолготраен !!!Дали имате користено некој од овие?
Што мислите кој би бил најдобар избор?
Почни со Afnan 9 PM, добар буџет парфем со мирис на ванила ... па ако се навлечеш ќе ти препорачаме нешто поскапо !!!Барам некој парфем кој е најсличен на мирисот на ванила ?
Nishane AniБарам некој парфем кој е најсличен на мирисот на ванила ?
Аман бе 200е како да сум син на Латас ... Дај нешто поефтино ванилскоNishane Ani
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е ова е нешто подобро 30-40е не како братот ми лупна 200е па ти лупај ја главата од ѕидLattafa Qahwa евентуално Kismet Magic, првиот е подолготраен !!!
Автоматски споено мислење:
Почни со Afnan 9 PM, добар буџет парфем со мирис на ванила ... па ако се навлечеш ќе ти препорачаме нешто поскапо !!!
Земи си чист екстракт. Многу лоша миризба е тоа ванилата за парфем, не знам како ви се допаѓа.Аман бе 200е како да сум син на Латас ... Дај нешто поефтино ванилско
Кога сум се разминал со некој дали кафич/ресторант/бус не мирисала ванилата лошо или можеби зошто го немам воопшто користено па ми се допаднал...Земи си чист екстракт. Многу лоша миризба е тоа ванилата за парфем, не знам како ви се допаѓа.
Абе ванила убаво мириса, ако си колаче. Не ми е за парфем. Иначе многу користат фејкови од Том Форд тобако-ванила и тие бздат по кафичи.Кога сум се разминал со некој дали кафич/ресторант/бус не мирисала ванилата лошо или можеби зошто го немам воопшто користено па ми се допаднал...
Следен пат кога прашуваш изјасни се дека бараш нешто поефтино. Не гледаме на гравчиња тука до колку пари бараш парфемАман бе 200е како да сум син на Латас ... Дај нешто поефтино ванилско
Автоматски споено мислење:
Е ова е нешто подобро 30-40е не како братот ми лупна 200е па ти лупај ја главата од ѕид
Версаче Ерос, 9pm, JPG Ultra MaleБарам некој парфем кој е најсличен на мирисот на ванила ?
Слободно пробај го AFNAN 9 PM, машки зимски парфем (не е унисекс) со одлична проекција, свежина и трајност, а носи позитивни комплименти. Со преформанс може да се носи и со многу посакпи парфеми кои за жал и не се толку добри. No brainer одлука, а верувам дека ќе ти се допадне и тебе.Кога сум се разминал со некој дали кафич/ресторант/бус не мирисала ванилата лошо или можеби зошто го немам воопшто користено па ми се допаднал...
Замисли па оригиналниот TF Tuscan Leather што е за овајDenes mi go dostavija.
Parfum za lica so Karakter.
Neshto posebno shto povejche ne e mozhi da se kupi.
Прегледај го приврзокот 436179
Imav malo shishence od 5ml od originalniot.Замисли па оригиналниот TF Tuscan Leather што е за овај
Сигурен да си дека е 99% идентиченImav malo shishence od 5ml od originalniot.
Ovaj e 99,9% identicen so originalniot i po intezitet i po miris. Bea dadeni na Sud i od togas e zabranet za prodazhba.
Inache mirisot e tek posle 3 Saati oformen i e perverzno ubav.
Da prijatele!Tochno taka! Bea tuzheni od Tom Ford zaradi dizajnot na shisheto i od togash gi ima vo drug dizajn i so drugo imeСигурен да си дека е 99% идентичен
Која црна забрана? Па уште и забранет бил, ама ти ја имаш честа да го набавиш