Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Добар тренер е Алонсо, добра работа бркаше и во Мешков и во Ерланген. Заедно со Бабиќ се најквалитетните во "новава ера" на Пелистер, ако може така да се рече.

Е сега, и во Белорусија и во Ерланген работеше во средини каде што и нема баш некој притисок. Дијаметрално спротивно од водење тим во Македонија, а особено во Битола. Како ќе се носи со притисокот, ќе видиме.

Во секој случај носите тренер со солидно клупско CV за разлика од нас.
jas ke ti kazam be brat so ke bidi eve vaka ;
pri prv neuspeh (pod neuspeh racunam poraz od vas ili alkaloid) ke pocnat prvo ovde komentari deka go setija oti e prevara i tn
sledno ova sezona ke pomini kako so ke pomini pa od v godina normalno nema nisto drasticno da se smeni vo igarcikiot kadar ke ima uste neuspesi i najkasno do ovaj period v godina ke pocnat veke da ukat svirat i tn...
e sea za da gi "zasluzi" svirezite treba da mu daj livce so igraci so gi saka na predsadatelo na klub so geograFska odrednica 4569.66959.953 pa posle "opravdano da mu se sviri" ako ima ne uspeh a to site znajme deka nema da se sluci oti predsedatelo pari ne dava a opstinata nemozi da prestigni segde ....
taka da ne ti dolazam mnogu i ovaj e osuden na propast kako i site 193902 treneri pred nego
oti samo trenerite se krivi ovde toj so go praj skautingo i tn se vecni

Член од
11 август 2017
Мислења
527
Поени од реакции
477
да видиме како ќе се најдат играчите под неговиот систем на работа, в петок би требало да го има дебито?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
jas bi go klal vo rang na danecot sho beshe kaj nas so pozitivna strana seka e shpanec pa mozi pokje da se vklopi vo mentalitetot od kolku ladni skandinavci

Член од
9 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
127
Добар е Алонсо го пратам некое време, игра ваков ракомет поинаков од другите шпанци, поќе е Германец од колку шпанец вака работеше во германија така во белорусија. Абе луѓе кого лажите, 99% прв пат го слушаме чоекот. Не му прајте анализи од википедија, остајте во мир да дојди и да работо и посакајте му среќа оти ќе му треба.
Среќно царе двојна титула ти посакувам!!!

Член од
11 август 2017
Мислења
527
Поени од реакции
477
Добар е Алонсо го пратам некое време, игра ваков ракомет поинаков од другите шпанци, поќе е Германец од колку шпанец вака работеше во германија така во белорусија. Абе луѓе кого лажите, 99% прв пат го слушаме чоекот. Не му прајте анализи од википедија, остајте во мир да дојди и да работо и посакајте му среќа оти ќе му треба.
Среќно царе двојна титула ти посакувам!!!
така беше и со Данецот

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.311
Поени од реакции
8.303
Muabeto bese da e poaren od Brance za drugoto kolaj rabota I taka titulata treba da ja zemi Kiro da vrti parata edno probivanje I isklucuvanje na Fitiljot I tolku ke bidi ako sam ne gi zaebi site Nikucot

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
9 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
127
Muabeto bese da e poaren od Brance za drugoto kolaj rabota I taka titulata treba da ja zemi Kiro da vrti parata edno probivanje I isklucuvanje na Fitiljot I tolku ke bidi ako sam ne gi zaebi site Nikucot

Ништо нема да земи то одвратно створење, копиле смрдено гнасно!!

Член од
25 август 2024
Мислења
61
Поени од реакции
72
aj so srekjaa noviot trener spanec sea razbrav koja ekipa imase isto takov trener u Makedonija isto sum zaboravil hhehe

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.311
Поени од реакции
8.303
Ништо нема да земи то одвратно створење, копиле смрдено гнасно!!
Cul te Gospod no se mislam deka godinava ako ne zemat nesto nikogas nema da zemat na povidok e deka timot ke mu se rasturi gazdata ke si odi od rfm so znaci ke zavrsat kako mincolurg samo prasanje e na vreme I nasite da izdrzat na neprincipilenite ponudi od kafetin koalicijata da ne zamini pokje nikoj od Pelister vo alkaloid

Член од
9 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
127
Пак онај со страната прај 300 проблеми. Си објавува лично негово мислење дека Тамше си ја крева цената преку нас за Бундеслига, муабетот стига до него и сега пак се менва лицето на клубот, Чкембари и општата битолска публика. Дај нема некој побудала да му кажи дека не треба така да прај и да не срами низ земјата а сега и низ балканот?

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Еве Бране овде велит ја намалил понудата ?
Значи ништо од тоа и после БРАНКО пак БРАНКО.

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
Пак онај со страната прај 300 проблеми. Си објавува лично негово мислење дека Тамше си ја крева цената преку нас за Бундеслига, муабетот стига до него и сега пак се менва лицето на клубот, Чкембари и општата битолска публика. Дај нема некој побудала да му кажи дека не треба така да прај и да не срами низ земјата а сега и низ балканот?
Od sega da ti kazam deka @vasicot i ekipata se na negova strana, taka da ne pisi vaka za nego.. da ne se razberime pogresno..

Член од
6 ноември 2024
Мислења
14
Поени од реакции
63
На која страна беше објавено дека Тамше си ја крева цената за во Германија, на (НЕ)Официјалната?
Оти јас такво нешто не прочитав никаде.

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
Чиста вистина. Само немој тука со имиња.

Тамше изгледа си го крена к*рот над мадиња, мислеше изгледа дека ќе е донесен по секоја цена.

Ако е шпанец можно е да е Тони Херона, иако пред брзо стана селектор на Шпанија.

Иначе да, точно е дека Тамше се фалеше кај прилепчанец (негов пријател од поодамна) дека 90% иди во Битола и дека прилепчанецот (поранешен играч на клубот Еурофарм) играше главна улога за Тамше.

Кој и да е, се надевам брзо ќе се објави.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Toni dzerona, ti li si? (Ne) Oficijalno..

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Od sega da ti kazam deka @vasicot i ekipata se na negova strana, taka da ne pisi vaka za nego.. da ne se razberime pogresno..
ocigledno ti me imas razbrano gresno i ako ti pisam da ne me svakas gresno
ni na tvoja strana sum ni zoran brat ti strana sum ni na nekoj drug
mene me interesira pelister samo i nisto drugo ako ne me vervas prasaj nekoj so me poznava ili mozime kafe da prajme i da si prajme muabet za da se uveris vo to nema laga tuka ...
sportski pozdrav i da ne me spomnuvas poke vo bezvezni mislenja pozdrav:ајнапиво:

Kajgana Shop

На врв Bottom