- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.851
- Поени од реакции
- 23.198
Глупавите.Абе кој верува на глупостиве ајде.
Најмалку 10 редовни членови на форумов и уште стотици низ Македонија.
Глупавите.Абе кој верува на глупостиве ајде.
Некој го фаќа очај, и ќе се повлекуваат очигледни потези сега. Тек ќе стане интересно.Глупавите.
Најмалку 10 редовни членови на форумов и уште стотици низ Македонија.
Можеби има јадено закани во затвор, а изгледа дека е плашлив човек и по минатите сведочења што ги даваше. Тоа е работа на полицијата, да го убеди дека е безбеден. Е сега кога Палчо имал храброст да убие чупенце без око да му трепне, за овај вампиров со смеење ќе го скини, и веројатно овој тоа го знае па сега пробуваат вината да ја префрлат врз Велиборчо.Да да, Кешишев додека ја копаат дупката кај шо беше Вања закопана преплашен му велел на полицаецот дека му е страв од Палчо оти има луѓе во затвор и дека ќе биди убиен сега наеднаш ја менува изјавата и вели дека е Велибор Манев, патем Палчо во писмото кое го достави до Буревесник го посочи баш Велибор Манев како убиецот. На сон да не му се сони на Палчо дека Манев ја уби, нели не е вмешан и нема појма за убиството, од кај сега Манев кој бил газ и гаќи со него цело време.
Јасно ми е ама ако мисли дека можи да менува изјави како ќе му текне дебело се излажал. Ќе го стават и на полиграф сигурноМожеби има јадено закани во затвор, а изгледа дека е плашлив човек и по минатите сведочења што ги даваше. Тоа е работа на полицијата, да го убеди дека е безбеден. Е сега кога Палчо имал храброст да убие чупенце без око да му трепне, за овај вампиров со смеење ќе го скини, и веројатно овој тоа го знае па сега пробуваат вината да ја префрлат врз Велиборчо.
Не е тој толку паметен, така да свако чудо за три дана...Мене ми е најбитно правиот виновник да си го добие она што заслужил - доживотна самица.....Јасно ми е ама ако мисли дека можи да менува изјави како ќе му текне дебело се излажал. Ќе го стават и на полиграф сигурно
Ај да видиме. Во државава кога ќе се умеша некој моќник, не во вино, во Мекален 18ка се претвара вода.Јасно ми е ама ако мисли дека можи да менува изјави како ќе му текне дебело се излажал. Ќе го стават и на полиграф сигурно
Немој да се правиш Шерлок Холмс, добро ми текнува што напиша тогаш.Koga pisav deka Kesiso ke ja smeni izjavata i ke bide glavna alka vo slucajot site ovde carsiski muabeti bile, ako i Bore go izjavi istoto kako Kesiso i nema matrejalni dokazi protiv palco, sto mislite ke bide osuden?
Последно што дознав од фамилија блиска на Кешишев, а тоа го нема за судењето бог знае зошто, требало да биде грабната мајката на Вања, таткото најворојатно сакал да ја скине жена му да ги добие становите, станот во кој живееле бил на негово име така ќе избегнел да биде префрлен на децата и сигурно овие абдаливе ке добиеле пари зошто све било спремно за убиство, но све тргнало наопаку а тоа го дознале дури во Бразда, Палчо се има јавено некому( најверојатно на Александар дека планот пропаѓа и го убил девојчето бидејќи немал кај да го носи а ако го пуштат ќе бидат фатени вака мислеле дека ќе сокријат). Мислам дека на следниве судења ке се пропее и ова. Затоа Александар ја има пратено пораката за откуп но веќе било доцна….Дел од ова е моја логика ако се поврзе изјавата на Кешишев кога бил уапсен дека требало да земат постара личност.
Da Kesisev ke bide glavnata zvezda, a ocigledno ovie nemaat dokazi i se baziraat samo na iskazi pa se povikuvat svedoci bez vrska, Palco mu go pravel kotelot na drugiot pari dolzel sto vo denesnk vreme sekoj sekomu dolzi, nikade ne se spomna ni otpecatoci ni oruzjeto ama bukvalno nisto do sega.Немој да се правиш Шерлок Холмс, добро ми текнува што напиша тогаш.
Па очигледно е дека овие ја завршиле цела гадна работа а тој бил нарачателот, како ќе имаат отисоци и докази дека е тој освен од нивни изјави кои се менуваат од ден во ден.Da Kesisev ke bide glavnata zvezda, a ocigledno ovie nemaat dokazi i se baziraat samo na iskazi pa se povikuvat svedoci bez vrska, Palco mu go pravel kotelot na drugiot pari dolzel sto vo denesnk vreme sekoj sekomu dolzi, nikade ne se spomna ni otpecatoci ni oruzjeto ama bukvalno nisto do sega.
Normalno no mislam prvo mora da se otkrie praviot motiv, ova epten ne drzi voda, a sud postoi i policija no ovde mnogu ja imaat utnato rabotata koga cekale na toj Goce da i go resi slucajot.Па очигледно е дека овие ја завршиле цела гадна работа а тој бил нарачателот, како ќе имаат отисоци и докази дека е тој освен од нивни изјави кои се менуваат од ден во ден.
Ама затоа си постои суд, таман работа сите случаеви да се решаваат од една изјава на обвинет.
Кешишев утре мој да речи не сме ние на сон ни излезе кај се закопани телата и ај ако не сите нека ги ослободат.
Прво да видиме дали таа изјава е негова со негов ракопис, да не кажат утре на вести дека Кешишев во кофа вода го удавија и да оди све у курац.
Дека ќе го ослободат нема, дека може од плуканка да се засркне и умре, и те како. Се зависи нарачателот колку е спремен да плати и подмити.Па очигледно е дека овие ја завршиле цела гадна работа а тој бил нарачателот, како ќе имаат отисоци и докази дека е тој освен од нивни изјави кои се менуваат од ден во ден.
Ама затоа си постои суд, таман работа сите случаеви да се решаваат од една изјава на обвинет.
Кешишев утре мој да речи не сме ние на сон ни излезе кај се закопани телата и ај ако не сите нека ги ослободат.
Прво да видиме дали таа изјава е негова со негов ракопис, да не кажат утре на вести дека Кешишев во кофа вода го удавија и да оди све у курац.