Фан клуб: РК Пелистер

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Пак онај со страната прај 300 проблеми. Си објавува лично негово мислење дека Тамше си ја крева цената преку нас за Бундеслига, муабетот стига до него и сега пак се менва лицето на клубот, Чкембари и општата битолска публика. Дај нема некој побудала да му кажи дека не треба така да прај и да не срами низ земјата а сега и низ балканот?
Сиктер бе таму. Вервај во се, како и во то дека некогаш Киро сме го побарале, а тој нејќел да дојди.
Ете ако Тамше вреди 5.000 евра месечно и нашите му понудиле толку, тој барал 8.000 евра, па намалил на 7.000 (карикирам), требаше да му дат по секоја цена појќе отколку шо вреди? Не те разбирам шо сакаш да кажиш. Можи Тамше реагираше за нешто шо не очекуваше дека ќе излези и во се то има еден збор НАЈВЕРОЈАТНО шо незначи дека е така. А дали било или не ќе покажи времето. Лицето на клубот се луѓето кои го водат и играчите пијаници кои играат, ниту фан страни, ниту навивачи.

Олабај сега со негативната енергија и почни да учиш шпански, па после два порази да карате заедно со @sefedin_bajramov од Јужна Трибина.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
ocigledno ti me imas razbrano gresno i ako ti pisam da ne me svakas gresno
ni na tvoja strana sum ni zoran brat ti strana sum ni na nekoj drug
mene me interesira pelister samo i nisto drugo ako ne me vervas prasaj nekoj so me poznava ili mozime kafe da prajme i da si prajme muabet za da se uveris vo to nema laga tuka ...
sportski pozdrav i da ne me spomnuvas poke vo bezvezni mislenja pozdrav:ајнапиво:
Site sme tuka za pelister.. nema problem sportski pozdrav

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
ocigledno ti me imas razbrano gresno i ako ti pisam da ne me svakas gresno
ni na tvoja strana sum ni zoran brat ti strana sum ni na nekoj drug
mene me interesira pelister samo i nisto drugo ako ne me vervas prasaj nekoj so me poznava ili mozime kafe da prajme i da si prajme muabet za da se uveris vo to nema laga tuka ...
sportski pozdrav i da ne me spomnuvas poke vo bezvezni mislenja pozdrav:ајнапиво:
Не бил во Битола (не)официјално иначе бил секогаш за

Батали ги на Зоран форумџиите, ние со профилите пред 2017 (ко беше се пустош во Пелистер) да прајме кафе/бира.

Оти овде пола од овие ќе ги снема ко ќе нема успеси и ко ќе е дерби со Тинекс Пролет, како од трибина, така и од форумот.

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Не бил во Битола (не)официјално иначе бил секогаш за

Батали ги на Зоран форумџиите, ние со профилите пред 2017 (ко беше се пустош во Пелистер) да прајме кафе/бира.

Оти овде пола од овие ќе ги снема ко ќе нема успеси и ко ќе е дерби со Тинекс Пролет, како од трибина, така и од форумот.

jas sum stalno za znajs :D :ајнапиво:
ama i dzabe mi se ljuti deka mu rekov ne sum od kaj nego ko ne go poznavam so tebe se znam i zato rekov od kaj tebe sum :ROFLMAO:

Член од
6 ноември 2024
Мислења
14
Поени од реакции
63
Ние сите тука во врска со клубот можиме да напрајме ништо и толку. Можиме да си кажиме по збор два да ни е олесни како на психолог и толку, друго неможи да напрајме, освен некоја нервоза непотребна па да се неќиме низ град ко ќе се видиме. В сала се прај за клубот. Ќе купиш карта, дрес, маица, шал не знам дали се продава и толку.

Тамше побарал 150.000евра годината, па намалил на 130.000 нашите можеле до кај 100.000 да му дат со бонуси и други поволности еден тон, кола, стан, ресторани, не знам шо...

Со Кире Лазаров не ја намерија работата оти Кире барал да биди Алфа и Омега во клубот, и немало врска со парите оти реално Кире не побарал пари, дури имало и муабет последната негова полусезона играчки да ја помини во Битола. Ништо од то.

А кога сме кај момците од Јужната трибина шо имаат играно ракомет сите заедно 10 минути, и гледно ракомет последните неколку сезони, а се претставуваат како тешки експерти, редно е да почнат да си ја земат терапијата редовно, оти навистина многу негативна енергија прат. Одете пратете, гледајте, уживајте, ама доста бе чоек со експертски мислења, го надрвивте хахахаха

Мое мислење (не) официјално, шо вели Декси ахахаха

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Со Кире Лазаров не ја намерија работата оти Кире барал да биди Алфа и Омега во клубот, и немало врска со парите оти реално Кире не побарал пари, дури имало и муабет последната негова полусезона играчки да ја помини во Битола. Ништо од то.

А кога сме кај момците од Јужната трибина шо имаат играно ракомет сите заедно 10 минути, и гледно ракомет последните неколку сезони, а се претставуваат како тешки експерти, редно е да почнат да си ја земат терапијата редовно, оти навистина многу негативна енергија прат. Одете пратете, гледајте, уживајте, ама доста бе чоек со експертски мислења, го надрвивте хахахаха

Мое мислење (не) официјално, шо вели Декси ахахаха
Па имаше изјава баш за то оти последната полусезона не ја изигра во Битола, на кој тој кратко одговори: ,,За да одиш негде, некој треба да те побара." и то е далеку од вистината дека тој нејќел или одбил. И да, нормално дека чоек како Киро треба да биди Алфа и Омега, да беше тој немаше секој втор странец да ни е промашен, а добро платен. Немаше менаџерчињата од балканот да ни увалват играчи и курташак да си играте со нас. Главни играчи ќе беа браќата Атанасијевиќ, Костески, Цветан, заедно со Фитилот и Пешето, а не дедовци и анонимуси.

За овие од Јужна нема шо да додам, кажа се, со чест на исклучоци таму, другото е...

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
istata ova ekipa LITVANIJA ne ja pobedi ne pa glavni igaci da bile ne zaebavaj
Дополнета со квалитетни странци 2-3ца, топ би била.

Е истите тие ја победија Данска пред 2 години и Фарски Острови со 9 разлика.

Член од
9 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
127
Сиктер бе таму. Вервај во се, како и во то дека некогаш Киро сме го побарале, а тој нејќел да дојди.
Ете ако Тамше вреди 5.000 евра месечно и нашите му понудиле толку, тој барал 8.000 евра, па намалил на 7.000 (карикирам), требаше да му дат по секоја цена појќе отколку шо вреди? Не те разбирам шо сакаш да кажиш. Можи Тамше реагираше за нешто шо не очекуваше дека ќе излези и во се то има еден збор НАЈВЕРОЈАТНО шо незначи дека е така. А дали било или не ќе покажи времето. Лицето на клубот се луѓето кои го водат и играчите пијаници кои играат, ниту фан страни, ниту навивачи.

Олабај сега со негативната енергија и почни да учиш шпански, па после два порази да карате заедно со @sefedin_bajramov од Јужна Трибина.

Јас незнам кај спомнав Киро или слично, јас само реков дека пишиш тешки глупости и кажав мое мислење дека грешиш.
Напротив, искрено мислам дека ти набиваш многу негативна енергија со страната, а не јас. Оти мене овде ме читат 100 души а тебе 30.000.
Размисли си малку, не е само да се објави нешто шо ти го мислиш сепак водиш некоја страна за Пелистер, треба да објавуваш факти и вистини, а не шпекулации и лаги. МОЕ МИСЛЕЊЕ е ова и мој совет.
Уште за Тамше. Јас не велам дека треба да му дат 7000 (карикирам) туку велам дека не треба да објавиш дека Тамше сакал од тука да се промовира за Германија. Размисли малце со глата, дали мислиш дека постои чоек на светот шо сака вечно да го води Пелистер или играч шо сака вечно да игра за Пелистер??? Нормално е то дека сакат да се продат натаму и дека ова треба да е отскочна даска и за играчи и за тренери!!!
Ама како да ти објаснам незнам…

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Јас незнам кај спомнав Киро или слично, јас само реков дека пишиш тешки глупости и кажав мое мислење дека грешиш.
Напротив, искрено мислам дека ти набиваш многу негативна енергија со страната, а не јас. Оти мене овде ме читат 100 души а тебе 30.000.
Размисли си малку, не е само да се објави нешто шо ти го мислиш сепак водиш некоја страна за Пелистер, треба да објавуваш факти и вистини, а не шпекулации и лаги. МОЕ МИСЛЕЊЕ е ова и мој совет.
Уште за Тамше. Јас не велам дека треба да му дат 7000 (карикирам) туку велам дека не треба да објавиш дека Тамше сакал од тука да се промовира за Германија. Размисли малце со глата, дали мислиш дека постои чоек на светот шо сака вечно да го води Пелистер или играч шо сака вечно да игра за Пелистер??? Нормално е то дека сакат да се продат натаму и дека ова треба да е отскочна даска и за играчи и за тренери!!!
Ама како да ти објаснам незнам…
Фан страна е, па СЕ шо ќе слушниме/разбериме имаме право да пишиме, шпекулации, чамче муабети, официјално и (не) официјално СЕ шо ни се сака. Ваша е дали ќе ја читате или не. 12 години глетка од врвот баш зато шо пишиме нешто шо другите НЕ СМЕАТ. ЈБГ екипа сме одбрана шо немаме цена и не сме на излог клаени, па ќе дојди некој и ќе не купи. Враќај години уназад ќе видиш за шо ти зборам оти вака нема да разбериш.
За 2023 година, 1.200.000 reach.
Одамна се појќе од 30.000.

Член од
9 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
127
Фан страна е, па СЕ шо ќе слушниме/разбериме имаме право да пишиме, шпекулации, чамче муабети, официјално и (не) официјално СЕ шо ни се сака. Ваша е дали ќе ја читате или не. 12 години глетка од врвот баш зато шо пишиме нешто шо другите НЕ СМЕАТ. ЈБГ екипа сме одбрана шо немаме цена и не сме на излог клаени, па ќе дојди некој и ќе не купи. Враќај години уназад ќе видиш за шо ти зборам оти вака нема да разбериш.
За 2023 година, 1.200.000 reach.
Одамна се појќе од 30.000.

Ne be ti si bagi nazad so umot jas so ti zboram ti so mi zboras tesko mene so probvam da se razberam so tebe pa i na kirilica se maltretiram popo ajde pozdrav vo pravo si

Член од
24 јуни 2022
Мислења
338
Поени од реакции
805
Site bevme za Tamse, no ispadna tesok platenik i poarno so ne dojde, koga idis bez kef i koga povani ti se parite ic neka ne idi nikogas. Nie ne sme PSZ pa da si dozvolime tolkava plata za prosecen trener koj e izbrkan od sekoja ekila. Pak ke recem Alonso e 100pati podobro resenie od Tamse.

Kajgana Shop

На врв Bottom