Beter!Isti gjavol
Beter!Isti gjavol
Sega uste Manev da ja smene izjavata da priznae deka toj e storitelot, a ovie da nemaat drugi dokazi za Palco pa da mora da go pustat e togas ke bide turska serija, treba ne ostavki nego oni da se obesat.Beter!
кој што сака може да збори, тоа нема да ги смени стварите ако има докази и индиции дека е поинаква реалноста. Ова шоуво што го гледаме е чиста формалност. Сигурно нема убијци на деца некој да остави на слобода.Sega uste Manev da ja smene izjavata da priznae deka toj e storitelot, a ovie da nemaat drugi dokazi za Palco pa da mora da go pustat e togas ke bide turska serija, treba ne ostavki nego oni da se obesat.
Jas pisav da nema drugi dokazi osven izjavite, od ova sto do sega bese prezentirano nemase ni eden matrejalen dokaz osven izjavi koj na kogo dolzi koj na kogo mu pravi greenjeto i tolku.кој што сака може да збори, тоа нема да ги смени стварите ако има докази и индиции дека е поинаква реалноста. Ова шоуво што го гледаме е чиста формалност. Сигурно нема убијци на деца некој да остави на слобода.
Епа до сега… ама очигледно на крај ке се презентираат доказите, гледај и по сведоците како се движи судењето дека ги оставаат клучните сведоци за на крај а богами и обвинетитеJas pisav da nema drugi dokazi osven izjavite, od ova sto do sega bese prezentirano nemase ni eden matrejalen dokaz osven izjavi koj na kogo dolzi koj na kogo mu pravi greenjeto i tolku.
И јас еднаш дадов предлог да се отвори за случајот со Вања и Панче нова тема пред се зашто не се водат повеќе за исчезнати плус другите случаеви се губат во дискусијатаНа темава доминира само еден настан со двојното убиство, зошто никој не постира он-топик за исчезнати лица?
На сајтов на МВР има стотици исчезнати лица по кои сеуште се трага, барем во теорија, не верувам дека воопшто постои активна истрага за некој од случаиве туку онака се бутнати на сајтот да се каже демек еве нешто се работи.
Многу малку има случаи од 1991-2010 можеби исчезнатите се прогласени за мртви, не знам каков е законот мислам после 7 години од денот на исчезнувањето лицата се прогласуваат за умрени ама не сум сигурен. И со тоа завршува причата за таквото лице, толку од системот.
Нема некоја посебна демографија кај исчезнатите, има од сите возрасти, пол, етнос, локација. Дали тука има нешто налик на трговија со органи, делување на секти и сериски убијци? И тоа ова на сајтот е само дел од исчезнатите, колку се на број тие кои не се ставени на сајтот...
tie moze da se izjasnuvaat ko nevini milion pati,no da kazes kade e tocno zakopano teloto? nevin e ahaРеконструкција прави судот, може би ке направат. За реконструкција во принцип ти треба признание а сега обвинетите се изјаснуваат за невини...
Abe i jas go vidov vcera komshijata kaj se mocha vo grmushkite ama ne znachi deka sum kriv oti denes e mrtov!tie moze da se izjasnuvaat ko nevini milion pati,no da kazes kade e tocno zakopano teloto? nevin e aha
pomina cela godina pred ovoj da smeni izjava,mozea da napravat rekonstrukcija ama izgleda spieja , nema da ima rekontrukcija
aaaa vidovit bil ili mu se sonilo pa vodi policijata ,ete tuka kopajte, tuka e malenkotoAbe i jas go vidov vcera komshijata kaj se mocha vo grmushkite ama ne znachi deka sum kriv oti denes e mrtov!
pred sud emocii ne pomagaat!aaaa vidovit bil ili mu se sonilo pa vodi policijata ,ete tuka kopajte, tuka e malenkoto
nevini ko bebinja , da gi zalime psihopatite ?
Малку смешно е ова, се киднапираше дете, од страна на возрасни мажи.Ако одиме до крајности јас мислам дека Боре е тој шо ја онеспособил Вања внатре во влезот, секој со малку познавање како неговото знае да изврши зафат без никој да слушни.
Дека ја убил тој не верувам, ама ако ако ги земеме сите околности сите треба подеднакво да одговараат, со умисла ја киднапирале од дома и свесни биле за ризикот, девојчето и Панче се мртви и за тоа треба да си сносат одговорност
Можи стварно е смешно ама си има вештини за да се онеспособи лице најтивко и најбезболно.Малку смешно е ова, се киднапираше дете, од страна на возрасни мажи.
Ништо не треба да знаат за да ја дигнат во раце и да ја стават во кола.