Блам држава

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.693
Поени од реакции
48.932
Данела и ВМРО мислат дека со инаетов се крварат еден со друг, а вистината е дека ниедна од страните од ова не профитира на ниеден можен начин.

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.524
пишај по сиротиње е работата

зошто данела не си поднесе оставка кога гледа дека не ја бива за ништо
Госпожата тврди дека не било до нејзе, ја опструирале, таа си била супер. А се што успеа да направи за време на овие неколку години од мандатот е да разреши дури 30 директори на јавни претпријатија и установи кои се под капата на градот. Има претпријатија каде буквално 5 пати ги има разрешено директорите, дури и оние кои сама ги поставила. Еве последно го разреши директорот на „Улици и патишта“ кого го назначи пред само 5 месеци. Од што нема луѓе за да ги назначи за нови директори, ги префрла од едно во друго претпријатие и буквално сите до едно ги уништи, не само ЈСП. Еве на Зоолошка, пропадна јавниот повик за избор на директор, зашто во Советот кој треба да одлучува по пријавите, останал само 1 член, откако сите останати ги назначила за директори на други претпријатија, и сега Советот на Зоолошка не може да се состане, нема кворум да одлучува и не може да избере директор. Да не зборувам за проблемите со ѓубрето и Комунална хигиена. Тотално го доведе градот во колапс.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.067
Поени од реакции
6.772
Јас идам сам на работа од Капош 3 према Аеродром со кола по пат ќе застанам на автобуска ако на некој му треба превоз и иди во иста насока со мене ќе го префрлам, греота се тие што мрзнат на автобуска a нема ебан автобус.Неможат сите да си дозволат такси да платат дека такси е изгор, а и гужва е ептен се е блокирано.

Член од
10 мај 2022
Мислења
776
Поени од реакции
2.398
Јас идам сам на работа од Капош 3 према Аеродром со кола по пат ќе застанам на автобуска ако на некој му треба превоз и иди во иста насока со мене ќе го префрлам, греота се тие што мрзнат на автобуска a нема ебан автобус.Неможат сите да си дозволат такси да платат дека такси е изгор, а и гужва е ептен се е блокирано.
Може за киднапирање да те пријават, седи си мирен не се вози непознати и секој во кола.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.293
Поени од реакции
7.011
мајка тереза,ти ли си ?

Член од
12 август 2024
Мислења
173
Поени од реакции
431
Без јавен превоз и плус ако врне...
На таа гужва со такси ќе ги одерат. Реално да треба 3-4 километри да патуваш подобро фати пешки отколку 1 саат во кола.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.429
Поени од реакции
3.498
Па добро вториот дел го има погодено. :pos:

Госпожата тврди дека не било до нејзе, ја опструирале, таа си била супер. А се што успеа да направи за време на овие неколку години од мандатот е да разреши дури 30 директори на јавни претпријатија и установи кои се под капата на градот. Има претпријатија каде буквално 5 пати ги има разрешено директорите, дури и оние кои сама ги поставила. Еве последно го разреши директорот на „Улици и патишта“ кого го назначи пред само 5 месеци. Од што нема луѓе за да ги назначи за нови директори, ги префрла од едно во друго претпријатие и буквално сите до едно ги уништи, не само ЈСП. Еве на Зоолошка, пропадна јавниот повик за избор на директор, зашто во Советот кој треба да одлучува по пријавите, останал само 1 член, откако сите останати ги назначила за директори на други претпријатија, и сега Советот на Зоолошка не може да се состане, нема кворум да одлучува и не може да избере директор. Да не зборувам за проблемите со ѓубрето и Комунална хигиена. Тотално го доведе градот во колапс.
Абе и да е до нив треба да си даде оставка. Не ми давате да работам, не можам да ги исполнам плановите, си давам оставка кој ве ебе. Не вака цел град го држи во заложништво заради некои нејзини хирови.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.293
Поени од реакции
7.011
вака или така данелчето се покака,оставка е најмала одговорност

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.155
Поени од реакции
22.726
Според мене најголем кривец е ДПМНЕ, се плашеа дека без албанските гласови ќе го изгубат Скопје па одеа со аутсајдер како Данела, они се тие кои ја донесоа на власт, без нив ќе имаше 4 гласа.

Но од друга страна Данела оди со глава во ѕид и не сака да напушти дали поради его дали зошто е луда (од пријател на пријател второво е изгледа вистина) или комбинација од двете. Кога се кандидираше а и како човек во политика претходно требаше да знае во што се впушта. На крај рајата како и секогаш ќе плаќа, к*р ги боли и Мицко и срната, во живот не се качиле во автобус.

Патем нешто наслушав дека МОН и ПИОМ имаат милионски долгови кон ЈСП за возењето на ученици и пензионери, долгот на МОН бил околу 9000000 евра.

Едит: Се јави Трајко.

Последно уредено:
Член од
28 март 2006
Мислења
17.751
Поени од реакции
12.209
Многу проѕирна вештачка криза. Ама Левица...

Последно уредено:
Член од
30 август 2024
Мислења
54
Поени од реакции
237
Додека они се препукаваат и си мерат муда кој е поголем идиот, градов трпи.

Еден автобус нема у центар... заеби работа и школо, колку и да звучи глупо, ама луѓе на клинина не можат да стигнат.

Куртон држава, за нигде не сме. Го ругаме западот, ама со менталитет и култура сме 200 години назад.

Kajgana Shop

На врв Bottom