- Член од
- 24 април 2007
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 0
Императоре секоја чест.......ама погоди само една работа емотивац ....ImperatoR ви стои на услуга:salut:...не за друго,имаш 21 мислење до сега па се излажав да те прочитам,
МиаЗмија..., Змија, ова ќе да е напишано ради некои твои особини....ама вака, финатата со тебе е што мислам дека ти фали искуство во животот....во случај да си ги имаш годините, тогаш си девојка со малку послаба моќ на перцепција а тоа најверојатно дека ја насочуваш само кон определени работи!!! Се охрабруваш да филозофираш по малку , ама сакајќи да кажеш нешто големо, знаеш да истресеш некоја зелена...а башка тоа се ставаш во улога на судија за да кажеш дали е нешто точно или не, без и ти да бидеш нешто многу сигурна во тоа...., и мислам дека си емотивно девојче што несака да збори за чуствата.....
е, ова ти е од памет вадење....де да видам колку сум погодил, ...
еве ти една бацка:back: ..........хм и сметам дека имам голема перцепција и не се нервирај добри ти оди до сеа, убо те научиле на филозовски (психологија) ако не грешам сеа па и јас......и плус ме мрзи да филозофирам зашо сум член на многу форуми и се е исто
па така да само си дофрлам .....