А1 Македонија (VIP)

Член од
29 август 2008
Мислења
5.663
Поени од реакции
4.026
Член од
6 август 2024
Мислења
81
Поени од реакции
38
Имаш 4 лани порти на рутерот. Сите 4 можеш да ги користиш.

3 и 4 се за ресивер, ако имаш 3 ресивери тогаш и лан 2 ти е за ресивер.

1 и 2 се за интернет и двете треба да бидат активни.

На која порта не ти работи нетот?

Ако е на 1 или 2, тестирај со друг уред и/или друг лан кабел. Така ќе знаеш што е проблемот, дали портата, кабелот или тв то
На 4та лан порта која беше поврзана со рутерот ставив лан кабел за директно на тв и нема интернет и сеа пробав на кецот добива интернет ама ептен кочи

Член од
13 ноември 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Дечки,

Ми стигна писмо од А1 дека ми го менуваат тарифниот модел како што пишува заради техничка оптимизација на тарифното портфолио.
Смеат ли ова да го прават? Колку што се сеќавам имаше некој закон дека не смеат без лична согласност да менуваат тарифен модел за кој веќе имаме потпишано договор.

Благодарам!

Член од
29 август 2008
Мислења
5.663
Поени од реакции
4.026
Дечки,

Ми стигна писмо од А1 дека ми го менуваат тарифниот модел како што пишува заради техничка оптимизација на тарифното портфолио.
Смеат ли ова да го прават? Колку што се сеќавам имаше некој закон дека не смеат без лична согласност да менуваат тарифен модел за кој веќе имаме потпишано договор.

Благодарам!
Stom ti pratile izgleda mozat ....
samo treba da ti dadat rok dali prifajkas ako ne se portiras na dr,mesto
Автоматски споено мислење:

Znae nekoj novogodisni tarifi/paketi opcii koga ke pustat ....??

Член од
18 август 2015
Мислења
10
Поени од реакции
9
За 300 ден добиваш 10гб нет + бесплатно за социјални мрежи + бесплатни смс и повици...Подобро не може да биде
Како бе многу пари, 300 денари пакет со неограничени разговори и СМС и неограничено на социјалните мрежи и 10gb 4g+ Интернет? Ако е скапо, тогаш плаќајте постпејд со неограничен интернет за 1199 денари во А1 или 1299 денари во Телеком.
Важи понудава сеуште? Бидејќи ја барав на нивниот сајт и не можев да ја најдам.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.459
Поени од реакции
794
Прилеп вечен проблем од а1, година помина или повеќе? Што прават толку долго време

Kajgana Shop

На врв Bottom