Незнам колку ќе кошта ама ќе биде наш фудбалер, сепак до 40 може ќе го земат мислам.Раш ќе е 9ка.
Над 50 мил ќе бараат не сум сигурен дека у јануари ќе појдеме.
Незнам колку ќе кошта ама ќе биде наш фудбалер, сепак до 40 може ќе го земат мислам.Раш ќе е 9ка.
За Брантвајт Евертон ќе ни бара повеќе од 60м фунти, Што мислам дека нема шанси да ја платиме таа цена , можеби до 40м ќе инсистираат нашите, Евертон го знаеме дека е тврд орев тешко да прифати.Раш ќе е 9ка.
Реков не у јануари за летото можда, у јануари можно е да се инвестира во лев бек ако откачиме еден од Шо или Маласија.За Брантвајт Евертон ќе ни бара повеќе од 60м фунти, Што мислам дека нема шанси да ја платиме таа цена , можеби до 40м ќе инсистираат нашите, Евертон го знаеме дека е тврд орев тешко да прифати.
Летово бараа над 75 мил така да нема шанси да попуштат под 50, посебно кога обезбедија ПФА.Незнам колку ќе кошта ама ќе биде наш фудбалер, сепак до 40 може ќе го земат мислам.
Чисто сумњам, нит е во голгетерска форма нити знае да игра со свртен грб и во дуел игра со дефанзивци.Раш ќе е 9ка.
Остај то, дај кажи нешто за Раши.За Брантвајт Евертон ќе ни бара повеќе од 60м фунти, Што мислам дека нема шанси да ја платиме таа цена , можеби до 40м ќе инсистираат нашите, Евертон го знаеме дека е тврд орев тешко да прифати.
Не дека ќе го тргнат Хојланд туку ќе делат позиција со Раш, ако Раш не е шпиц сигурно не е 10ка нема буквално ништо ни визија ни креативност ни паси игра. А не е прв пат Рашфорд да игра шпиц, играше скоро под сите менаџери шпиц Мурињо, Ван гал, Оле и Тен хаг.Чисто сумњам, нит е во голгетерска форма нити знае да игра со свртен грб и во дуел игра со дефанзивци.
Ми се чини кран не го трга Хојлунд од 9ка сезонава.
Ти одговорија подоле чити не зеј.Остај то, дај кажи нешто за Раши.
Чисто сумњам дека ќе држи црепови како Флопчо Аморим, црепот повеќе се замара за гејминг одколку за фудбал..... и сега Санчо кога ќе си го вратиме, со новиов тренер кој ќе му даде шанса, има да искинеме....
( )
За играње играл, ама ништо посебно не изиграл. Има критериуми таа позиција, што по дефиниција не му лежат. Ај да е у некоја голгетерска форма па да се протне. Не гледам како и зашто би играл пред Хојлунд.Не дека ќе го тргнат Хојланд туку ќе делат позиција со Раш, ако Раш не е шпиц сигурно не е 10ка нема буквално ништо ни визија ни креативност ни паси игра. А не е прв пат Рашфорд да игра шпиц, играше скоро под сите менаџери шпиц Мурињо, Ван гал, Оле и Тен хаг.
Како што ја гледам формацијата на Аморим користи две 10ки без ниту едно ортодоксно крило, а и Рашфорд не е ортадоксно крило, да не почнувам пак муабет дека нема да трча да покрива ни како крило ни како 10ка.За играње играл, ама ништо посебно не изиграл. Има критериуми таа позиција, што по дефиниција не му лежат. Ај да е у некоја голгетерска форма па да се протне. Не гледам како и зашто би играл пред Хојлунд.
На папир позицијата е лева 10ка, у пракса и не баш. Други се очекувањата од тие играчи и би било превише ако играме со двајца креативци и без ниедно ортодоксно крило.
Ushte li misli dante deka se dve 10ki jas mislam deka utakmicava ke go pusti spic posto ni e edinstven dokazan golgeter u timov i posto trenira cela nedela dodeka hojlund uste ne e vraten ako ne se lazam igraa vo ponedelnikot vecer protiv srbija. A od nataka ke si tera LF i ocekuvam rotacija tuka bruno amad rashford mount garnacho eventualno i zirkzeeЗа играње играл, ама ништо посебно не изиграл. Има критериуми таа позиција, што по дефиниција не му лежат. Ај да е у некоја голгетерска форма па да се протне. Не гледам како и зашто би играл пред Хојлунд.
На папир позицијата е лева 10ка, у пракса и не баш. Други се очекувањата од тие играчи и би било превише ако играме со двајца креативци и без ниедно ортодоксно крило.