пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.396
- Поени од реакции
- 9.017
немој така, многу грубо, креирала профил, прв пост тука, наместо да и кажеш Добре дојде, ти одма клизачи.Bijons za siromasni.. nisto cudno i ona da e..
немој така, многу грубо, креирала профил, прв пост тука, наместо да и кажеш Добре дојде, ти одма клизачи.Bijons za siromasni.. nisto cudno i ona da e..
Не знам тоа другар чија грешка е, ако воопшто е нечија - тоа си е нивна работа. Алутирав на нефункционалноста на институциите, првенствено МВР и во вакви трагични и итни ситуации како што гледаме нема некое фајде од нив, што е жално.Лица со почетен стадиум на деменција не смеат да бидат сами. Тоа е грешка на смејството и нека ги боли додека се живи што го оставиле да залута човекот и да го најдат умрен како куче. Нека почива во мир.
mnogu lesno, tie ja barale vanja a ne pance! tie togas pretpostavuvam glavata ne znaele kaj im e barale informacii od prijateli a ne na google da prebaruvaat,Здраво на сите,
Се регистрирав на форумот за да посочам нешто.
Како е можно Александар, Гоце, Кираца, Зорица и сите останати кои во тие денови вршеле активна истрага да не поврзат веднаш дека цитроенот што им е сомнителен е веќе запален?!
Како?
Тие на Илон Маск му пишувале, а на гугл не пребарале - цитроен, велес, панче, исчезнат... Помислиле дека Панче ја грабнал, а не пребарале вести за Панче и цитроенот? Интуицијата на Кираца се сетила на Панче и таа рече дека се` пребарала за него и помислила да не е педофил, ама оваа вест од средата, 29.11.2023 не ја видела ни таа ни никој?
Досега никој од тие што истражувале не рече дека сватиле дека цитроенот е запален.
Рекоа дека два дена на снимките се фокусирале да ја најдат Вања пеш, а кога сватиле дека ја нема, почнале да ги гледаат возилата. Така го нашле цитроенот. И посочиле на полицијата дека возилото е сомнително. Ама не пребарале на гугл ништо повеќе. да побарале. уште во средата ќе нашле дека цитроенот е запален во понеделникот во Бразда, на денот на исчезнувањето на Вања.
Во сведочењето, Кираца вели вака:
Два дена се бараше девојчето на снимки за да се види пешки дали ја има, а третиот ден решија да бараат коли. На една снимка видоа издувни гасови од кола која тргнува во тој момент, и бело возило пикап пред тоа возило. Кога ја најдоа сомнителната кола, најдоа информација дека е исчезнат Панче Жежовски. Гоце провери преку пријатели, дозна каква кола има Жежовски, дека е истата боја како на снимките што ги гледавме. Ние се посомневавме во Жежовски. Помисливме дека тој ја зел, му ги проверив сите профили на Фејсбук… сешто помисливме, да се извинам на семејството на Жежовски. Јас го поврзав со еден мој роднина од Велес, јас сум по мајка велешанка, најдовме и други снимки.
Ова е крајно сомнително.
Има мајката изјавено дека Вања еден период живеела со татко и зашто се скарала со нејзе и оваа изразила желба да ја пушти кај негоБрат види, можеби си имале взаемен договор со мајката да не ги мешаат и децата во нивните караници и во тој дел да си функционираат нормално. Можеби и на мајката не и е чист газот (не зборам за убиствово него за нивниот приватен живот) па си компензира со тоа што нормално си тераат со децата. Крај краева судот ако утврдил дека на Александар му следи законско право да си ги гледа децата тогаш не гледам проблем во тоа, ако мајката не ги пушта тогаш може да и ги одземат.
Не, нема да стои, го избришав.Нека стои вака писаниево!
koj ti e problemot i tebe? kazi sto korektno ima vo toj komentar,se registrirala samo da frli sumnjata vrz kiraca i semejstvoto na vanja? bas taka reagiraa auuu kiraca bila vo belgrad koga bil i palco ? gotovo kiraca i sin i goce se zamesani, gledate kolku goce na fb e bla blabla itn..tie se zamesani, jezivo, smrdi itn itnПа уште ликот кој му реплицираше погоре му напишал на новиот член "врати се во Фемина како бабите на чешма сте" а сосема коректно мислење си напиша членот за колата, а овој шо си прај филмој како бетер од турска серија нема врска, ако.
Некој со понизок притисок претпоставувам.Кој ќе сведочи денеска се знае?
Денеска ќе сведочат лицата Еролд Османи, Ламбе Бучков и Стефан Димовски.Некој со понизок притисок претпоставувам.
120 со 80 екипа.Денеска ќе сведочат лицата Еролд Османи, Ламбе Бучков и Стефан Димовски.
Овој последниот веројатно мислат на бизнисменот Стефан Димковски, тој шо го возеше од Белград до Турција.