- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Рон кажува какви се нормалните жени, а уште ни нормална ни ненормална не фатил.Леле колку си досаден.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рон кажува какви се нормалните жени, а уште ни нормална ни ненормална не фатил.Леле колку си досаден.
Ја неам образ, ти немаш мозок. Тука сме срце.После ова бафра што ти го направи не знам како имаш образ да збориш на оваа тема. Те уби у поим.
Цуцни им уште малце, може ќе ти наместат некојаПосле ова бафра што ти го направи не знам како имаш образ да збориш на оваа тема. Те уби у поим.
Ја неам образ, ти немаш мозок. Тука сме срце.
Ако дечкото ме изнервира тоа е причина да го истепам и убијам? Боооуже.
Не е причина НИШТО освен сопствената емоционална незрелост и неспособност за самоконтрола. Причина за убиство е тоа, без оглед дали јас ќе те убијам тебе или ти мене оти си ми "напорен".Значи причина може да било разна, зависи од личноста.
Ама да кажеш дека нема причини, демек жените се светци, мало морген.
Самите знаете колку можете да бидете психолошки напорни.
Не е причина НИШТО освен сопствената емоционална незрелост и неспособност за самоконтрола. Причина за убиство е тоа, без оглед дали јас ќе те убијам тебе или ти мене оти си ми "напорен".
Тоа за сторителот зборува каде е ментално, а не за жртвата.
Убиство и тепање имаат причина само ако се во самоодбрана, НИКОГАШ друг пат.
Барем не треба да ги понижувам другите за да се чувствувам добро за себе.2 мозочни клетки немате у тоа главите. И тие бафра ви ги уништи.
Па нема, не постои ниту една доволно добра причина за да кренеш рака над жена. Исто и над маж. И над дете. Едноставно не треба да има простор за било какво насилство на овој свет.Значи причина може да било разна, зависи од личноста.
Ама да кажеш дека нема причини, демек жените се светци, мало морген.
Самите знаете колку можете да бидете психолошки напорни.
Тоа е причина за развод. Не ти треба фамилија со таква жена.24/7 рмбаш создаваш за фамилијата. Се враќаш порано дома, жената ја начекуваш со некој во кревет. Не е ова причина?
Барем не треба да ги понижувам другите за да се чувствувам добро за себе.
Па нема, не постои ниту една доволно добра причина за да кренеш рака над жена. Исто и над маж. И над дете. Едноставно не треба да има простор за било какво насилство на овој свет.
Па сигурно има и лудачи, и вештерки, и светици….веројатно и по некоја нормална жена може да се најде. За секое лонче има капаче.Јас потенцирав, не треба да се дигне рака. Ама да тврдиш дека немало причина, автоматски си манипулатор.
Оти со ова вашево излегува дека ем жените се вештерки и лудачи, ем истовремено се и светици.
Па сигурно има и лудачи, и вештерки, и светици….веројатно и по некоја нормална жена може да се најде. За секое лонче има капаче.
Пошто пиша два пати, еве кажи си според тебе причини, јас ги знам причините на овие кои ги ставив во линкови.
Ама според тебе вака, ај, што е причина да си ја убиеш сопругата?
Druze zakonot e koncizen, upotrebuvas sila vo mera od zakanata, ne sme nie amerika i div zapad da ti vleze nekon doma vadis puska i go ubivas.. Kaj nas ne e taka, ako ti vleze doma so pistol, mozes da go pukas so pistol, ako ti vleze so noz, smees i ti so noz ama ne smees so pistol.. JEBIGA takov ni e zakonotЗа прв пат ќе се сложам со Пумата, колку и да сум апла спротивен од нејзините ставови кои сметам дека се скроз погрешни и кои не придонесуваат ништо за општеството освен да го издегенеризираат уште толку.
Ама да кажеш дека некој треба исто да одговара поради тоа што убил човек во самоодбрана со некој што му прднало во глава и да земе и да убие некој е голема заблуда и глупост. Не може мене некој дома да ми доаѓа инвазија на домот да ми прави, потенцијална закана на семејството и јас да го гледам и пријавам во полиција. Метакот и ај со здравје. Сум за најблага казна ако на некој животот му е загрозен особено во неговиот имот и во самоодбрана проба да се заштити или да си го заштити имотот од потенцијалниот напаѓач или лопов.
@Sladoledzija Замисли ти влегува некој дома, ти дома имаш мала ќерка или синче кој би можеле да се потенцијална жртва од истиот тој што ти влегува дома. Ти ќе гледаш да викнеш полиција и ќе му кажеш чекај да се договориме, во кривичниот закон пишува дека не смеам да те напаѓам. Или со првото нешто што ти дојде при рака ќе гледаш да маваш? Чисто се сомнемвам дека ќе ја избереш првата опција.
bafric zashto bi bila zena ti so drug u krevet mene me interesira.... ne li podmiruvash ti toa?24/7 рмбаш создаваш за фамилијата. Се враќаш порано дома, жената ја начекуваш со некој во кревет. Не е ова причина?